Skip to main content
Mizuno Wave Skyrise hardloopschoenen
Mizuno Wave Skyrise 6 running shoes blue
Mizuno Wave Skyrise 6

REVIEW

Mizuno Wave Skyrise 4 – Vil du opnå nye højder?

Med Mizuno Wave Skyrise 4 kan du løbe i komfort og opnå nye højder. Kender du følelsen af, at du bare ikke gør fremskridt på dine løbeture? At du er nødt til at hype dig selv lidt op for at komme ud af døren? Med den nye Wave Skyrise 4 vil du opleve så meget dæmpning, at du straks vil blive motiveret til at komme ud af døren. Kom afsted med fornyet energi og løb dine mål i møde. Hvad træner du op til?

Shop Mizuno Wave Skyrise 4 dameShop Mizuno Wave Skyrise 4 herre
Mizuno Wave Skyrise running shoes women

3Grunde til, at Mizuno Wave Skyrise 4 er den rette sko for dig

Opsommingicoon 1
DU LEDER EFTER EN LØBESKO MED EN BREDERE FORFOD

Mizuno Wave Skyrise 4 er en neutral løbesko, der er lidt bredere i forfoden. Det gør denne sko velegnet til løbere med hallus valgus (knyster) eller relativt brede fødder. Det er naturligt, at fødderne fødder udvider sig under løb, og denne model er bredere, så der er plads nok til dine tæer. Skyrise 4 er lavet til lange distancer og især løb, hvor dine fødder udvider sig lidt mere.

Opsommingicoon 2
DU ER NYBEGYNDER INDEN FOR LØB, ELLER EN LØBER MED LIDT TUNGERE KROPSBYGNING

Leder du efter en stabil og neutral løbesko? Så stop lige op et øjeblik, for Mizuno Wave Skyrise 4 er en af de mest stabile all-round løbesko på markedet. Dette skyldes den bredere sål samt anvendelsen af to forskellige skummaterialer (Mizuno Enerzy Core & Mizuno Enerzy). Det øverste lag (Enerzy Core) giver masser af dæmpning og komfort, mens det nederste lag (Enerzy) giver stabilitet og energireturnering. Wave Skyrise 4 har også X10 carbon-gummi på hælen for ekstra holdbarhed og greb. Hvis du er en hæl-lander, kan du sagtens bruge denne sko hver dag uden at slide skoen hurtigt op.

Opsommingicoon 3
DU LØBER OFTEST LANGE DISTANCER, F.EKS. HALVMARATON

Træner du til et 10 km-løb eller et halvmaraton? Så er Mizuno Wave Skyrise 4 det perfekte valg for dig. Denne model har en behagelig blød dæmpning til langdistanceløb. Dens stabilitet holder dine ankler og knæ godt på plads, selv når du er træt. Når du får lyst til at løbe og ønsker at løbe længere distancer (f.eks. maratonløb), anbefaler vi Mizuno Wave Sky 6, da denne model har endnu mere dæmpning end Wave Skyrise 4.

Mizuno Wave Skyrise 4 running shoes
Mizuno Wave Skyrise 6 running shoes men
Mizuno Wave Skyrise 4 running shoes
“Mizuno Wave Skyrise 4 er en ægte arbejdshest. Du kan tilbagelægge masser af kilometer med denne løbesko takket være den behagelige Wave Enerzy Core-dæmpning og den gode slidstyrke fra X10 carbon-gummiet.”

Daan Glorie – Produktekspert

VIDSTE DU…?

I 2020 kom den første version af Mizuno Wave Skyrise på markedet. Denne model, sammen med Mizuno Wave Sky og Horizon, var innovativ ved brugen af Mizuno Wave Foam. I stedet for den velkendte Wave Plate blev der lagt to lag skum oven på hinanden for at opnå høj komfort og den rette stabilitet. Mizuno Wave Skyrise 1 havde stadig X-POP-dæmpning, men den 4. udgave er meget lettere og blødere. Vidste du, at Mizuno Enerzy Core (som indgår i Skyrise 4) er hele 393% blødere og giver 165% mere energi tilbage sammenlignet med U4ic-skum, som tidligere blev anvendt i Mizunos mellemsål?

Mizuno Wave Skyrise 4 i detaljer

Mizuno Wave Skyrise 6
<h5>Mizuno Enerzy Core og Mizuno Enerzy</h5>
i mellemsålen for blød dæmpning og god energireturnering
<h5>Ydersål</h5>
med X10 carbon-gummi for god slidstyrke og suverænt greb
<h5>Smooth Stretch vævet overdel</h5>
lavet af 90% genbrugsmaterialer for en behagelig pasform

HVAD ER IDEEN BAG MIZUNO FOAM WAVE?

Mizuno Wave Skyrise 4 er udstyret med Mizuno Foam Wave-teknologien. Med denne teknologi placeres to forskellige skummaterialer med en bølgestruktur oven på hinanden – et design, der skaber en kontrolleret stødabsorbering ved hvert eneste skridt, du tager. Ved at bruge Foam Wave er skoene i denne kollektion meget blødere sammenlignet med Mizuno Wave Plate-modellerne (såsom Mizuno Wave Inspire og Mizuno Wave Rider).

3kendetegn i Mizuno Wave Skyrise 4

Opsommingicoon 1
HELT NY OVERDEL

Overdelen er blevet fuldstændig omdesignet og består nu af 90% genbrugsmaterialer. Smooth Stretch-overdelen er lavet af et vævet mesh-materiale, der ikke kun føles behageligt omkring foden, men også er forstærket på strategiske områder for at holde dine fødder godt på plads. Den blødt polstrede hælkappe er indvendigt forstærket for at give dine ankler masser af støtte under afviklingsfasen.

Opsommingicoon 2
STABIL LØBEOPLEVELSE TAKKET VÆRE MIZUNO WAVE FOAM

Mizuno Wave Skyrise 4 har samme dæmpning og Mizuno Wave Foam-teknologi som forgængeren. Det øverste lag består af det super bløde Mizuno Enerzy Core-skum, mens det nederste lag Mizuno Enerzy Lite giver stabilitet og masser af energireturnering. Dette gør Wave Skyrise 4 til en stabil og neutral løbesko, da Wave-konstruktionen begrænser laterale bevægelser, og konverterer al energi til fremadrettet bevægelse. Mizuno Wave Foam kan sammenlignes med et bølgede tagsten, der er utrolig stærke og modstandsdygtige over for ydre påvirkninger. Wave Foam-konstruktionen gør skoene meget mere stabile sammenlignet med løbesko med et 1-lags skummateriale.

Opsommingicoon 3
X10 CARBON-GUMMI

Ydersålen er lavet af gummi, hvilket gør den slidstærk og giver masser af greb. X10 carbon-gummi er blevet tilføjet på ydersiden af hælen for at give endnu mere slidstyrke. Rillerne i ydersålen tilføjer fleksibilitet til forfoden. Denne model er derfor velegnet til løbere, der lander på hælene, der ønsker at lægge mange kilometer bag sig.

Review

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Denne gang har Daan Glorie prøvet adidas Ultraboost Light for dig.

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer Mizuno Wave Skyrise 4

Offset
8 mm
Vægt herre-model
Ca. 295 Gram
Vægt herre-model
Ca. 245 Gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
All-round løbesko
Dæmpningstype
Mizuno Enerzy Core & Mizuno Enerzy

Passform

„Mir ist sofort die Polsterung der Ferse und der Schuhlippe aufgefallen, da diese sehr unterschiedlich ist. Die Fersenkappe bietet eine relative dicke, aber auch weiche Polsterung. Die Schuhzunge hingegen ist eher dünn gestaltet. Mir persönlich gefällt das sehr gut, da meine Füße so besser atmen können. Um ein Verrutschen der Ferse zu verhindern, muss ich den Schuh nicht fest zuschnüren. Dadurch bietet das Modell ein tolles Lock-Down-Gefühl. Im Vergleich zum Mizuno Wave Rider ist Vorfuß des Skyrise 4 etwas breiter. Ich würde dir raten, dass du den Schuh in deiner bekannten US-Größe bestellst, da ich die Erfahrung gemacht habe, dass sich die europäischen Größen bei Mizuno oft etwas unterscheiden.”

Stride

„Schon ab dem ersten Kilometer hatte ich das Gefühl, dass dieser Schuh sehr stabil ist. Wenn ich auf der Außenseite der Ferse lande, spüre ich, wie sich mein Fuß streckt und dann nach vorne getrieben wird. Im Vergleich zu seinem Vorgänger bietet der Skyrise 4 ein etwas geschmeidigeres Abrollverhalten. Das liegt unter anderem an der geringeren Sprengung von 8 mm. Mit einem Gewicht von ca. 295 Gramm ist der Skyrise nicht besonders leicht. Dank der Mizuno Foam Wave Technologie bietet der Schuh aber eine angenehme Dämpfung. Der Skyrise 4 eignet sich besonders gut für Ausdauerläufe bei einem niedrigen oder mittlerem Tempo. Aufgrund der wirklich stabilen Landung und des Starts kann ich den Skyrise 4 allen Läufern empfehlen, die einen etwas kräftigeren Körperbau haben.”

Komfort

„In Sachen Dämpfung kann der Mizuno Skyrise 4 mit dem Saucony Echelon 8 und dem Brooks Dyad 11 vergleichen werden. Diese Modelle gehören ebenfalls zu den sehr stabilen Laufschuhen für neutrale Läufer. Das neue Modell bietet eine tolle Kombination aus einem breiten Vorfuß und einer stabilen Fersenlandung. Aus diesem Grund kann ich diesen Allround-Laufschuh vor allem für etwas schwerere Läufer oder beginnende Läufer empfehlen. Bist du auf der Suche nach einem Laufschuh mit etwas mehr Dämpfung? Dann empfehle ich dir den Mizuno Wave Sky 6. Dieses Modell punktet mit dem Mizuno Enerzy Core Material, was auf langen Strecken noch komfortabler ist.“

Neutrale løbesko fra Mizuno

Har du svært ved at finde den rette Mizuno løbesko? Vi gør det nemmere for dig med vores skomatrix. Dette skema viser dig, hvilken sko fra Mizuno der har den bedste dæmpning og støtte. Mizuno’s kollektion af løbesko til den neutrale løber består af Mizuno Wave Plate- og Mizuno Foam Wave-modellerne. Wave Plate løbeskoene er Mizuno Wave Rider og Wave Wave Equate. Disse sko har en plastikplade i mellemsålen, som er stabil og lydhør. Wave Rider og Wave Equate er lidt mere alsidige end Foam Wave-modellerne. Rider og Equate kan bruges til både udholdenhedsløb og intervaltræning. Foretrækker du maksimal komfort? Så vælg Mizuno Foam Wave løbesko som Wave Skyrise 4 og Wave Sky 6. Med to skummaterialer er disse løbesko bedst egnet til de lange distancer.

Mizuno Wave Skyrise 6

MIZUNO WAVE SKYRISE 4

Mizuno Wave Skyrise 4 er en neutral, all-round løbesko. Modellen er kendt for sin komfortable dæmpning. Dette skyldes Mizuno Foam Wave-teknologien, hvor et lag af Mizuno Enerzy Core og Wave giver masser af dæmpning. Med Wave Skyrise 4 vil du kunne løbe lange distancer uden problemer.

Shop Mizuno Wave Skyrise 4 herreShop Mizuno Wave Skyrise 4 dame
Mizuno Wave Equate 6

MIZUNO WAVE EQUATE 6

Mizuno Wave Equate 6 er en all-round løbesko til løbere med overpronation. Equate er en mere støttende version af Mizuno Wave Rider. Wave Equate er den ideelle løbesko til nybegyndere med overpronation.
Udforsk Mizuno Wave Equate

Mizuno Wave Rider 26

MIZUNO WAVE RIDER 26

Mizuno Wave Rider 26 er en neutral all-round løbesko. Disse sko er ideelle til løbere, der ønsker en alsidig løbesko til de daglige løbeture. Rider 26 er velegnet til løb på både korte og lange distancer.

Mizuno Wave Sky 6

MIZUNO WAVE SKY 6

Mizuno Wave Sky 6 er en all-round løbesko til den neutrale løber. Dette er Mizuno’s sko med mest dæmpning, hvilket gør den fremragende til løbere, der løber lange distancer.

SLUTSPURTEN

Wave Skyrise 4 har fået en frisk opdatering med en ny overdel, men den behagelige Mizuno Enerzy- og Enerzy Core-dæmpningen er den samme som før. Hvis du er Skyrise-fan, kan du derfor nemt skifte over til denne nye version. Er du knapt så fortrolig med denne løbesko? Så kan du overveje den som en ideel sko til udholdenhedsløb, især hvis du har en lidt bredere fod. Denne løbesko er mindre velegnet til tempotræning grundet den lidt tungere vægt og bløde dæmpning.

Er du lige så begejstret som os? Så tjek Mizuno Wave Skyrise 4 ud i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte en af vores produkteksperter via vores kundeservice.