Skip to main content
Inov-8 trailrunning brand
Inov-8 trailrunning

Review

Inov-8 – Innovativt trailmærke

Inov-8 blev til i Lake District-bakkerne i Storbritannien, og er et mærke med sko, tøj og tilbehør til passionerede trail- og off-road-løbere, der ønsker at udfordre og flytte grænserne.

Siden Wayne Edy grundlagde Inov-8 i 2003, har mærket været kendt som en verdensleder inden for greb. Inov-8 lever efter filosofien om, at atletens interaktion med miljøet er den vigtigste faktor, når produkterne skal designes. Deres udstyr er let, hurtigt og altid innovativt, hvilket også kan ses med brugen af supermaterialet grafen i sportssko.

Shop kollektion til dameShop kollektion til herre
Inov-8 trail running shoes

4 Inov-8 Kollektionen

ASICS Gel Cumulus 26

Mountain

Spænd sikkerhedsselen! Løb i ekstremt terræn i Inov-8 Mountain løbesko. Letvægtssko, responsive og med superaggressive ydersåler, der bider sig fast i mudderet og klæber til våde klipper, hvilket giver dig et fantastisk godt greb, når du har allermest brug for det.

X-Talon 212 V2

 • 212 gram per sko til super letvægtsløb
 • Stickygrip Rubber for ekstra godt greb
 • 8 millimeter høje dupper i sålerne for suverænt greb i mudret terræn
 • Precision-fit beskytter foden og giver en fleksibel følelse
 • Super stærk overdel giver dokumenteret holdbarhed og beskyttelse
Køb X-Talon 212 v2
ASICS Gel Cumulus 26

Trail

Grib verdens hårdeste trails an med et par Inov-8 terrænløbssko. Trailkollektionen er meget alsidig, og indeholder lige fra superlette sko, der er perfekte til konkurrencer, til dæmpede ultrahårdføre løbesko, der er ideelle til mange kilometer.

Mudclaw 300

 • Dual C Sticky Rubber giver et suverænt greb
 • 8 millimeter høje pigge til mudder eller blødt underlag
 • Sikker kontakt med underlaget giver tryghed i ekstremt terræn
 • Stærke materialer i overdelen for holdbarhed og beskyttelse
Køb Mudclaw 300
Inov-8 trailrunning shoes
Inov-8 trailrunning
Inov-8 trailrunning shoes
"Inov-8 udstyret er let, hurtigt og altid innovativt, som det fremgår af brugen af supermaterialet grafen i sportsko.”

Daan Glorie – Produktekspert

ASICS Gel Cumulus 26

Ultra

Flyt grænserne for din lange løbetur med et par ultraløbssko. Inov-8 har letvægtssko designet til at løbe lange distancer i høj hastighed, sko med maksimal dæmpning til komfort over endeløse kilometer og sko med supergreb, der er perfekte til lange mudrede løbeture.

Trailfly Ultra G 300

 • Grafen-forstærket G-Fly-foam for øget bounce og dæmpning
 • Adapter-Flex Groove for øget bevægelsesfrihed i ujævnt terræn
 • Grafen-forstærket gummi for verdens kraftigste greb
 • Bredere pasform øger komforten over lange distancer
 • 4 Millimeter høje dupper for suverænt greb på stierne
Køb Trailfly Ultra G 300

Park

Er du på udkig efter den perfekte sko til løb på både veje og stier? Så er Inov-8’s Park-kollektion garanteret noget for dig. Disse lette og støttende hybridløbesko har den ultimative kombination af komfort, dæmpning og betryggende greb, så du problemfrit kan skifte mellem terræn og vej.

Inov-8 Parkclaw G 280

 • Grafen-forstærket G-Fly-foam for mere bounce og dæmpning
 • Grafen-forstærket gummi for verdens kraftigste greb
 • 4 millimeter høje dupper giver godt greb på stier og komfort på vejen
 • 8 millimeter drop øger komforten over lange distancer
 • Boomerang-indlægssål med 40% mere bounve end en normal indlægssål
 • Overdel i knit mesh for komfort og åndbarhed
Køb Parkclaw G 280

Vidste du…

Inov-8 er verdens første og eneste mærke til at bruge supermaterialet grafen i sportssko. Projektet startede i december 2016 i samarbejde med The University of Manchester, der er hjemsted for The National Graphene Institute. De to forskere, der først isolerede grafen fra grafit på universitetet i 2010, har siden modtaget Nobelprisen i fysik.

Test af Parkclaw G 280

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs Daan Glorie resultater herunder.

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer Parkclaw G 280

Offset
8 mm
Vægt herre-model
ca. 280 gram
Vægt dame-model
ca. 280 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Trailsko
Inov-8 Parkclaw G280

Stride

“Forinden var jeg en anelse skeptisk over for Parkclaw G 280. Allerede da jeg begyndte at gå med skoene, kunne jeg mærke, at der ikke er så meget dæmpning i denne model. Men når man først begynder at løbe, kommer G-Fly skummet til sin ret. Jeg følte en behagelig dæmpning – men forvent ikke en ultrablød, superdæmpet løbeoplevelse. Parkclaw G280 er en all-terrain sko, men jeg ville ikke løbe for lange distancer på asfalt med denne sko… Ved min tur gennem parken i nærheden af mig blev jeg overrasket over skoens lette vægt og dynamiske karakter. Fordi skoen er så fleksibel, bøjer den sig meget smidigt med enhver bevægelse af foden. Jeg følte det nærmest som om jeg ikke havde nogen sko på, og fik endda lyst til at løbe i denne sko. Parkclaw G 280 er velegnet til løberen, der søger en barfods-lignende oplevelse.”

Inov-8 Parkclaw G280

Grip

“Grebet er helt fantastisk, når du løber på asfalt, grusstier og gennem græs. Skoen er mindre velegnet til løb gennem mudder, da duppeprofilen ikke er helt grov nok til denne slags underlag. Der er lidt mindre afstand er mellem dupperne, hvilket gør, at blødt underlag kan klæbe til sålen. Parkclaw G 280 er den perfekte trailsko til løberen, der primært løber i parker eller jævnligt løber gennem sandklitterne på distancer fra ca. 5 til 15 km.”

Inov-8 Parkclaw G 280

Slutspurten

Inov-8 er et mærke, der lever op til deres navn. De er innovative med materialevalg, med deres grafen, og er konstant på udkig efter muligheder for forbedringer. Skoene fokuserer på en helt specifik anvendelse og her brillierer de. Derfor er udvalget af sko til off-road brug ret stort, og der er derfor også altid en Inov-8 sko, der passer til dig.