Skip to main content
New Balance Fresh Foam X More v4 running shoes
New Balance Fresh Foam X More v4 running shoe

Review

New Balance Fresh Foam X More V4 – Løft komforten til et højere niveau?

New Balance Fresh Foam X More V4 har et komfortniveau, som enhver løber drømmer om. Denne neutrale all-rounder har nu endnu mere dæmpning end sin forgænger, men er også stabil, når du har brug for det. Er dette mon den bedste New Balance løbesko til dig?

Shop kvinderShop mænd
New Balance Fresh Foam X More v4 runner

3Grunde til, at New Balance Fresh Foam X More V4 er den rette sko til dig

Opsommingicoon 1

Du leder efter en løbesko til lange udholdenhedsløb

More V4 har en tyk mellemsål lavet af Fresh Foam X-skum. Dette materiale er New Balance’s blødeste dæmpningsmateriale med høj komfort, hvilket er ekstra rart, når du løber længere distancer som halv- og helmaratonløb. Takket være honeycomb-strukturen i denne type skum får du en blød landing over hælen og midtfoden. I forfoden er disse “honeycombs” lavet en anelse mindre for et responsivt push-off.

Opsommingicoon 2

Du har en lidt bredere forfod

Løbesko fra New Balance er altid lidt bredere i forfoden. Dette skyldes deres historie, hvor skoene er inspireret af hønsefødders balance og stabilitet. Høns har særlig god stabilitet, fordi deres fødder er i en udspredt position på jorden. Siden denne oprindelige inspiration, har New Balance altid lavet løbesko med en relativt bredere forfod, fordi tæerne på denne måde har plads til at sprede sig ud i skoen under løb. Inden for New Balance kollektionen er More V4 en af de bredeste modeller, da denne sko er designet til længere distancer.

Opsommingicoon 3

Du har en naturlig mellem- til forfodslanding

Det lave offset på 4 mm gør New Balance Fresh Foam X More V4 mest velegnet til løbere, der lander på mellem- og forfoden. Desuden er denne løbesko et godt match til løbere, der øger deres hastighed ved at øge kadencen. Disse løbere har en tendens til at have en lidt kortere længde mellem hvert skridt, hvor man her automatisk vil lande lidt mere på midtfoden.

New Balance Fresh Foam X More v4 mens shoes
New Balance Fresh Foam X More v4
New Balance Fresh Foam X More v4
This is custom heading element

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…?

Der findes også en søstersko i en trail version til More V4. Det er New Balance Fresh Foam X Trail More V4. Denne sko er baseret på designet i den almindelige model til løb på vej, den store forskel er en Vibram ydersål og en mere teknisk designet overdel. Dette giver dig ikke kun optimalt greb på underlaget, men også en god beskyttelse mod hindringer på stierne såsom grene og sten. Denne trailsko er ideel til rolige udholdenhedsløb på stier.

New Balance Fresh Foam X More V4 i detaljer

New Balance Fresh Foam X More v4
Engineered Mesh overdel

sikrer optimal støtte og ventilation i skoen

Fresh Foam X mellemsål

der består af 3% biomateriale for fantastisk komfort og reduceret CO2-udledning

Ydersål i letvægtsgummi

placeret på strategiske steder for suverænt greb og perfekt holdbarhed

Hvad gør New Balance Fresh Foam X More V4 så unik?

New Balance Fresh Foam X More V4 er ret unik, da denne løbesko med maksimal dæmpning har et relativt lavt offset på 4 mm. De fleste andre New Balance løbesko har et offset på 8 mm eller mere. Jo lavere offset, desto mere bliver din fod ledt over på mellem- og forfoden. Dette gør også More V4 yderst velegnet til løberen, der tager relativt færre skridt som f.eks. langdistanceløbere. Endelig vil dette lave offset også bidrage til en jævn afvikling af din fod.

3egenskaber i New Balance Fresh Foam X More V4

Opsommingicoon 1

Engineered Mesh overdel

More V4 fokuserer på komfort, og det kan mærkes fra det øjeblik, du tager skoen på. Overdelen i Engineered Mesh giver støtte på strategiske områder som f.eks. omkring mellemfoden og har høj åndbarhed omkring forfoden. New Balance-logoet reflekterer lys for at gøre dig mere synlig i mørket. Den indvendigt forstærkede hælkappe er formet, og omslutter derfor komfortabelt om din ankel. Skulle din fod udvide sig på grund af vejret eller lange distancer, er det intet problem. Mesh-materialet i forfoden har lidt mere stretch, og også forfoden er lavet lidt bredere end andre Fresh Foam X modeller.

Opsommingicoon 2

Fresh Foam X-mellemsålen giver mere dæmpning end nogensinde før

Mellemsålen i Fresh Foam X giver den bedste dæmpning i hele New Balance-kollektionen. Sammenlignet med sin forgænger har denne sko fået en 2 mm tykkere Fresh Foam X-mellemsål. Dette resulterer i en sålhøjde på 35 mm i hælen og 31 mm i forfoden. Dette placerer More V4 i kategorien “løbesko med maksimal dæmpning”. Disse neutrale all-roundere er ideelle til både restitutionsdage og lange distancer. Bunden af sålen er blevet ca. 5 mm bredere for at øge stabiliteten. Under løb vil din fod ligge nede i skummet i stedet for ovenpå, så du oplever ekstra stabilitet under dit skridt.

Opsommingicoon 3

Nydesignet ydersål

Den nu fjerde version af New Balance X More har fået en helt anderledes ydersål end sin forgænger. Baseret på undersøgelser og data derfra, er der blevet tilføjet ekstra gummi i hælen og forfoden. Bagsiden af skoen har et åbent design for at give dig en blød landing fra hælen. Denne tynde slidgummisål har ikke kun et godt greb, men har også en fremragende holdbarhed. Overgangen fra hæl til forfod er jævn takket være slidsålens rocker-design.

Test af New Balance Fresh Foam X More V4

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Denne gang har Daan Glorie prøvet New Balance Fresh Foam X More V4 på for dig.

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer New Balance Fresh Foam X More V4

Offset
4 mm
Vægt herre-model
Ca. 295 Gram
Vægt dame-model
Ca. 238 Gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
All-round løbesko

Fit

„For en sko med maksimal dæmpning er der relativt lidt foring på indersiden af hælkappen. Dette gør mig ikke noget, da en tyndere mesh-konstruktion gør, at denne sko er lidt mere åndbar end mange andre løbesko. Hælkappen er dejligt høj, hvilket også gør More V4 velegnet til løbere, der bruger indlægssåler i deres sko. Takket være den brede og rummelige forfod kan en løber med knyster (hallus valgus) eller en bredere forfod også sagtens vælge denne sko. Med det samme jeg har taget skoen på, føler jeg, at min fod nærmest ligger nede i skummet i stedet for oven på det. Det giver mig også lidt mere stabilitet, når jeg begynder at løbe. Men sørg for først at prøve skoen på derhjemme, da nogle løbere faktisk kan få irritationer af at have foden nede i skummet. Dette kan føre til vabler eller irritation.”

New Balance Fresh Foam X More v4 Back / Heel

Stride

„Jeg var nysgerrig på at vide mere om opdateringerne i Fresh Foam X More V4, da jeg tidligere har løbet både med version 2 og 3. Den 2. version var en af mine favoritsko, da den giver god dæmpning og komfort til løb på lange distancer og rolige udholdenhedsløb. Jeg fandt kun ydersålen på denne model en anelse for stiv, men det er blevet forbedret betydeligt i den helt nye version. I stedet for en gennemgående ydersål har New Balance valgt at placere gummi på strategiske steder. Resultatet er en sko, der føles meget mere smidig end sine forgængere. Hælen og forfoden er brede, så jeg har en følelse af stabilitet. Og det er vigtigt, for det tykke lag Fresh Foam X gør, at skoen føles super dæmpet, og det kan nogle gange ske på bekostning af stabiliteten i anklen. More V4 har alt det, jeg leder efter i en sko et udholdenhedsløb: Masser af dæmpning, et jævn afvikling og en ekstremt behagelig pasform.”

New Balance Fresh Foam X More v4 Sole

Comfort

„Fresh Foam X More V4 holder det den lover. Denne løbesko er yderst komfortabel til udholdenhedsløb i et roligt tempo. Den er mindre velegnet til tempotræning, da skummet er en anelse for blødt til dette. Er du ikke vant til maksimal dæmpning endnu, men vil du gerne prøve det af? Så er More V4 et godt valg, da denne neutrale løbesko er super stabil takket være den brede sål. Fresh Foam X More V4 minder om HOKA Bondi 8 og ASICS Superblast, som også er løbesko med maksimal dæmpning.”

New Balance Fresh Foam X More v4 inside

New Balance Fresh Foam X kollektionen

Er du i tvivl om, hvilke New Balance løbesko du skal vælge? Vi gør det nemt for dig med vores skomatrix. Vores skomatrix viser dig med et enkelt overblik, hvilken New Balance løbesko der giver dig den bedste støtte og dæmpning, som lige præcis du har brug for. New Balance 880v13 er en ægte arbejdshest, velegnet til både daglige løbeture såvel som tempotræning. Er du især vild med at løbe længere distancer? Så skal du vælge New Balance Fresh Foam X 1080v12, da denne model har en tykkere mellemsål, og dermed mere dæmpning. Træner du mere for at øge hastigheden? Så overvej Fresh Foam Tempo som din nye træningspartner, da den er let og dynamisk, men har den samme komfortable Fresh Foam-dæmpning.

Slutspurten

New Balance imponerer med deres nye More V4. Denne løbesko løfter komfortniveauet med en tykkere mellemsål og en opdatering af Fresh Foam X-skummet kombineret med en helt nydesignet ydersål. Resultatet er mere dæmpning og stabilitet end nogensinde før. Denne løbesko er mindre velegnet til løbere med en smal fod og til tempotræning. Leder du efter en ægte udholdenhedsløbesko? Så skal du vælge New Balance Fresh Foam X More V4, så du kan løbe i længere tid, helt ubesværet.
More V4 kan sammenlignes med ASICS Superblast og HOKA Bondi 8. Disse sko har nemlig også maksimal dæmpning og komfort til lange distancer under træning og løb.

Der More V4 kann mit dem ASICS Superblast und dem HOKA Bondi 8 verglichen werden. Auch diese Modelle bieten maximale Dämpfung und Komfort für lange Ausdauerläufe und Wettkämpfe.

Er du lige så begejstret som vi er? Så tjek New Balance Fresh Foam X More V4 ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.