Skip to main content
New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Review
New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Review

Review

New Balance Fresh Foam X Trail More V3

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 er en trailsko med uendelig komfort. Uanset om du lige er begyndt at løbe eller træner op til dit første ultraløb, kan Trail More v3 klare ethvert udendørs eventyr. Du skal ikke bekymre dig om problematisk terræn, for Fresh Foam X Trail More v3 giver dig selvtillid til at krydse målstregen. Er du nysgerrig på at vide mere? Vi har testet skoen og deler vores resultater med dig.

Shop dameShop herre
New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Laufschuhe

3 grunde til, at New Balance Fresh Foam X Trail More V3 er den rette sko til dig

Opsommingicoon 1

Du foretrækker at løbe lange distancer

Jo længere distance, desto mere dæmpning har du brug for. Der er naturligvis forskel på, om du løber en halv time eller et par timer i træk. More Trail har en tyk mellemsål bestående af Fresh Foam X-materiale, som giver rigtig god dæmpning – særligt behageligt, når du skal løbe længere distancer. Til tempotræning er denne trailsko mindre velegnet grundet dens tungere vægt.

Opsommingicoon 2

Du leder efter en trailsko med masser af dæmpning og stabilitet

Der findes forskellige typer af trailsko. Forskellene ligger i mønsteret under sålen, dæmpning og stabilitet. Fresh Foam More Trail scorer højt i både dæmpning og stabilitet. Hælen og forfoden er relativt bred, hvilket giver dig en god platform til at lande på. Takket være Vibram-sålen har du optimalt greb og god holdbarhed. More Trail er skabt til at løbe mange kilometer med.

Opsommingicoon 3

Du ønsker en allround trailsko til løb på både vej og i terræn

Fresh Foam X More Trail er en såkaldt “road-to-trailrun”-løbesko. Løber du hjemmefra langs vejen ud til stierne? Så kan du sagtens vælge denne trailsko på grund af den bløde Fresh Foam X-foam, der giver masser af dæmpning til løb på vejen, men som også er behagelig til løb på ubefæstede stier.

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Damen-Trail-Schuhe
New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Trail-Schuhe
New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Trail-Schuhe
At løbe med New Balance Fresh Foam X Trail More v3 er som at løbe på en god blød madras. Ikke en madras, der giver os lyst til at sove, men til at løbe i mange timer uden at blive trætte.

Camille Cholbi – Produktekspert

Vidste du…?

New Balance Fresh Foam X Trail More V3 har også en storebror, som er populær blandt langdistanceløbere på landevejen. Det er nemlig Fresh Foam X More V4. Denne sko er endnu mere smidig end trailversionen, da den udelukkende består af det ekstremt bløde Fresh Foam X-skum. Brug denne sko primært til rolige udholdenhedsløb og restitutionstræning. Så kommer du til at træne i høj komfort og når nemt dine mål.

New Balance Fresh Foam X Trail More V3 i detaljer

La New Balance Fresh Foam X Trail More v3 est une chaussure de trail qui offre un confort sans fin. La Trail More v3 vous accompagne dans toutes vos aventures outdoor.”
Engineered mesh-overdel

med forstærkning omkring tæerne for at beskytte dine fødder mod sten og grene.

Fresh Foam X-mellemsål

der består af 3% genanvendte materialer, og giver maksimal komfort ved løb på længere distancer.

VIBRAM-ydersål

med Micro Traction Lugs for optimalt greb på ubefæstet underlag.

Hvad gør New Balance Fresh Foam X Trail More V3 så unik?

Med en 40 mm tykkelse på sålen tænker du måske: “Er denne trailsko overhovedet stabil?” New Balance har i hvert fald formået at bevare stabilitet i skoen, da bunden af sålen er bred. Dette giver dig en stor platform at lande på. Desuden står din fod ikke oven på skummet, men nede i det. Disse funktioner gør også Trail More v3 velegnet til en nybegynder eller lidt tungere løber.

3 egenskaber i New Balance Fresh Foam X Trail More V3

Opsommingicoon 1

Engineered Mesh-overdel

Denne trailsko har en yderst behagelig pasform. Overdelen i Engineered Mesh er robust, men samtidig både let og åndbar. De ekstra forstærkninger på siden og foran på skoen beskytter dine fødder mod skarpe forhindringer og holder skidt og snavs ude. På skotungen er der en snørelukning, så du nemt kan tage denne trailsko af og på.

Opsommingicoon 2

Fresh Foam X-mellemsål

Fresh Foam X-mellemsålen i Trail More v3 består af 2 forskellige hårdheder. Det øverste lag er meget blødt, så du kan løbe lange distancer i høj komfort. Det nederste (hvide) lag er lidt hårdere og giver stabilitet ved hvert eneste skridt. Det høje komfortniveau gør denne sko velegnet til de længere distancer; maratonløb og endda ultradistancer.

Opsommingicoon 3

VIBRAM-ydersål

Den vigtigste egenskab ved en trailsko er et solidt greb. Trail More V3 har et fantastisk godt greb takket være samarbejdet med VIBRAM. Dette mærke producerer skosåler, der er i spidsen med udviklingen af nyt gummi og kunststoffer. VIBRAM-ydersålen har dupper med et nyt design sammenlignet med forgængeren. Micro Traction Lugs har små prikker på, som betyder, at grebet på ubefæstet underlag nu er blevet endnu bedre.

Test af New Balance Fresh Foam X Trail More V3

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Denne gang har Camille Cholbi prøvet New Balance Fresh Foam X More V3 på for dig.

Camille Cholbi 21run

Camille Cholbi

Produktekspert

Camille Cholbi 21run

Camille Cholbi

Produktekspert

Tekniske specifikationer New Balance Fresh Foam X Trail More V3

Offset
4 mm
Vægt herre-model
ca. 320 gram
Vægt dame-model
ca. 260 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Trailsko

Fit

“Med en god fornemmelse for foden giver denne trailsko ægte komfort, fra det sekund, den er taget på. Skoen er virkelig behagelig, nærmest som en hjemmesko. Fra det allerførste skridt er følelsen som at have en madras under fødderne. Den konstruerede overdel i mesh giver god åndbarhed og en behagelig pasform uden at omslutte foden for stramt. Forfoden er bred nok til, at tæerne frit kan bevæge sig. Den forstærkede støtte sikrer, at hælen er godt kilet fast. Vær dog forsigtig – hvis du har tynde fødder, kan støtten virke lidt let. Skotungen er blød og behagelig; den er syet fast til skoen, så den forbliver på plads under løb. Pull-on-loop’en giver også mulighed for hurtig og meget fleksibel på- og aftagning. Denne løbesko falder normalt i størrelsen; jeg vil dog anbefale løbere med tynde fødder at tage en halv størrelse mindre end deres normale løbesko.”

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Stride

Stride

“Lige fra de første skridt kan du straks mærke, hvor denne sko får sit navn “More” fra: Fuldstændig overlegen dæmpning! Overgangen fra hæl til tå er meget fleksibel og stabil, men mangler dog lidt dynamik. Som følge heraf forbliver skridtene relativt korte og lave. New Balance Fresh Foam X Trail More v3 tilbyder en ny løbeoplevelse, hvor dæmpning og komfort er i højsædet, en sko, hvor du kan løbe lange kilometer i et langsomt til jævnt tempo med en god fornemmelse uden at blive for træt.”

New Balance Fresh Foam X Trail More v3

Comfort

“Fresh Foam X-skummet kombineret med mellemsålens maksimale tykkelse giver en helt imponerende dæmpning, høj løbekomfort, men også en rigtig god stabilitet takket være de to opadgående dele af sålen, der danner en slags “skål” bag på skoen. Både hæl- og forfodsløbere vil nyde, hvor blød og fleksibel denne sko er. På den anden side vil lette og hurtige løbere helt sikkert finde den for “blød” grundet den manglende energireturnering under overgangen, eller måske endda for “tung” i sig selv. New Balance Fresh Foam X Trail More v3 er en ideel sko til mellem- til tunge løbere, der søger masser af dæmpning til at i løbe lange timer (6 timer, 12 timer, 24 timer) eller til at tilbagelægge ultralange distancer som 100 km. Den er velegnet til daglig træning, men også til restitutionstræning. Fans af New Balance Hierro vil helt sikkert også synes om More v3, og med sit offset på 4 mm kan denne sko også sammenlignes med HOKA Challenger ATR 6.”

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 Fiot

Grip

“Designet af de regelmæssigt placerede lugs med en tværgående position og en relativt flad overflade giver et godt greb på skoen på både tørt og vådt underlag. Skoen forbliver også stabil både op ad bakke og ned ad bakke. Mesh i overdelen holder sand og støv godt ude af skoen, og forstærkningen ved snuden af skoen beskytter tæerne mod sten og grene. Sammenlignet med mellemsålen kan ydersålen stadig virke en smule minimalistisk, især i forfoden. At løbe med New Balance Fresh Foam X Trail More v3 er som at løbe på en god blød madras. Ikke en madras, der giver os lyst til at sove, men til at løbe i mange timer uden at blive trætte.”

New Balance trailsko-kollektion

New Balance har en passende løbesko til enhver løber og enhver slags terrænløb. More Trail V3 er bedst egnet til de lange distancer, mens FuelCell Trail Summit Unknown v3 er bedre til korte og hurtige trailløb. New Balance Hierro V7 har den samme dæmpning som More Trail, men til gengæld med et højere offset (8 mm) og en afbalanceret mellemsål. Dette gør Hierro til den mest alsidige trailsko i New Balance’s kollektion. Leder du efter en budgetvenlig trailsko? Så tag et kig på Fresh Foam Garo. Denne model har en komfortabel Fresh Foam-mellemsål, som er kombineret med en AT-ydersål, så du kan tage afsted på enhver slags udendørs eventyr.

Slutspurten

New Balance Fresh Foam X Trail More v3 er fortsat en super innovativ sko, der tager maksimal dæmpning med sig til verdenen af terrænløb. Denne sko er en del af serien med tykke såler, som New Balance har introduceret efter Hierro v3. Fans af Hierro vil helt sikkert også synes godt om denne nye model, da den har samme base som Fresh Foam More og dermed en lignende følelse, men med endnu mere dæmpning og komfort. Denne trailsko er fantastisk til langdistanceløbere, såsom maraton- eller ultratrail, som søger suveræn dæmpning. Den er også velegnet til den tungere løbere, der træner i et langsomt til moderat tempo. Den opdaterede VIBRAM-ydersål giver dig også et solidt greb, selv når du løber i udfordrende terræn.

Er du lige så begejstret som vi er? Så tag et kig på New Balance Fresh Foam X Trail More V3 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.