Skip to main content
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3

Review

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 – Next level comfort og stabilitet?

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 er den neutrale all-rounder med maksimal komfort. Denne model er nu blevet meget mere stabil og har mere ZoomX end nogensinde før. Hvad siger du til følelsen af at løbe på et underlag af puder? Kombiner det med følelsen af at hoppe på en trampolin – så har du resultatet af, hvor komfortabel Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 kan være. Er denne løbesko velegnet til dine udholdenhedsløb? Og sætter Nike en ny standard i verdenen af løbesko med maksimal dæmpning?

Shop Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 herreShop Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 dame

NIKE ZOOMX INVINCIBLE RUN FLYKNIT 3

Offset
9 mm
Vægt herre-model
Ca. 319 gram
Vægt dame-model
Ca. 264 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
All-round løbesko

3grunde til, at Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 er den rette sko til dig

 • Du er på udkig efter en løbesko til lange distancer
  Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 er neutrale løbesko med ekstrem høj komfort. Nike ZoomX-skummet er let, responsivt og giver en fjedrende følelse ved hvert eneste skridt, du tager. Mellemsålen er tykkere end den tidligere version, så du får endnu mere komfort på de længere distancer. Har du planer om et (halv-)maraton? Så du kan bruge denne sko til alle udholdenhedsløb på 21 km og længere.
 • Du vil have en sko, der er god til restitutionstræning
  Når du har sat dig et mål, er det nødvendigt at træne regelmæssigt for at gøre fremskridt. Det kan være svært at nå at lade kroppen restituere, fordi der nogle gange er meget kort tid mellem træningspassene. For at fremme kroppens restitution, er det godt at skifte sko. Brug hurtige sko til intervaltræning og komfortable løbesko til udholdenhedsløb når du løber restitutionsture. Nike Invincible Run Flyknit Run Flyknit 3 er et eksempel på en løbesko til restitutionsløb, da dens ZoomX-skum dæmper stødene under træning og forkæler dine ben, når de er trætte.
 • Du er nybegynder, og leder efter en komfortabel sko
  Som nybegynder skal den optimale sko være både stabil og komfortabel. Nike Invincible Run Flyknit 3 opfylder begge krav. Den nydesignede ydersål og den smallere hælklemme gør denne løbesko meget mere stabil end sin forgænger. Offsettet på 9 mm er ret højt, hvilket gør det muligt for en hællander at løbe helt fint på denne udholdenhedsløbesko.
Nike ZoomX Invincible running shoes
Nike ZoomX Invincible Flyknit 3
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 running shoes
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 er nærmest en madras og trampolin i én sko. Denne sko med maksimal dæmpning er mere stabil end den tidligere version, hvilket gør den velegnet til flere løbere.

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du?

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 har en fuld ZoomX-mellemsål. ZoomX er lettere, blødere og mere lydhør end noget andet skum fra Nike. ZoomX er baseret på en type skum, der også bruges til rumfartsinnovationer, og blev først brugt i produktionen af Nike Zoom Vaporfly Elite og Vaporfly 4% i 2017. I de seneste år er ZoomX blevet finjusteret for at opnå et bedre energiudbytte. Nikes hurtigste konkurrencesko, herunder Vaporfly Next% 2 og Alphafly Next% Flyknit 2, har også en fuld ZoomX-mellemsål.  

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 i detaljer

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3
Tykkere ZoomX-mellemsål

for uendelig komfort på de lange distancer.

Opdateret ydersål i gummi

med flere riller for optimalt greb under våde forhold.

Flyknit Last overdel

for en komfortabel og sømløs pasform.

Hvad er tanken bag Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3?

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit er designet til den entusiastiske løber, der ønsker at løbe uden skader. Løb kan få dig til at føles uovervindelig. Det opdaterede design af ydersålen kombineret med den tyndere hælklemmen gør Invincible Run Flyknit 3 meget mere stabil. Hvis du løber regelmæssigt, kan det være svært at nå at restituere mellem løbene. Den forbedrede ZoomX-dæmpning absorberer effektivt de stød, der opstår under løb, og reducerer påvirkningen af dine muskler. 

3nytænkninger i Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3

 • Flyknit Last overdel
  Den opdaterede Flyknit Last-overdel føles ikke kun stærkere, men samtidig også lettere og endnu mere åndbar for dine fødder. Der er tilføjet yderligere forstærkninger omkring mellemfoden for at øge stabiliteten og fastholdelsen i skoen. Hælklemmen bagpå er blevet opdateret og går nu længere fremad. Dette giver dig en mere stabil afvikling fra hælen.
 • Mere stabil løbeoplevelse i forhold til den forrige version
  Løbere oplevede nogle gange Invincible Run Flyknit 2 som værende ustabil på grund af det ekstremt bløde ZoomX-skum og den manglende støtte over midten af skoen. Denne 3. udgave har fået en bredere ydersål, der giver dig bedre kontakt med jorden. Det giver dig også mere stabilitet ved hvert eneste skridt. Ydersålen har fået flere riller, hvilket også giver dig mere stabilitet i vådt vejr.
 • Mere dæmpning og energireturnering end nogensinde før
  Det velkendte Nike ZoomX-skum ses også i denne udgave af Nike ZoomX Invincible. ZoomX-mellemsålen er nu endnu tykkere, hvilket øger dæmpningen betydeligt. Jo mere dæmpning du har under fødderne, desto blødere og mere behagelig kan løbeoplevelsen blive. ZoomX hjælper med at absorbere stødet af landingen, og den opdaterede “rocker”-form på sålen sikrer en jævn afvikling fra hæl til tå.

Test af Nike ZoomX Invincible Run Flyknit

Vores sko er testet af vores egne eksperter. Denne gang vil Daan Glorie teste Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3.
Læs om hans resultater snart.

Daan Glorie

Daan Glorie

Løbertype
Neutral løber

Training
6 gange om ugen

Underlag
Diverse

PR’s
10km – 35:36
42,2km – 2:46:10

Nikes kollektion af all-round løbesko

Nike har et bredt udvalg af all-round løbesko til den neutrale og overpronerende løber. Den mest berømte model er Nike Pegasus, som fejrer 40-års jubilæum i år. Denne neutrale model er kendt for sin behageligt bløde dæmpning takket være en React-mellemsål og en Zoom Air Unit, der er fyldt med luft ved et bestemt tryk. Dette absorberer stødet fra landingen, og omdanner det til et fremadrettet skub. Nike Vomero ligger et niveau højere i dæmpning end Pegasus. Denne løbesko har en ZoomX-mellemsål, men med en lidt tyndere sål end Nike Invincible. En løber med overpronation bør vælge Nike Structure, som har forstærkning på indersiden for at holde dine ankler og knæ stabile under løb. 

NIKES KOLLEKTION AF ALL-ROUND LØBESKO
Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 er designet med en blød og tætsiddende pasform, der får dig til at føle dig klar til at præstere og uovertruffen. Nike ZoomX-skum er responsivt og let og giver en fjedrende fornemmelse med hvert skridt, du tager. Den brede base sikrer en stabil oplevelse og giver energi tilbage ved hvert skridt. Ydersålen på skoene har Nikes klassiske vaffelmønster. Dette mønster giver en masse greb.

Shop løbesko herreShop løbesko dame
Nike Pegasus 39

Nike Air Zoom Pegasus 39

Nike Air Zoom Pegasus 39 er Nikes ældste model af løbesko. Også en af de mest populære. Skoene er ideelle til dit daglige løb, men kan også bruges under et udholdenhedsløb.  Takket være dens alsidighed kan du komfortabelt løbe i et langsommere eller medium tempo til dine restitutionsløb, men du kan også øge tempoet under dine træninger uden bekymring.
Udforsk Nike Air Zoom Pegasus 39

Nike Vomero 16

Nike Air Zoom Vomero 16

Nike Air Zoom Vomero 16 er en behagelig, neutral løbesko til mænd. Den ikoniske sko er berømt for sit bløde, men responsive skum og giver en mængde komfort, der gør skoen ideel til lange løb og bryde personlige rekorder.
Udforsk Nike Air Zoom Vomero 16

Nike Infinity

Nike React Infinity Run Flyknit 3

Nike React Infinity Run Flyknit 3 er byder på den bløde, stabile følelse kombineret med en jævn kørsel, der giver støtte under hver lang og kort runde.  Flyknit er blevet tilføjet overdelen, hvilket skaber zoner, der fokuserer på optimal ventilation, fleksibilitet og indeslutning. Skoen er stadig udstyret med Flywire teknologi til støtte omkring mellemfoden. Endnu mere dæmpning er blevet tilføjet til kraven for en blød, beskyttet følelse.
Udforsk Nike React Infinity Run Flyknit 3

Slutspurten

Lægger du vægt på dæmpning og ønsker en løbesko med maksimal komfort? Så bør du helt sikkert prøve Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 som din nye løbesko til udholdenhed. Denne neutrale all-rounder er blevet meget mere stabil takket være en bredere sål og en ændret hælklemme. Den forhøjede mellemsål giver dig endnu mere dæmpning end dens forgænger. Forkæl dine trætte ben, tag ud på en rolig tur, og løb på det der føles som en trampolin kombineret med en blød madras. ZoomX Invincible 3 er mindre velegnet til tempo- og intervaltræning grundet den lidt tungere vægt og superbløde dæmpning.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 3 i vores webshop. Sidder du tilbage med spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.