Skip to main content
New Balance Fresh 880V13
Nw Balance Fresh Foam N880v13

Review

New Balance Fresh Foam X 880v13

Batman har Robin, Mario har Luigi, Asterix har Obelix, og den neutrale løber har New Balance Fresh Foam X 880v13: En fast partner ved din side, der sørger for, at du altid får de bedste oplevelser. Denne komfortable all-round løbesko er din makker til dine daglige løbeeventyr.

Shop New Balance 880v13 dameShop New Balance 880v13 herre
New Balance 880v13

3grunde til, at New Balance Fresh Foam 880v13 er den rette sko for dig

Opsommingicoon 1

Du leder efter en sko, der kan det hele

Fresh Foam X 880v13 har tilstrækkelig dæmpning til at kunne løbe lange udholdenhedsløb komfortabelt, men skoen kommer også til sin ret under tempotræning. Den dobbeltlagede mellemsål gør skoen ekstra responsiv i forfoden.

Opsommingicoon 2

Du løber rigtig mange kilometer og søger en sko, der kan klare det

Med det tykke lag Blown Rubber i hælen er du garanteret mange kilometer, før skoene bliver slidt op. Fresh Foam X-materialet giver dig masser af beskyttelse, selv på de længere løbeture.

Opsommingicoon 3

Du er en neutral løber, og har brug for robusthed i dine sko

Den relativt flade form på sålen resulterer i en god kontakt med underlaget. Trykket spredes derfor mere over hele foden, og det giver en stabil følelse.

NB FF 880v13
New Balance Fresh Foam 880 v13
New Balance Fresh Foam 880 v13
“Ved løb i et roligt tempo, hvor jeg lander lidt mere på hælen, giver skoen tilstrækkelig dæmpning fra hælen. Når jeg sætter tempoet lidt mere op og lander mere mod midtfoden, føles skoen mere responsiv uden større belastning.”

Menno Munster – Produktekspert

Vidste du…?

New Balance blev til efter at grundlæggeren William Riley blev inspireret af at se på hønsene i sin baghave? Han så, at hønsene stod så stabilt på deres tre tæer, at han besluttede sig for at lave sko, hvor løbere kunne stå lige så stabilt som hans høns.

New Balance Fresh Foam X 880v13 i detaljer

New Balance Fresh Foam 880v13
NDurance Rubber yderså

For ekstra holdbarhed med strategisk placering.

Fresh Foam X mellemsål

Med 3% biobaseret materiale.

Engineered Mesh overdel

Tæt og sømløs for ekstra komfort.

3 Egenskaber i New Balance Fresh Foam X 880v13

Opsommingicoon 1

Fresh Foam X mellemsål

Dette skum, der består af ca. 3% biomateriale, giver en behagelig komfort. Materialet er fremstillet af bæredygtige ressourcer for at reducere CO2-udledningen.

Opsommingicoon 2

Engineered Mesh-overdel

Denne sømløse overdel giver en strømlinet og moderne fornemmelse for optimal pasform og komfort. Snørebåndene kan justeres, hvilket øger trygheden i skoen.

Opsommingicoon 3

Slidstærk ydersål

Sålen på New Balance Fresh Foam X 880v13 består af et tykt lag Blown Rubber. NDurance Rubber er nu også blevet brugt på de områder, der normalt er udsat for mest slitage, så sålen holder endnu længere.

Test af New Balance Fresh Foam 880v13

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Denne gang har Menno Munster prøvet w Balance Fresh Foam X 880v13 på for dig.

Menno Munster 21run

Menno Munster

Produktekspert

Menno Munster 21run

Menno Munster

Produktekspert

Specifikationer

Offset
10 mm
Vægt herre-model
Ca. 300 Gram
Vægt dame-model
Ca. 236 Gram
Løbertype
Neutral løbere
Skotype
All-round løbesko

Fit

„Overdelen i 880v13 føles dejlig blød om min fod. Skotungen er også en smule tykkere end på de fleste andre sko, hvilket føles rart. Hælkappen omslutter min hæl godt, og jeg føler også en god fastlåsning om min mellemfod. Hvad der også umiddelbart er påfaldende er, at der er meget plads i bredden i forfoden. I længden er skoen lige en smule til den korte side.“

New Balance Fresh Foam 880v13 Fit

Stride

„For mig er 880v13 en rigtig god all-round sko. Ved løb i et roligt tempo, hvor jeg lander lidt mere på hælen, giver skoen tilstrækkelig dæmpning fra hælen. Når jeg sætter tempoet lidt mere op og lander mere mod midtfoden, føles skoen mere responsiv uden større belastning. Fresh Foam X-materialet giver mig tilstrækkelig beskyttelse, men også en nærmest livlig fornemmelse. Til konkurrencer er de lidt for tunge for mig, men jeg kan bruge skoene til både et restitutionsløb og en tempotræning.“

New Balance Fresh Foam 880v13 Stuide

Comfort

„Selv når jeg løber længere distancer, er 880v13 stadig en behagelig sko for mig. Det er måske ikke den blødeste sko i kollektionen, men for mig giver skoen tilstrækkelig dæmpning til at få mine kilometer i benene på vejen. Derudover har sålen også nok gummi til at holde i lang tid.“

New Balance Fresh Foam 880v13 Stride

Welcome to the New Balance Fresh Foam X Family

New Balance Fresh Foam X 880v13 er en del af Fresh Foam X-familien. Fresh Foam-X-kollektionen har sit navn fra New Balances nye skummateriale. Sålerne blev udviklet på basis af data fra tusindvis af løbere. Fresh Foam-X-mellemsålen er lasergraveret for at reducere vægten. Sålen leverer således forskellige typer af dæmpning og støtte i forskellige dele af skoen. Den unikt udviklede og formede sål sikrer, at alle sko i Fresh Foam-familien har en behagelig “fornemmelse” og giver den helt rette støtte.

Slutspurten

New Balance Fresh Foam X 880v13 er fortsat en ideel træningspartner. Skoen er yderst komfortabel, har nok dæmpning til rolige løb og er samtidig responsiv nok til at løbe tempoløb i. 880v13 er også et godt valg for nybegyndere eller tungere løbere grundet den gode stabilitet i skoen.
880v13 kan sammenlignes med Asics Gel Cumulus 24 og Brooks Ghost 15, som også er stabile neutrale sko, som du kan få masser af kilometer ud af.