Skip to main content

Salomon S/Lab er til terrænløberen, der ønsker at få det bedste ud af sin løbetur. Måske er det den ultimative toppræstation eller løbende at forbedre en personlig rekord. Stræb efter nye højder, og opnå endnu bedre præstationer. Det er det, som Salomon S/Lab står for. Vi skubber grænserne, og det kan kun opnås med de bedste produkter. Hos 21RUN finder du trailsko, løbetøj og forskelligt tilbehør fra S/Lab. Hvad S/Lab præcist betyder, og hvordan det er blevet til, kan du læse mere om i denne blog. Der er kun få steder, der forhandler Salomon S/Lab, og vi er stolte af at kunne sige, at 21RUN er en af dem.

Shop S/Lab kollektionen

Hvad skal et fladt land som Danmark bruge Salomons S/Lab-kollektion til? Det er helt sikkert bedre at tage til Østrig eller Sverige for at finde mere tekniske stier at løbe på. I Danmark findes der forskellige skov- og klitområder samt vådt og blæsende vejr gør stierne mere udfordrende. Det er ikke uden grund, at terrænløb har haft fremgang i flere år. Planlægger du at løbe flere terrænløb? Så er Salomon S/Lab-kollektionen en oplagt tilføjelse til dit løbeoutfit!

S/Lab’s indflydelse på produkterne

Salomon S/Lab Phantasm CF Unisex
Energy Blade

i sålen giver et kraftfuldt afsæt

Matryx-overdel

giver ekstra komfort og støtte der, hvor du har mest brug for det

Road Contragrip-ydersål

for ekstra greb på vejen

Hvad gør S/Lab særligt?

S/Labs mål er at gå til det yderste og udvikle sko, tøj og tilbehør af den højeste kvalitet. S/Lab er ikke en teknologi, men en måde at arbejde på, hvor teknologier forbedres gennem videndeling. Salomon S/Lab blev skabt af forskellige discipliner fra andre sportsgrene, der samles i Salomon for at udvikle de bedste produkter. Vi udveksler teknologier og opbygger en bedre kollektion i fællesskab.

Salomon S/Lab-produkternes slogan er derfor “Future to Play”. Ved at lade alpine skiløbere og terrænløbere samarbejde, kommer sportsfolk og udviklere frem til mange forskellige erfaringer og idéer.

Salomon S/Lab shorts
Salomon S/Lab

S/Lab i detaljer

Hvordan kommer S/Lab til udtryk i produkterne? Atleterne er dybt involveret i udviklingen af trailsko og -beklædning. Det viser sig i produkter, der ofte er lettere i vægt, meget slidstærke og fyldt med innovative teknologier. Hos 21RUN har vi flere produkter fra S/Lab-kollektionen: Trailsko, løbetøj og diverse tilbehør.

Salomon har også udvidet S/Lab-kollektionen med løbesko til landevejsløb. Også i disse sko er præstation prioriteret højest. I Salomon S/Lab Phantasm CF er der blevet lagt mere vægt på mellemsålen. Med S/Lab handler det om at tilføje detaljer. Der er brugt en carbon-plade i denne konkurrencesko for at sikre en fjedrende start og en kraftfuld fremdrift. Takket være Reverse Camber-teknologien føles det nærmest, som om du svæver over jorden.

Time to play

“S/Lab er ikke en teknologi, men en måde at arbejde på, hvor teknologier forbedres gennem vidensdeling”

Play Video

Watch: The Vision of Salomon S/Lab

Til målstregen

S/Lab er udviklet af nogle af de bedste atleter, udviklere og designere. Med et formål om at optimere de eksisterende produkter og teknologier og nå mål hurtigere. S/Lab er et eksklusivt samarbejde mellem forskellige discipliner og topatleter. 21RUN er en af forhandlerne af denne eksklusive kollektion. Er du nysgerrig på Salomon S/Lab kollektionen? Shop denne unikke S/Lab-kollektion direkte i vores webshop og oplev den samme kvalitet som topatleterne. Vil du vide mere om S/Lab? Så kontakt vores kundenservice. De vil med glæde rådgive og hjælpe dig på vej. 

Ny

Salomon S/LabPhantasm CF

Carbon konkurrenceløbesko

Udforsk S/Lab Phantasm CF
Ny

SalomonS/Lab Sense 8

Let Trailsko

Udforsk S/Lab Sense 8
Også interessant

S/Lab Artikel

Oversigt

Udforsk Salomon S/Lab