Skip to main content
On Cloudsurfer running shoes
Hoka Rocket X 2 competition shoes

Review

On Cloudsurfer

Mød den nyeste On Cloudsurfer, inspireret af surfernes adræthed og hurtighed. Denne sko er designet til at give en følelse af, at du løber hen over bølger, selv om du blot løber på en helt almindelig vej. Med den nyeste CloudTec Phase-teknologi og Helion-skum giver denne løbesko fantastisk dæmpning og komfort. Uanset om du træner til et halvmaraton eller bare skal ud på en af dine daglige træningsture, er denne sko perfekt til dig. Hvad venter du på?

Shop dameShop herre
On Cloudsurfer running shoe grey / white

3 Grunde til, at On Cloudsurfer er den rette sko til di

Opsommingicoon 1

Du løber hovedsageligt distancer fra 5 km til halvmaraton

Den nyeste On Cloudsurfer har masser af dæmpning og komfort takket være den innovative CloudTec Phase-teknologi. Designet af Cloud-elementerne er blevet ændret, så du vil få oplevelsen af en lettere løbesko med en ekstremt blød overgang fra hæl til forfod.

Opsommingicoon 2

Du prioriterer holdbarhed, når du vælger de bedste løbesko

Når du vælger On Cloudsurfer, tager du et valg, der er miljøbevidst. Overdelen er lavet af 100% genanvendt polyester, og der bliver brugt 95% mindre vand under farvningsprocessen end der normalt bruges i produktionen af løbesko. On Cloudsurfer’s miljømæssige påvirkning er også lavere, da den super effektive produktion sparer 12% i CO2-udledning.

Opsommingicoon 3

Du vil have en løbesko uden plade i

For at spare vægt har On designet Cloudsurfer uden et Speedboard. I alle On løbesko findes et Speedboard i plastik, der forbedrer fodens stabilitet og afrulning. Fordi Cloudsurfer ikke har nogen plade, føles skoen meget mere jævn, og takket være Helion-skummet oplever du en nærmest “hoppende” dæmpning under dine fødder.

On Cloudsurfer running shoes
On Cloudsurfer running shoes green
Hoka Rocket X 2 running shoes
"Cloudsurfer er den første On-løbesko med CloudTec-Phase-teknologi. Dette kommer til at revolutionere hele On-kollektionen.”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…?

Den første version af On Cloudsurfer var inspireret af surfing, hvor det bogstaveligt talt handler om at fange den rette bølge for at komme op i fart. Som følge heraf er Cloudsurfer blevet en løbesko med en ekstremt jævnt afvikling, der nærmest føles som om du surfer. Den innovative CloudTec Phase-teknologi giver nu den samme følelse.

On Cloudsurfer i detaljer

On Cloudsurfer green
Engineered mesh overdel

i 100% genanvendt polyester i mesh for letvægtsstøtte og optimal åndbarhed.

CloudTec Phase

lavet af Helion Foam for en super blød landing og overgang.

Letvægtsdesign

uden Speedboard og med en lukket ydersål.

Hvad gør On Cloudsurfer so unik?

On har brugt videnskabelig forskning til at skabe en bedre og mere smidig løbeoplevelse. For at opnå dette har ON brugt avancerede teknologier som FEA (Finite Element Analysis). Denne teknologi anvendes også ved design af Formel 1-biler til at analysere varmeoverførsel, væskedamp og elektromagnetiske strømme. Dette førte til et nyt design (CloudTec Phase) af Cloud-elementerne, som nu peger diagonalt fremad og skaber en ekstraordinær følelse af dæmpning. On Cloudsurfer har heller ikke noget Speedboard, hvilket også gør skoen ekstremt let.

3 kendetegn i On Cloudsurfer

Opsommingicoon 1

Engineered mesh overdel

Overdelen i Engineered mesh giver høj åndbarhed og holder dine fødder både tørre og komfortable. Overdelen er lavet af 100% genanvendt polyester og On har formået at spare hele 95% vand under farvningsprocessen. Overdelen giver let støtte på strategiske steder, og hælkappen har en blød foring for at give dig en god, men behagelig fastlåsning i skoen.

Opsommingicoon 2

CloudTec Phase-teknologi og Helion-foam

CloudTec Phase-teknologien er det nye design med Cloud-elementerne i mellemsålen. Denne innovative nye teknologi gør afviklingen fra hæl til tå meget lettere. Komforten er forbedret på grund af Helion-skummet. Dette dæmpningsmateriale returnerer 57% energi og giver den største komfort i On-kollektionen. Vi kender dette skum fra bl.a. Cloudmonster og Cloudrunner.

Opsommingicoon 3

Bæredygtighed

Cloudsurfer er en ægte pioner inden for bæredygtighed. Alle aspekter er blevet overvejet for at reducere dens CO2-udledning. Der er sparet i alt 12% CO2-udledning under både farvningsprocessen og andre driftsprocesser. Den samlede sko er fremstillet af 30% genbrugsmaterialer. Overdelen består endda af 100% genanvendt polyester. Endelig bliver der sparet 95% vand i farvningsprocessen i forhold til andre almindelige farvningsprocesser.

Test af On Cloudsurfer

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Denne gang har Daan Glorie prøvet On Cloudsurfer på for dig.

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer On Cloudsurfer

Offset
10 mm
Vægt herre-model
ca. 245 gram
Vægt dame-model
ca. 205 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko

Fit

“Komforten er virkelig lige god fra det øjeblik, man tager denne nye version på fødderne. Overdelen slutter tæt om foden fra hæl til forfod uden markante trykpunkter, og giver ud over komfort også rigtig god støtte for en mere sikker følelse. Mesh-materialet, som er godt ventileret og elastisk, lader foden ånde, og tæerne har god plads til at bevæge sig. Den tynde, perforerede skotunge er blød, åndbar og forbliver på plads, og snørebåndene giver god støtte over mellemfoden. Hælkappen giver støtte, og føles samtidig blød. Cloudsurfer er velegnet til både smalle og brede fødder, og størrelsen svarer meget godt til andre løbesko.”

On Cloudsurfer fit

Stride

“Skoen føles behagelig lige fra det allerførste skridt. Jeg mærker hverken ubehag eller friktion. Fodafviklingen føles fleksibel, og især dæmpningen kan mærkes, hvor den er blød med meget tilfredsstillende energireturnering. Løb med skoen bliver derfor naturlig, flydende og dynamisk på samme tid.
Den brede sål under forfoden giver sikker og effektiv støtte, selv gennem sving og endda på vådt underlag. Stabiliteten opretholdes også af ydersålens form med zigzaglinjer, der løber fra hæl til tå.”

On Cloudsurfer Stride

Comfort

“Cloud-systemet er både imponerende og effektivt: Den meget nærværende dæmpning kombineret med en kraftig returnering af energi giver en fantastisk god fremdrift. Cloudsurfer er velegnet til alle typer træning, fra jogging til hurtige sessioner og endda konkurrence for løbere, der kan lide en responsiv sko med god komfort. På grund af den lave vægt er denne sko mest velegnet til korte og mellemlange distancer (10 km og halvmaraton). Enhver vægtklasse af løbere vil fint kunne bruge denne sko. Hvis du er på udkig efter en både lettere og hurtigere løbesko til korte distancer eller hurtige tempoløb, skal du vælge Cloudflow.”

On Cloudsurfer comfort

On løbeskokollektionen

Er du i tvivl om, hvilke On løbesko du skal vælge? Vi gør det nemt for dig med vores skomatrix. Her kan du med et enkelt blik se, hvilken On løbesko der giver dig den bedste støtte og dæmpning, du har brug for. Cloudgo er en ideel løbesko til den neutrale løber, der normalt løber 5 til 10 km distancer. Denne model er let og velegnet til daglig træning på forskellige distancer. Er du en fan af længere distancer som (halv)maratonløb? Så skal du vælge On Cloudmonster som din træningsmakker, da denne sko har et tykt lag Helion skum og de største Cloud-elementer for ultimativ og blød affjedring. Har du brug for lidt mere støtte, anbefaler vi On Cloudflyer 4. Denne løbesko har et lidt bredere Speedboard for optimal støtte under hvert skridt.

Slutspurten

I løbet af det seneste år har On lanceret mange nye sko, der følger tendenserne på markedet indenfor løb. De har f.eks. lanceret en sko med maksimal dæmpning (On Cloudmonster) og en allround trailsko (On Cloudvista). Selv om On Cloudsurfer ikke er en ny model på markedet, tager denne løbesko endnu et skridt foran i forhold til innovation og holdbarhed. Vi er ret begejstrede for CloudTec Phase-teknologien, da den gør skoen mere jævn, lettere og også mere komfortabel end nogensinde før. Det lover rigtig godt for On’s fremtid, for når det handler om skum, er der stadig plads til forbedring. On Cloudsurfer er mindre velegnet til løbere, der har brug for mere målrettet støtte.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på On Cloudsurfer i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.