Skip to main content
adidas Ultraboost Light running shoes
adidas Ultraboost Light hardloopschoenen

Review

adidas Ultraboost Light: Den letteste Ultraboost nogensinde!

Adidas Ultraboost Light er en all-round løbesko med maksimal komfort. Med det nye Light Boost-materiale i mellemsålen er Ultraboost lettere end nogensinde før, og kilometerne nærmest flyver af sted under dig. Overdelen er også blevet fuldstændig omdesignet med ekstra komfort i tankerne. Tænker du på, om Ultraboost Light kunne være den rette sko til dig? Vi har testet den for dig.

Shop dameShop herre
adidas Ultraboost Light mens

3 Grunde til, at adidas Ultraboost Light er den rette sko til dig

Opsommingicoon 1

Du leder efter en løbesko til rolige udholdenhedsløb og restitutionstræning

Adidas Ultraboost Light har en behagelig blød dæmpning, nemlig med Light Boost-skum, som giver høj komfort, når du løber længere distancer. Light Boost-mellemsålen er ekstra tyk for at hjælpe dig med at forlænge dine udholdenhedsløb. Ultraboost Light er også god at bruge dagen efter en hård træning, da du har lidt mindre kontakt med underlaget og masser af komfort takket være den tykke, bløde sål.

Opsommingicoon 2

Du træner op til halv- eller helmaraton

Når du træner til halve og hele maratonløb, er det vigtigt at sørge for, at dine udholdenhedsløb bliver længere og længere. Ultraboost Light gør dine udholdenhedsløb mere behagelige.

Opsommingicoon 3

Du har følsomme hæle eller akillessener

Ultraboost Light har en blød, fleksibel hælkappe. De fleste løbesko er forstærket indvendigt og har stive hælkapper, men det gælder ikke for Ultraboost. Indstigning i skoen er let takket være hælfanen, der er vender bagud.

adidas Ultraboost Light
adidas Ultraboost Light
adidas Ultraboost Light
“Løbere, der lander på hælen vil sætte særligt stor pris på denne model, da der er en ekstra meget Boost-skum under hælen.”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…?

Adidas Ultraboost Light er også en yderst bæredygtig løbesko. Denne model har en overdel fremstillet af mindst 50% Parley Ocean Plastic og 50% genbrugspolyester. Gennem flere år har adidas arbejdet sammen med organisationen Parley. Denne organisation rydder plastikaffald op fra strande og naturreservater, så det ikke ender i havet. Dette affald bliver derefter genanvendt i produktionen af nye løbesko og tøj. På denne måde forsøger adidas og Parley at gøre en ende på plastaffaldet i naturen.

Adidas Ultraboost i detaljer

adidas Ultraboost Light
Continental Natural Rubber ydersål

Suverænt greb, kilometer efter kilometer.

Light Boost mellemsål

30% lettere og 4% mere energi returneres i forhold til Boost.

Primeknit+ Overdel

God fastlåsning i skoen og plads til, at din fod kan udvide sig.

Linear Energy Push systeem

Forstærket mellemsål giver ekstra responsivitet.

3 Nytænkninger i adidas Ultraboost Light

Opsommingicoon 1

Light Boost mellemsål

Dette letvægtsmateriale er 30% lettere og returnerer 4% mere energi sammenlignet med Boost-materialet i Ultraboost 22, hvilket gør skoen meget lettere og dermed nemmere for dig at tilbagelægge flere kilometer.

Opsommingicoon 2

Primeknit + overdel

Overdelen er vævet, så den omslutter tæt i længden af skoen, men tillader materialet at strække sig i bredden omkring forfoden i det øjeblik dine fødder begynder at udvide sig under dit løb.

Opsommingicoon 3

Continental Natural Rubber ydersål

Ydersålen er ikke ny i forhold til Ultraboost 22, men det er en meget stærk egenskab ved skoen. Denne type gummi har overlegent greb og er også meget holdbart.

Review

Vores sko bliver testet af vores egne eksperter. Denne gang har Daan Glorie prøvet adidas Ultraboost Light for dig.

Daan Glorie tester

Daan Glorie

Produktekspert

Daan Glorie

Produktekspert

Tekniske specifikationer adidas Ultraboost Light

Offset
10 mm
Vægt
Ca. 292 Gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
All-round løbesko

Fit

„I årevis har adidas Ultraboost været kendt for sin ekstremt gode pasform. Dette skyldes kombinationen af en blød hælkappe og en overdel, der passer rundt om foden som en sok. Du vil ikke kunne mærke nogen trykpunkter eller syninger, hvilket sikrer, at du ikke nemt kan få vabler. Når du tager skoen på, sidder den straks som en sok. Omkring midtfoden er der en plastkonstruktion, som giver god støtte ved vristen. Denne sko er mindre velegnet til løbere med en meget høj vrist eller bred fod, da overdelen vil skabe for meget pres hen over vristen.“

adidas Uktraboost Light running shoe fit

Stride

„Selv om den tykke sål antyder, at du får en enorm mængde dæmpning, er skoen blevet lidt mere direkte end den tidligere version. Især en hæl-lander vil sætte pris på denne model, da der er rigtig meget ekstra Boost-skum under hælen. Dette skummateriale dæmper stødet ved landingen og giver en behagelig følelse, når du løber på asfalterede veje. I forfoden er der til gengæld lidt mindre skum, for når man sætter af, har man normalt ikke brug for så meget skum, hvis man lander på hælen. adidas Ultraboost Light er kun velegnet til rolige udholdenhedsløb og restitutionstræning og ikke til tempotræning.”

adidas Uktraboost Light running shoe stride

Comfort

„Ultraboost Light har et niveau af komfort, der minder om New Balance 1080. Faktisk har denne sko også en masse dæmpning i hælen og lidt mindre i forfoden. adidas Ultraboost Light har samme komfortniveau som Saucony Triumph og HOKA Clifton. Faktisk er det også all-round løbesko med en relativt større mængde dæmpning til lange distancer. Den store forskel er, at Ultraboost har en blød hælkappe, som er en fordel for løbere, der har problemer med læg- eller akillessener. Fordelen skyldes, at hælkappen ikke kan trykke på hælbenet.“

adidas Uktraboost Light running shoe comfort

Welcome to the adidas Family

Adidas Ultraboost Light er en del af adidas’ kollektion af all-round løbesko. Ultraboost lever altid op til sit navn, da dette er en løbesko med ultra høj dæmpning. Er du på udkig efter en neutral løbesko, der er lidt mere dynamisk? Så skal du vælge Solarglide 6, da denne model har en afbalanceret dæmpning der gør, at du kan bruge denne sko til lange distancer og tempotræning. adidas Solarboost 5 ligger mellem Solarglide og Ultraboost i forhold til dæmpningsniveauet, hvilket også gør skoen meget komfortabel til at løbe både halve og hele maratonløb. Har du brug for en sko med støtte mod overpronation? Så gå efter adidas Solarcontrol, da denne model har en EVA-konstruktion på undersiden, som stabiliserer din fod, ankel og knæ.

Slutspurten

adidas Ultraboost Light er en solid opdatering af Ultraboost 22. Overdelen er lidt mere komfortabel, og med det nye Light Boost-materiale er skoen også blevet en del lettere. Ultraboost Light er fortsat en sko, som du primært kan bruge til dine afslappede løbeture og er mindre velegnet til træning i højt tempo. Sålens geometri gør denne sko bedst egnet til hælløbere. Sammenlignet med konkurrenterne i denne kategori er Ultraboost Light’s overdel især et plus, mens mellemsålen er lidt mindre speciel.

Er du lige så begejstret som vi er? Så tag et kig på adidas Ultraboost Light i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.