Skip to main content
Mizuno Wave Rebellion collection
Mizuno Wave Rebellion Pro running shoe
Mizuno Wave Rebellion Pro pink

Review

Mizuno Wave Rebellion Pro & Flash – En ny generation af konkurrencesko?

Mizuno Wave Rebellion Pro og Flash er to konkurrencesko, der giver dig et boost af hasighed. En ny æra er begyndt. Tiden er kommet til supersko og superfoams. Mere energiudnyttelse end nogensinde før. Mere komfort, end du er vant til. Træn dig selv i form med Rebellion Flash, og præstér en toppræstation med Rebellion Pro. Er du klar?

Mizuno Wave Rebellion Pro running shoe
Mizuno Wave Rebellion Pro
Mizuno Wave
Offset
Vægt
Løbertype
Skotype
Skumtype
Træningstype
Rebellion Pro
4,5 mm
Ca. 225 gram
Neutral løber
Konkurrencesko
Mizuno Enerzy Lite
Race Day
Shop Rebellion Pro
Rebellion Flash
8 mm
Ca. 230 gram
Neutral løber
Konkurrencesko
Mizuno Enerzy Lite
Speed day
Shop dameShop herre

3 grunde til, at Mizuno Wave Rebellion Pro & Rebellion Flash er den rette sko for dig

Opsommingicoon 1
Du lander på hælen, og leder efter en sko til tempo- og intervaltræning (Rebellion Flash)

Rebellion Flash er en let temposko, der er perfekt til både kort og lang intervaltræning. Mange temposko er skabt til landing på midt- eller forfod, og tager kun lidt hensyn til hælen. Wave Rebellion Flash har en kunststofplade, der driver afviklingen fra hæl til forfod, og giver dig den stabilitet, du har brug for. Dermed er du sikret en hællanding uden problemer, selv ved høj hastighed. Desuden er ydersålen lavet af G3-gummi, som har høj stabilitet, greb, men også god holdbarhed.

Opsommingicoon 2
Du planlægger at løbe et hurtigt halv- eller helmaratonløb (Rebellion Pro)

Wave Rebellion Pro opfylder alle kravene til en ægte supersko egnet til maratonløb. Denne konkurrencesko har nemlig superfoam (Mizuno ENERZY LITE og LITE +), en carbon-plade og en aggressivt buet sål, der giver et eksplosivt afsæt fra forfoden. Rebellion Pro er bedst egnet til en (halv-)maratonløber, der ønsker at slå sin personlige rekord.

Opsommingicoon 3
Du ønsker en løbesko med masser af dæmpning og energireturnering (Rebellion Flash og Pro)

Er du vild med løbesko med masser af dæmpning og energireturnering? Så bør du helt sikkert tage et godt kig på Rebellion Flash og Pro som dit mulige nye par løbesko. Mizuno ENERZY LITE-dæmpningen returnerer masser af energi, så du får et skub fremad med hvert eneste skridt, du tager. Skummet føles dejligt let, så du kan holde det høje tempo kørende i længere tid.

Mizuno Wave Rebellion Flash
Mizuno Wave Rebellion Pro
“Wave Rebellion Pros lydhørhed overraskede mig positivt. Jo længere du løber, desto bedre bliver det. Rebellion Flash lever op til alle de krav, du kan stille til en temposko, nemlig lethed og høj komfort.”

Hans Lampe – Produktekspert

Vidste du?

Mizuno Wave Rebellion Pro er inspireret af pigsko-konstruktionen. Mizuno kalder det afrundede design af hælen for ”Smooth Speed Assist”-teknologi. Denne teknologi er baseret på spørgsmålet: “Hvordan kan du som løber løbe hurtigere uden at blive træt?” Ligesom på en pigsko er hælen meget hævet, så du er tvunget til at holde dig på din mellem- og forfod i længere tid uden at blive træt. Dette resulterer i et fremadrettet push-off, selv om din krop automatisk forsøger at læne sig bagud, når du bliver træt. På denne måde kan en løber holde farten i længere tid uden at gå på kompromis med komfort og stabilitet.

Mizuno Wave Rebellion Pro og Wave Rebellion Flash i detaljer

Mizuno Wave Rebellion Flash
Mizuno ENERZY Lite

i mellemsålen giver en høj returnering af energi, så du kan holde tempoet oppe.

Letvægtsoverdel

for en sømløs pasform, der også sparer på vægten.

Carbon Wave Plate

forbedrer stabiliteten uden at miste komfort.

Smooth Speed Assist

er den unikke afrundede form på hæl og forfod, der giver dig en ideel afvikling og hjælp til at øge hastigheden.

G3 ydersål

for en blød landing og solidt greb ved forfoden.

Hvad er ideen bag Mizuno Wave Rebellion Pro & Wave Rebellion Flash?

Sidste år blev Mizuno Wave Rebellion lanceret – en innovativ konkurrencesko med en Wave Plate i glasfibermateriale. Da mellemsålen består af den nye MIZUNO ENERZY LITE, har du som løber fået 22% blødere og 35% mere elastisk dæmpning, end du fik i Mizuno ENERZY-modellerne. Mizuno Wave Rebellion Pro og Rebellion Flash bygger videre på dette koncept, men sålen på Pro har fået en meget mere aggressiv rockersål for ultimativ fremadrettet drivkraft. Wave Rebellion er en konkurrencesko med carbon, der giver dig et boost af hastighed, så du kan sætte nye personlige rekorder. Wave Rebellion er skabt til dine dage med tempotræning, hvor du ønsker at forbedre din hastighed gennem tempoløb og intervaller.

3 nytænkninger i Mizuno Wave Rebellion Pro og Flash:

Opsommingicoon 1
Unikt designet ydersål (Wave Rebellion Pro)

Mizuno Wave Rebellion har et unikt design, når man tager et kig på skoen udefra. Hælen er kraftigt hævet, så du kan løbe på mellem- og forfoden selv når du bliver træt. Rebellion Pro har DNA’et fra en pigsko, hvor alt er nøje gennemtænkt for at spare på vægten. Det letteste og mest spændstige skum (ENERZY LITE) er kombineret med en Wave Plate i carbon, som gør Pro til en ægte supersko.

Opsommingicoon 2
Mizuno ENERZY LITE mellemsål (Flash og Pro)

Det nye Mizuno ENERZY LITE-materiale i mellemsålen på Pro og Flash er lavet af nylon. Dette skum er 22% blødere og 35% mere elastisk end Mizuno ENERZY. I Pro er det øverste lag lavet af ENERZY LITE +, som returnerer endnu mere energi; så du nemt kan øge tempoet og holde farten. Både Flash og Pro har et skumlag i bunden, der er forholdsvist hårdt, så du stadig får en stabil og reaktiv følelse.

Opsommingicoon 3
Kunststofplade versus carbonplade

Wave Plate i Rebellion Flash indeholder en plade af kunststof kombineret med fiberglas. Denne plade blev også anvendt i den almindelige Wave Rebellion, der blev lanceret sidste år. Mizunos Wave Plate bliver mindre hurtigt slidt i forhold til de carbonplader, vi kender fra andre konkurrencesko. Det gør Rebellion Flash ideel som træningssko til dine tempodage. Wave Rebellion Pro har en indbygget Wave Plate i carbon. Denne plade løber i hele sålens længde, så du oplever en stabil fornemmelse fra hæl til forfod. Carbon er meget stivere end kunststof, og derfor giver Pro dig et større boost af hastighed, da carbonmaterialet presser skummet hårdere og derefter også får det til at fjedre hurtigt tilbage.

Test af Mizuno Wave Rebellion Pro og Flash

Vores sko er testet af vores egne eksperter. Denne gang prøver Hans Lampe Mizuno Wave Rebellion Pro og Wave Rebellion Flash på for dig. Læs mere om hans resultater her.

Hans Lampe 21RUN

Hans Lampe

LØBERTYPE

Neutral, lander på midtfoden

TRAINING

4/5 gange om ugen

UNDERLAG

Varierende

PR’s

21,1 km – 1:17
42,2km – 2:56

TEST BESKED

Mizuno Wave Rebellion Pro and Flash fit

Fit

Rebellion Pro

”Pasformen er normal og hverken smal eller bred. Størrelsen er meget typisk for Mizuno og er ofte en smule mindre end andre løbemærker. Bestil den samme US-størrelse som din nuværende løbesko. Hælkappen sidder godt og pasformen omkring vristen er også behagelig. Du skal blot huske at binde snørebåndene ordentligt, da skotungen sidder løst. Rebellion Pro giver dig virkelig en følelse som på en konkurrencedag, da overdelen er super tynd og åndbar. Den føles let som en fjer på fødderne.”

Rebellion Flash

“Når man første gang tager Wave Rebellion Flash på, føles skoen meget let i vægt. Overdelen mindede mig meget om Mizuno Wave Rebellion, som er Mizunos supersko med glasfiberplade. Hælkappen på Flash er fleksibel, men forstærket i midten. Jeg kan rigtig godt lide den åndbare overdel og pasformen, hvor man oplever god støtte omkring mellemfoden. Rebellion Flash lever op til alle de krav, man kan stille til en temposko. Let i vægt, komfortabel fra det øjeblik man tager skoen på, og super åndbarhed.”

Mizuno Wave Rebellion Pro and Flash stride

Stride

Rebellion Pro

“Det kræver lidt tilvænning, når du løber med skoen første gang, men du mærker hurtigt, at du kan løbe i et højere tempo med en lavere puls. Du bliver tvunget frem på midt- og forfoden. Rebellion Pro giver absolut en helt anderledes løbeoplevelse end andre carbonsko. Jeg oplever denne sko som velegnet til længere tempoløb, fordi man så føler, at man kommer ind i en god rytme og kan holde et stabilt tempo. Skoen overraskede mig positivt med hensyn til responsivitet. Jo længere tid man løber med skoen, desto finere føles den.”

Rebellion Flash

”Løb bliver en sand fornøjelse med denne sko. Under min intervaltræning kunne jeg nemt øge tempoet. Man føler, at man bliver drevet fremad under løbet. Selvom Flash ikke har en aggressiv buet sål (tåspring), føler du alligevel, at skoen let rulles fremad ved afviklingen. Nylonpladen i midten af skoen gav mig en følelse af stabilitet og en responsiv fornemmelse under foden. Skummaterialet er yderst behageligt og returnerer en masse energi. Flash er fuldt ud en temposko, der kan konkurrere med Saucony Endorphin Speed 3 og ASICS Magic Speed 2.”

Mizuno Wave Rebellion Pro and Flash comfort

Comfort

Rebellion Pro

“Med henblik på stabilitet finder jeg Rebellion Pro bedre egnet til lidt længere distancer end til korte intervaller. På grund af den lidt smallere ydersål i midten af skoen mærker man nogle gange en vis ustabilitet, når man skal rundt i sving. Man får dog rigeligt med energireturnering grundet carbonpladen i kombination med skummet. Denne sko kan bedst sammenlignes med Nike Alphafly og adidas Adios Pro 3.”

Rebellion Flash

”Mizuno Wave Rebellion Flash føles virkelig komfortabel, fordi skummaterialet returnerer meget energi, hvor man samtidig kan mærke kontakten med underlaget. Dette gør det muligt at øge tempoet ubesværet under træning og løb. Flash er alsidig og er velegnet til både kort og lang intervaltræning. Mizuno Wave Rebellion Flash er alt i alt en alletiders letvægts all-round løbesko.”

Mizuno Wave Rebellion kollektionen af løbesko

Hvilken Mizuno Wave Rebellion løbesko vil du vælge? Hvis du går efter superskoen med carbonplade og mest ENERZY LITE, så vælg Wave Rebellion Pro. Hvis du er på udkig efter en konkurrencesko, der også er velegnet til tempotræning og intervaller, er Rebellion Flash et oplagt valg. Mizuno Wave Rebellion (den almindelige version), der blev udgivet i 2022, har en lidt mindre tyk sål i forhold til Pro. Desuden har denne sål en “normal hæl”, hvilket gør denne konkurrencesko velegnet til løbere, der lander på hælen. Senere i år lanceres Mizuno Rebellion Dual Pro, som vil være konkurrenceskoen til 5- og 10 km distancerne.

Mizuno Wave Rebellion Pro running shoe

Mizuno Wave Rebellion Pro

Mizuno Wave Rebellion er en neutral konkurrencesko til halv- og helmaratonløb. Denne løbesko har en meget robust Mizuno ENERZY LITE-mellemsål, en carbonplade og en aggressiv afrundet ydersål. Du bliver drevet fremad ved hvert skridt.

Shop Mizuno Rebellion Pro herre
Mizuno Wave Rebellion Pro

Mizuno Wave Rebellion Flash

Wave Rebellion Flash er en konkurrencesko til den neutrale løber. Denne sko er lillebror til Wave Rebellion Pro og har en plade i kunststof i stedet for carbon. Kunststofpladen hjælper til at lette afviklingen fra hæl til forfod.

Shop Mizuno Rebellion Flash dameShop Mizuno Rebellion Flash herre
Mizuno Wave Rebellion running shoe

Mizuno Wave Rebellion

Mizuno Wave Rebellion er en letvægtssko til konkurrenceløb. Mizuno’s Wave Plate er blevet tilføjet med forstærkning af glasfibermateriale. Sammenlignet med Mizuno’s andre Wave Plates har denne Wave Plate en større kraft ved afsæt.
Udforsk Mizuno Wave Rebellion

kom senere

Mizuno Wave Rebellion Dual Pro

Wave Rebellion Dual Pro er en neutral konkurrencesko til 10 km-distancen. Denne løbesko har en carbonplade et meget afrundet hældesign, som gør denne konkurrencesko ideel til midt- og forfodsløberen.

Slutspurten

Mizuno har formået at skabe en innovativ og lynhurtig carbonsko. Wave Rebellion Pro kan sagtens konkurrere med Nike og adidas. Dette skyldes Mizuno ENERZY LITE + skummet i kombinationen med en carbonplade og en aggressiv “rocker”-sål. Dette er konkurrenceskoen, som du kan bruge til at sætte nye personlige rekorder ved halv- og helmaratonløb. Vi var overrasket over, hvor meget energi der bliver returneret, og selve afsætningen til forfoden. Mizuno Wave Rebellion Flash er en konkurrencesko, som også er velegnet som temposko grundet dens højere offset og lidt mere stabile base ved hælen. Enhver type løber kan altså finde en passende Mizuno Wave Rebellion løbesko. 

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Mizuno Wave Rebellion Pro i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.