Skip to main content
Inov-8 trailrunning brand
Inov-8 trailrunning

Running gear   >  Kobeguide Inov-8

Running gear 

> Kobeguide Inov-8

Inov-8 – Innovatieve Trail-Marke

Inov-8 blev til i Lake District-bakkerne i Storbritannien, og er et mærke med sko, tøj og tilbehør til passionerede trail- og off-road-løbere, der ønsker at udfordre og flytte grænserne.

Siden Wayne Edy grundlagde Inov-8 i 2003, har mærket været kendt som en verdensleder inden for greb. Inov-8 lever efter filosofien om, at atletens interaktion med miljøet er den vigtigste faktor, når produkterne skal designes. Deres udstyr er let, hurtigt og altid innovativt, hvilket også kan ses med brugen af supermaterialet grafen i sportssko.

Shop kollektion til dameShop kollektion til herre
Inov-8 trail running shoes

4 Inov-8 kollektionen

Opsomming 1

Mountain

Spænd sikkerhedsselen! Løb i ekstremt terræn i Inov-8 Mountain løbesko. Letvægtssko, responsive og med superaggressive ydersåler, der bider sig fast i mudderet og klæber til våde klipper, hvilket giver dig et fantastisk godt greb, når du har allermest brug for det.

Opsomming 2

Ultra

Flyt grænserne for din lange løbetur med et par ultraløbssko. Inov-8 har letvægtssko designet til at løbe lange distancer i høj hastighed, sko med maksimal dæmpning til komfort over endeløse kilometer og sko med supergreb, der er perfekte til lange mudrede løbeture.

Inov-8 trailrunning shoes
Inov-8 trailrunning
Inov-8 trail running
"Inov-8-udstyret er let, hurtigt og altid innovativt, hvilket fremgår af brugen af supermateriale grafen i sportssko."

Daan Glorie – Produktekspert

Opsomming 3

Mud

Overvind de mest mudrede stier med et par Inov-8 Mudtalon-sko. Trailskoene i Mudtalon-kollektionen er gode til at løbe både rolige og hurtige ture i mudret terræn. Mudtalon Speed har et lavere offset på 4 mm og er designet til hurtig træning og konkurrenceløb. Mudtalon har et offset på 6 mm, hvilket gør den behagelig til rolig træning på mudrede bakker og stier. Disse trailsko fås også i to forskellige bredder.

Opsomming 4

Park

Er du på udkig efter den perfekte sko til løb på både veje og stier? Så er Inov-8’s Park-kollektion garanteret noget for dig. Disse lette og støttende hybridløbesko har den ultimative kombination af komfort, dæmpning og betryggende greb, så du problemfrit kan skifte mellem terræn og vej.

Vidste du…

Inov-8 er verdens første og eneste mærke til at bruge supermaterialet grafen i sportssko. Projektet startede i december 2016 i samarbejde med The University of Manchester, der er hjemsted for The National Graphene Institute. De to forskere, der først isolerede grafen fra grafit på universitetet i 2010, har siden modtaget Nobelprisen i fysik.

Inov-8 løbetøj

Med det rette tøj er du altid godt forberedt til al slags vejr. Inov-8’s tøjkollektion holder dig ikke kun varm når vejret er køligt, men har også ofte smarte løsninger til at opbevare og medbringe alle dine ting på farten. Tænk f.eks. ekstra lommer til din telefon, nøgler og sportsernæring.

Det vigtigste udstyr til en løbetur i koldt vejr er en god løbejakke. Stormshell Jacket (dame/herre) er helt vandtæt og beskytter dig mod vind og regn. Så lad ikke vejret stoppe dig, men vælg det rette tøj.

Hvilket tøj har Inov-8 til løb og trailrunning?

  • Jakker: Vand- og vindtætte jakker, der beskytter dig i al slags vejr.
  • Bluser: Bluser med ærmer, der kan bruges til både træning og konkurrence.
  • Shorts: Behagelige løbeshorts med god fugt- og svedtransport.
  • Singlets: Let, ærmeløs top, ideel til varmt vejr.
  • Tights: Holder dine ben varme og kan effektivt transportere fugt og sved væk fra huden.
  • Løbebukser: Løbebukser med en løs pasform, perfekt som et ekstra lag, når det er koldt.
  • Strømper: Funktionelle løbestrømper, der holder dine fødder tørre og giver støtte med kompression.

Inov-8 tilbehør

For at sætte prikken over i’et på dit outfit til løb eller trailrunning kan du også finde tilbehør fra Inov-8. For eksempel er en kasket nyttig til at holde sved og sol væk fra ansigtet om sommeren, og på regnfulde dage forhindrer den også regn i øjnene. Inov-8 Train Elite er en behagelig løbekasket, som holder hovedet varmt og tørt.

Inov-8 Ultrapac Pro 8-rygsæk er super praktisk til alt dit tilbehør og sportsernæring. Denne løberygsæk har lommer på forsiden til vandflasker, softflasker eller sportsernæring. Du kan også nemt tage et sæt vandrestave med dig takket være løkkerne i bunden af rygsækken.

Test af Parkclaw G 280 im test

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs Daan Glorie resultater herunder.

Daan Glorie 21Run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer Inov-8 Parkclaw G 280

Type sko
Trailsko
Offset
8 mm (18 hæl - 10 forfod)
Vægt
ca. 280 gram
Type løber
Neutrale løbere

Fit

“Med hensyn til pasform er Parkclaw G 280 meget anderledes end hvad jeg er vant til fra en standard løbesko. Hæltælleren er ekstrem fleksibel, sålen er super rotationsfleksibel og skolæben er ret tyk. Tåområdet har forstærkning for at beskytte mod sten og grene. Parkclaw fås ikke i en vandtæt version, så dine fødder bliver våde, når du går gennem det våde græs. Mens jeg gik, passede skoen godt på mine fødder, og jeg gled ikke ud af hælen. Kort sagt, låsningen og den generelle pasform er god.”

Inov-8 Parkclaw G280

Stride

“Forinden var jeg en anelse skeptisk over for Parkclaw G 280. Allerede da jeg begyndte at gå med skoene, kunne jeg mærke, at der ikke er så meget dæmpning i denne model. Men når man først begynder at løbe, kommer G-Fly skummet til sin ret. Jeg følte en behagelig dæmpning – men forvent ikke en ultrablød, superdæmpet løbeoplevelse. Parkclaw G280 er en all-terrain sko, men jeg ville ikke løbe for lange distancer på asfalt med denne sko… Ved min tur gennem parken i nærheden af mig blev jeg overrasket over skoens lette vægt og dynamiske karakter. Fordi skoen er så fleksibel, bøjer den sig meget smidigt med enhver bevægelse af foden. Jeg følte det nærmest som om jeg ikke havde nogen sko på, og fik endda lyst til at løbe i denne sko. Parkclaw G 280 er velegnet til løberen, der søger en barfods-lignende oplevelse.”

Inov-8 Parkclaw G280

Grip

“Grebet er helt fantastisk, når du løber på asfalt, grusstier og gennem græs. Skoen er mindre velegnet til løb gennem mudder, da duppeprofilen ikke er helt grov nok til denne slags underlag. Der er lidt mindre afstand er mellem dupperne, hvilket gør, at blødt underlag kan klæbe til sålen. Parkclaw G 280 er den perfekte trailsko til løberen, der primært løber i parker eller jævnligt løber gennem sandklitterne på distancer fra ca. 5 til 15 km.”

Inov-8 Parkclaw G 280

Slutspurten

Inov-8 er et mærke, der lever op til deres navn. De er innovative med materialevalg, med deres grafen, og er konstant på udkig efter muligheder for forbedringer. Skoene fokuserer på en helt specifik anvendelse og her brillierer de. Derfor er udvalget af sko til off-road brug ret stort, og der er derfor også altid en Inov-8 sko, der passer til dig.

Til 21RUN webshop