Skip to main content
ASICS Gel Cumulus 25 Laufschuhe
ASICS Gel Cumulus 25Laufschuhe

Review

Den nye ASICS Gel Cumulus 25 får dig til at løbe på skyer!

Den nye version af ASICS Gel Cumulus lever op til sit navn, for når du løber i denne sko, føles det virkelig som om, at du løber på skyer. Den 25. udgave af denne klassiske træningssko fra ASICS har fået en gennemgående opdatering. Leder du efter en blød, let og komfortabel sko til dine daglige løbeture? Så er ASICS Gel Cumulus et godt bud på din nye træningspartner.

Shop dameShop herre
ASICS Gel Cumulus 25 Laufschuh Damen

3 Grunde til, at ASICS Gel Cumulus 25 er den rette sko til dig:

Opsommingicoon 1

Du leder efter en træningssko med masser af dæmpning

Takket være den opdaterede mellesål med FF BLAST+-materialet, har skoen fået en meget blød dæmpning. PureGEL-teknologien booster komforten i hælen.

Opsommingicoon 2

Du leder efter en sko, der er behagelig at have på.

Takket være overdelen i jacquard mesh, føles skoen ultrablød omkring foden, og materialet er designet til at give støtte og områder i de områder, hvor du har mest brug for det.

Opsommingicoon 3

Du leder efter en alsidig træningssko

Selvom Gel Cumulus 25 oser af komfort og dæmpning, er skoen stadig let for en allround sko. Den lette sko kan således også bruges til de lidt hurtigere løbeture engang imellem.

ASICS Gel Cumulus 25 Laufschuh
ASICS Gel Cumulus 25
adidas Terrex Soulstride running shoes
“På de rolige løbeture føles skoen ultrablød, men i et lidt højere tempo kommer skummet rigtig til live og føles responsivt.”

Menno Munster – Produktekspert

Vidste du…?

Cumulus-skyer er meget almindeligt forekommende skyer. De er ofte smukke i deres struktur og fanger mange menneskers opmærksomhed. Det er også mange maleres yndlingssky som f.eks. den berømte hollandske maler fra det 17. århundrede Jacob Van Ruisdael, der var fascineret af cumuli og malede adskillige hollandske skylandskaber med cumulusskyer i alle tænkelige former, farver og størrelser..

ASICS Gel Cumulus 25 i detaljer:

ASICS Gel Cumulus 25
Engineered jacquard mesh overdel

Støtter foden og er åndbar.

FF Blast+-mellemsål

Lavet af et letvægtsskum for en mere energisk afvikling.

PureGEL

For stødabsorbering ved hælen.

AHAR+-ydersål

Yderst slidstærkt gummimateriale til mange komfortable kilometer.

3 vigtige nytænkninger i ASICS Gel-Cumulus 25

Opsommingicoon 1

Forbedret overdel

Overdelen er gennemgående redesignet, og nu udført i engineered jacquard mesh. Dette materiale giver ekstra støtte og åndbarhed. Løkken ved hælen gør skoen endnu nemmere at tage på og af igen.

Opsommingicoon 2

Forbedret mellemsål

Mellemsålen er nu lavet i FF Blast+-materialet. Dette gør skoen blødere, men samtidig mere responsiv. Sålen er blevet 4 millimeter tykkere end i Gel Cumulus 24.

Opsommingicoon 3

Lavere vægt

Takket være benyttelsen af de ovenstående teknologier, er vægten på GEL-CUMULUS 25 blevet meget lavere end i forgængeren. I herre-modellen er der sparet hele 35 gram. Det gør – bogstavelig talt – løbet meget lettere.

Test af ASICS Gel Cumulus 25

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Læs Menno Munsters resultater herunder.

Menno Munster 21run

Menno Munster

Produktekspert

Daan Glorie 21run

Menno Munster

Produktekspert

Tekniske specifikationer On Cloudsurfer

Offset
8 mm
Vægt herre-model
ca. 251 gram
Vægt dame-model
ca. 223 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko

Fit

“Takket være løkken på hælen og skotungen er skoen nem at tage på. Skotungen har godt med polstring og er fastgjort til siderne af skoen. Hælkappen har også en masse polstring og føles en anelse løs på min fod. Med hensyn til længde og bredde falder skoen normalt i min størrelse 46. Overdelen føles ret tyk, men ikke på en irriterende måde.”

ASICS Gel Cumulus 25 Laufschuh fit

 Stride

“Skoens offset på 8 mm føles endnu lavere, når jeg løber på skoen, da jeg synker lidt mere ned i hælen end i forfoden af skoen. Bredden på sålen ved hælen og forfoden giver skoen lidt mere stabilitet, men dette er bestemt ikke en sko til løbere, der overpronerer. På rolige løbeture føles skoen ultrablød, måske lidt for blød til min smag personligt, men i et højere tempo kommer skummet til live og føles responsivt.”

ASICS Gel Cumulus 25 Sole

Comfort

“Det tykke lag af FF Blast+-materialet gør skoen super blød i sin dæmpning.
Når jeg løber, kan jeg også mærke effekten af PureGEL i skoens hæl. På grund af PureGEL’en synker jeg en smule ned i skoen. Dette forårsagede i starten lidt friktion ved min akillessene, men det blev heldigvis hurtigt afhjulpet ved hjælp af en ”runner’s knot”-knude.”

ASICS Gel Cumulus 25 Laufschuh front

ASICS Run Further Family

ASICS’ Run Further-kollektion består af løbesko designet til mænd og kvinder, der ønsker at løfte deres træning til nye højder, uanset om det er fra 10 kilometer til et halvmaraton, eller fra et halvmaraton til hele 42 kilometer.

Slutspurten

Gel Cumulus 25 fra ASICS er en yderst luksuriøs træningssko. Takket være FF Blast+-materialet føles det virkelig som om, du løber på skyer. Den nye Gel Cumulus føles derfor meget blødere end sin forgænger. Det er en sko, der gør, at du kan tilbagelægge rigtig mange kilometer i høj komfort, og hvis du vil sætte tempoet op i ny og næ, er det slet ikke noget problem. En ægte og moderne allround løbesko, der holder dig i gang i lang tid.

ASICS Gel Cumulus 25 kan sammenlignes med bl.a. Brooks Ghost 15 og Saucony Ride 16. Disse to modeller er også komfortable allround løbesko.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek ASICS Gel Cumulus 25 ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.