Skip to main content
New Balance FuelCell SuperComb Elite 21run
New Balance FuelCell SuperComp Elite running shoes
New Balance SC Elite V3
New Balance runner 21run

Review

New Balance SC Elite V3 – De bedste konkurrencesko fra New Balance?

New Balance SuperComp Elite V3 løfter din løbepræstation til nye højder. Denne konkurrencesko har en innovativ carbon-plade og superskummet FuelCell. SC Elite V3 giver maksimal energiudnyttelse og er skabt til at få dig til at løbe hurtigere på konkurrencedagen. Er dette den bedste New Balance-konkurrencesko vi har set til dato? Vi prøver skoen på og fortæller dig mere om, om skoen kan holde, hvad den lover.

Shop New Balance SC Elite V3 dameShop New Balance SC Elite V3 herre

Tekniske specifikationer New Balance SC Elite V3

Offset
4 mm
Vægt herre-model
Ca. 228 Gram
Vægt dame-model
Ca. 188 Gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Konkurrencesko

3grunde til, at New Balance SC Elite V3 er den rette sko for dig

Opsommingicoon 1
Du ønsker at sætte ny personlig rekord på halv- eller helmaraton

Er du på udkig efter en lynhurtig konkurrencesko med de seneste innovationer? Så er du kommet til det helt rette sted med SuperComp Elite V3. Denne model har to lag superfoam (FuelCell-dæmpning), en carbon-plade (med Energy Arc-teknologien) og et letvægtsdesign i overdelen.

Opsommingicoon 2
Du lander på midt- eller forfoden

SuperComp Elite V3 har et offset på 4 mm. Hælen er 40 mm høj, mens den i forfoden er 36 mm. Det gør denne hurtige sko mest velegnet til midt- og forfodsløbere. En hæl-lander har nemlig fordel af et lidt højere offset, hvor man oplever mindre belastning på læg og akillessene.

Opsommingicoon 3
Du leder efter en konkurrencesko med carbon-plade

Carbon-pladen i fuld længde giver stor stabilitet og fremadrettet drivkraft. Takket være Energy Arc-designet trykkes carbon-pladen ned og ”springer” op igen, når du sætter af. Der er faktisk lavet et stort hak under carbon-pladen, så pladen kan bevæge sig frit. Der er blevet tilføjet ekstra gummi på forsiden af carbon-pladen for at beskytte mod sten og skarpe forhindringer.

New Balance FuelCell SC Elite running shoes
New Balance SC Elite V3
New Balance SC Elite V3
"Jeg ville bruge disse sko til tempotræning på vej og fortov. Jeg får også lyst til at bruge skoene til 5- eller 10-km løb på landevejen.”

Selma Heijdra – Produktekspert

Vidste du…?

Siden sidste år har New Balance brugt navnet ’SuperComp’ til alle løbesko med carbon. I dag findes der carbonsko til korte og lange distancer samt til den daglige træning. New Balance SuperComp Pacer V1 er en carbonsko til 5- og 10 km-løb, mens SuperComp Elite V3 er en carbonsko til halv- og helmaraton. Vil du gerne bruge en carbonsko til din daglige træning? Så skal du vælge New Balance SuperComp Trainer. Vi forventer, at New Balance også vil tilføje carbon til deres pigsko-kollektion. Det er nu bevist, at en carbon-plade kan absorbere og returnere en enorm mængde energi med hvert skridt, du tager. Det giver dig som løber et ekstra energisk skub, når du vil sætte tempoet op.

New Balance SC Elite V3 i detaljer

New Balance SC Elite V3
To lag FuelCell-foam

for maksimal dæmpning og komfort på de lange distancer.

Carbon-plade med Energy Arc-teknologi

returnerer enorme mængder energi ved hvert skridt.

Synthetisk overdel med Bootie-konstruktion

for en sømløs pasform om foden.

Hvordan blev New Balance SC Elite V3 til?

Danny Orr er “Manager Performance Running” hos New Balance og fortæller om idéen bag SuperComp Elite: ”Dette er en sko, der er født ud fra nogle vilde idéer. Vi startede med spørgsmålet: Hvordan kan vi tilføje maksimalt energiudbytte i en sko? Dette er en ret speciel sko og efterfølger til New Balance FuelCell RC og TC Elite. Navnet Supercomp står for superkonkurrencen om de bedste carbonsko. Gennem vores research og forsøg har vi undersøgt, hvad den bedste tykkelse med hensyn til mellemsål og carbonplade-design er. Det handler om at maksimere energien under landingen og om at vinde energien tilbage ved afsæt.”

3nytænkninger i SC Elite V3

Opsommingicoon 1
To lag FuelCell Foam

I mellemsålen er der to lag FuelCell-skum, som øger højden i forfod og hæl en smule. Den nu tykkere mellemsål giver mere dæmpning, hvilket især er en fordel, når du løber lange distancer. Trætheden i benene ved løb i højt tempo over lange distancer udskydes derfor en smule. Som et resultat heraf er dine ben stadig friske, selv i den sidste del af dit løb eller din træning.

Opsommingicoon 2
Carbon-plade med unik geometri

Carbon-pladen i SuperComp Elite V3 har en unik geometri, der også er kendt som Energy Arc-teknologien. Mellem de to FuelCell-lag ligger en plade i kulstof, der er bøjet i to retninger. Det nederste lag har en stor fordybning, der gør det muligt for pladen at fjedre ind og ud. Dette er den optimale kombination mellem blød dæmpning og maksimal energiudnyttelse.

Opsommingicoon 3
Overdelen i ét helt stykke

Denne lynhurtige sko har en såkaldt Bootie-overdel. Det betyder, at din fod er helt omsluttet, når du tager skoen på. SuperComp Elite V3 har en behagelig og støttende pasform. Skotungen er helt fastgjort til den syntetiske overdel. Hælkappen er indvendigt forstærket og tilpasset formen på fod og ankel, hvilket resulterer i den helt rette støtte. Indersålen på SC Elite V3 er limet på plads for at forhindre, at den glider eller løsner sig.

Test af New Balance FuelCell Elite V3

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Denne gang prøvede Selma Heijdra New Balance FuelCell Elite V3 for dig.

New Balance SC Elite V3

Selma Heijdra

Läufertyp

Neutral løber

Training

4 gange om ugen

Untergrund

Diverse

PR’s

5 km – 20 min.
10 km – 45 min.

Læs hele vurderingen

New Balance SC Elite V3

Fit

“Pasformen synes jeg er super god. Overdelen er meget tynd og elastisk, og sidder rigtig godt på grund af strækket i den. Jeg har relativt brede fødder, så jeg var bange for, at de ikke ville sidde godt på mine fødder, men det generede mig overhovedet ikke. Så det er en anden fordel ved den elastiske overdel. Det sømløse design er meget åndbart, og jeg kan virkelig mærke, at jeg har en konkurrencesko på. SC Elite V3 er let, men den giver stadig en vis støtte ved hælen grundet den høje hælkappe. Den eneste ulempe er snørebåndene. Disse kan trykke på din fod, hvis du har en lidt højere vrist. Lockdown er solid, da min fod ikke glider rundt i skoen.”

New Balance SC Elite V3

Stride

“Jeg kan virkelig godt lide skoene, og især når jeg løber i højere hastighed, kan jeg mærke, at skoen hjælper meget, så det føles som om, at man kan løbe lettere og hurtigere. Hvilket i øvrigt også er tilfældet, når jeg tjekker efter på mit sportsur. På de første par kilometer følte jeg med det samme stabilitet ved hvert eneste skridt, jeg tog. Det skyldes, at carbon-pladen løber i hele længden af skoen, og at hælen har en bred platform. Leder du efter en løbesko, der giver en fjedrende løbeoplevelse? Så falder denne sko nok lige i din smag. FuelCell-dæmpningen føles energisk og er ikke for blød. SC Elite V3 gav mig en følelse af hurtighed under træning og løb. Man bemærker også, at skoen let afvikles på grund af den runde form på sålen. Jeg synes virkelig, at dette er den bedste New Balance-konkurrencesko i øjeblikket, fordi skoen føles så komfortabel og hurtig på samme tid.”

New Balance SC Elite V3

Speed

“Jeg har aldrig løbet med carbon-sko før, så det er en helt ny løbeoplevelse for mig. SC Elite V3 føles virkelig meget anderledes end det, jeg er vant til. Og det er positivt ment! Jeg ville bruge disse sko til tempotræning på gader og veje. Jeg har også lyst til at bruge skoene til 5- eller 10-km løb på landevejen. Med denne sko kan jeg nemt øge tempoet. De to lag FuelCell-skum giver mig en masse energiudveksling, og carbon-pladen giver stabilitet og driver mig fremad. Den lette vægt gør den også til en velegnet sko til bane- og intervaltræning. Dæmpningen i hælen er mere end tilstrækkelig, men for mit vedkommende ville det have været rart med lidt mere skum i forfoden. Men her handler det udelukkende om mine personlige præferencer.”

New Balance Fuellcell løbesko-kollektionen

Hvilken New Balance løbesko vil du vælge? Helt overordnet set består kollektionen af New Balance løbesko af Fresh Foam- og FuelCell-familien. Fresh Foam-familien er de komfortable hverdagsløbesko til rolige løb. FuelCell-familien er fokuseret på hastighed, har mange nye innovationer, og nogle modeller har også indbygget carbon-plade.

New Balance har fire FuelCell-modeller, som du kan bruge på forskellige måder. Rebel V3 er en temposko uden carbon-plade til hurtig træning og intervaller. Leder du efter en løbesko til 5 eller 10 km? Så er SuperComp Pacer et oplagt valg. Går du efter at yde maksimum på et halv- eller helmaraton? Så er SuperComp Elite V3 din nye løbepartner. Carbonsko er ikke kun komfortable under konkurrenceløb, men også under den daglige træning. Derfor har New Balance udviklet FuelCell Trainer, så du kan opleve den positive effekt af kulstof selv under rolige træningsture. Kom hurtigere op i hastighed, mindsk effekten af intensiv træning, og få lettere ved at holde tempoet.

New Balance SC Elite V3

New Balance SC Elite V3

New Balance FuelCell Rebel v3 er neutrale løbesko. Disse lette løbesko er ideelle til hurtigere løbeture eller mere intens træning. FuelCell-mellemsålen er nu lidt tykkere i forhold til sin forgænger, så du får mere komfort under tempoløb.

New Balance SC Elite V3 herreNew Balance SC Elite V3 dame
New Balance SC Elite V3

New Balance FuelCell Trainer

New Balance FuelCell Trainer er neutrale, all-round løbesko. Denne løbesko har en carbon-plade og er velegnet til daglig træning og løb. Carbon-pladen har et Energy Arc-system, hvor pladen let kan fjedre ind og ud.
Udforsk New Balance FuelCell Trainer

New Balance SC Elite V3

New Balance FuelCell Supercomp pacer v1

New Balance SuperComp Pacer er en konkurrencesko til den neutrale løber. Denne sko er skabt til løb på distancer mellem 5 km og halvmaraton. SuperComp Pacer får sin hastighed fra FuelCell-skummet, som er kombineret med en carbon-plade, der giver et ekstra boost fremad.
Udforsk New Balance FuelCell Supercomp pacer v1

New Balance SC Elite V3

New Balance FuelCell Rebel V3

New Balance Supercomp (SC) Elite V3 er en neutral konkurrencesko. SC Elite V3 er efterfølgeren til FuelCell Elite RC og TC Elite. Denne løbesko er velegnet til halv- og helmaratonløb. Carbon-pladen og det energiske FuelCell-skum giver dig et solidt ekstra skub under intensive træningspas og konkurrenceløb.
Udforsk New Balance FuelCell Rebel V3

Slutspurten

New Balance FuelCell Elite V3 lever fuldt op til alle løfterne. Denne konkurrencesko er let, har en innovativ carbon-plade og FuelCell-superfoam, der returnerer enorme mængder energi. Denne hurtige sko egner sig bedst til halv- og helmaratonløb, da sålen er relativt tyk og blød. Er du mest vild med at løbe 5 km og 10 km-løb? Så vælg FuelCell SuperComp Pacer v1. SC Elite v3 er mindre velegnet til løbere med en høj vrist eller løbere, der bruger særlige indlægssåler.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek New Balance SC Elite V3 ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.