Skip to main content
ASICS GEL-Nimbus 25 womens running shoe

Review

ASICS GEL-Nimbus 25 – Du prioriterer komfort højt, når du køber løbesko

ASICS Nimbus 25 er designet til løbere, der sætter komforten i højsædet. Den nye FLYTEFOAM BLAST ECO-mellemsålen samt PureGEL både i hælen og forfoden gør Nimbus 25 til en yderst komfortabel all-round løbesko. GEL er ikke længere synlig udenpå, men er indarbejdet i mellemsålen. Uanset om du lige er begyndt at løbe eller har løbet i årevis, giver ASICS Gel-Nimbus 25 dig den bedste dæmpning, så du kan nå dine mål.

ASICS GEL-Nimbus 25

Drop
8 mm
Vægte herre
Ca. 292 gram
Vægte dame
Ca. 260 gram
Løber type
Neutrale løber
Sko type
Allround løbesko

3Grunde til, at ASICS GEL-Nimbus 25 er den rette sko til dig

 • Du prioriterer komfort højt, når du køber løbesko
  ASICS Nimbus 25 er designet til løbere, der sætter komforten i højsædet. Den nye FLYTEFOAM BLAST ECO-mellemsålen samt PureGEL både i hælen og forfoden gør Nimbus 25 til en yderst komfortabel all-round løbesko. GEL er ikke længere synlig udenpå, men er indarbejdet i mellemsålen. Uanset om du lige er begyndt at løbe eller har løbet i årevis, giver ASICS Gel-Nimbus 25 dig den bedste dæmpning, så du kan nå dine mål.
 • Du elsker at løbe de længere distancer
  ASICS GEL-Nimbus har i årevis været populær blandt langdistanceløbere. Det skyldes dens luksuriøse og dæmpende følelse under fødderne. Den nu 25. version har mere dæmpning end nogensinde før, og det skyldes, at der er blevet tilføjet 20% mere skum i mellemsålen. Vi ser dette både i hæl og forfod. Når du løber de længere distancer, ønsker du næsten så meget dæmpning som muligt, så du kan bevare styrken i benene, når løbet bliver rigtig hårdt. Og det er præcis, hvad ASICS Gel-Nimbus 25 har at byde på. Takket være opdateringen i skoens offset (forskel i højde mellem hæl og forfod) er skoen velegnet til både hæl-, midt- og forfodsløbere.
 • Du ønsker en all-round sko med en smal pasform
  ASICS GEL-Nimbus har i årevis været populær blandt langdistanceløbere. Det skyldes dens luksuriøse og dæmpende følelse under fødderne. Den nu 25. version har mere dæmpning end nogensinde før, og det skyldes, at der er blevet tilføjet 20% mere skum i mellemsålen. Vi ser dette både i hæl og forfod. Når du løber de længere distancer, ønsker du næsten så meget dæmpning som muligt, så du kan bevare styrken i benene, når løbet bliver rigtig hårdt. Og det er præcis, hvad ASICS Gel-Nimbus 25 har at byde på. Takket være opdateringen i skoens offset (forskel i højde mellem hæl og forfod) er skoen velegnet til både hæl-, midt- og forfodsløbere.
ASICS GEL-Nimbus 25 running shoe
ASICS GEL-Nimbus 25 running shoes
ASICS GEL-Nimbus 25
“Jeg lægger mærke til, at mine ben forbliver relativt friske, og at den hårde asfalt ikke rammer så hårdt, som jeg er vant til.”

Daan Glorie – Produktekspert

Vidste du…?

ASICS GEL Nimbus er en af de mest populære og mest solgte løbesko nogensinde. Men hvad er årsagen til dette? Løbere elsker den unikke GEL-dæmpning og behagelige pasform. Denne GEL findes både i hæl og forfod. Fordelen ved GEL er, at dæmpningen holder længere, og at stød fra landingen absorberes særdeles godt. Desuden er GEL-Nimbus en meget stabil neutral sko, og er derfor velegnet til både begyndere og erfarne løbere. Nimbus har i årevis været den førende model i ASICS’ kollektion med den nyeste teknologi og innovationer. Den nu 25. model er næsten uigenkendelig som Nimbus, men føles mere komfortabel end nogensinde før.

Hvordan er ASICS GEL-Nimbus 25 udviklet?

Alle løbesko, der udgives, bliver grundigt testet af en gruppe løbere. For at udvikle ASICS GEL-Nimbus 25, bestilte ASICS en unik test hos professor Chris Bishop fra det biomekaniske laboratorium i Australien. En gruppe på 100 løbere foretog en blindtest af 5 forskellige løbesko, nemlig ASICS Gel-Nimbus 24, HOKA Bondi 8, New Balance 1080v12 og Brooks Glycerin 20 – alle konkurrerende modeller, der ligger i kategorien “maksimal” dæmpning. Løbere fandt ASICS GEL-Nimbus 25 som den mest komfortable sko, grundet den overlegne dæmpning i hæl og forfod. Desuden fandt testpanelet, at Nimbus 25 var en mere stabil neutral sko end de konkurrerende modeller.

3nytænkninger i ASICS Nimbus 25

 • Helt ny Knit-overdel
  Sidste år så vi allerede den store ændring af Nimbus’ overdel. Udviklingen af den 25. model bygger videre på denne ændring. Den velkendte stretch-tunge fortil er bibeholdt, mens hele overdelen er ændret fra Engineered Mesh til en Knit-overdel. Den er lavet i ét helt stykke, som omslutter foden. Der er tilføjet reflekterende detaljer for ekstra synlighed i mørket. Hælkappen er forstærket indvendigt, men nu med en mere blød foring på indersiden og en praktisk hælløkke, der gør det nemt at tage skoen af og på. Vidste du, at 90% af overdelen er fremstillet af genbrugspolyester? ASICS gør dette for at reducere affald og kulstofemission.
 • Mere dæmpning end nogensinde før
  Hele mellemsålen på GEL-Nimbus er lavet af den nye FLYTEFOAM BLAST PLUS ECO. Skummet er fremstillet af 20% genbrugsmaterialer og giver en let og energisk dæmpning. Der er blevet tilføjet 20% mere skum til hele sålen, og det ses både på hælen og forfoden. Men hvor er GEL’en så blevet af, tænker du måske? Den er ikke længere synlig udenpå, men er blevet indarbejdet i sålen. PureGEL er placeret i hælen og forfoden, så stød fra landingen absorberes særdeles godt. Denne GEL er lettere end i de tidligere versioner, og fremmer en let afvikling af foden ved hvert skridt.
 • Offset og greb
  ASICS GEL-Nimbus var kendt som en sko med et relativt højt offset. Damemodellen havde også større forskel på end herremodellen. Dette er blevet fortid for Nimbus 25. GEL-Nimbus 25 til mænd og kvinder har et offset på 8 mm, hvilket nu også gør skoen meget velegnet til midt- og forfodsløbere. Det skyldes, at et lavere offset fremmer landing på forfoden. Og hvad med greb og holdbarhed? ASICS har valgt den velkendte AHARPLUS ved hælen og den nye AHAR LO på forfoden, hvilket giver et godt greb under alle forhold.

Test af ASICS GEL-Nimbus 25

Vores sko er testet af vores egne eksperter. Denne gang har Daan Glorie afprøvet ASICS GEL-Nimbus 25.

Daan Glorie

Daan Glorie

Løbertype
Neutral løber

Training
flere gange om ugen

Underlag
Diverse

PR’s
10km – 35:36
42,2km – 2:46:10

Test besked

ASICS Gel Nimbus 25

Fit

“Nimbus 25 føles meget behagelig fra det første øjeblik, jeg tager skoen på. Det er i øvrigt meget nemt at tage den på med den nye store løkke på hælen. Da tungen er fastgjort til siden af skoen, føles min fod straks godt omsluttet. Tungen er ikke så tyk, så hvis jeg strammer mine snørebånd lidt for hårdt til, kan jeg mærke det. Længden og bredden er normal for min størrelse 45,5. Hælkappen ser ved første øjekast meget slap ud, men føles faktisk meget fast, når jeg har skoen på. Materialet i overdelen føles dejligt blødt, og er lidt tykkere ved hælen og anklen for at give endnu mere komfort, hvilket er ideelt til mine udholdenhedsløb.”

ASICS NIMBUS

Stride

“Det første, der slår mig, når jeg ser Nimbus 25, er, at sålen er betydeligt tykkere end på forgængeren. Når jeg løber, kan jeg også straks mærke, at Nimbus 25 har en endnu blødere dæmpning. Jeg var bange for, at det ville være på bekostning af stabiliteten, men det er ikke tilfældet. Jeg står med foden lidt nede i sålen, og da sålen er ret bred ved hælen og midtfoden, føler jeg også, at der er en god støtte der. Sålen har også en masse dæmpning under min fodballe, og går derefter ret stejlt opad for at give en jævnt afvikling.”

ASICS Gel Nimbus 25

Comfort

“Under et langt udholdenhedsløb på landevejen er Nimbus 25 den bedste for mig. Jeg lægger mærke til, at mine ben forbliver relativt friske, og at den hårde asfalt ikke rammer så hårdt, som jeg er vant til. Selvfølgelig er det ikke den letteste sko, men på grund af det responsive materiale synes jeg, at jeg også kan løbe godt i marathontempo. Fordi jeg ikke har nogen trykpunkter overhovedet grundet den komfortable overdel, kan jeg tilbagelægge mange kilometer i denne sko uden bekymringer; og jeg tror, at det er præcis, hvad ASICS havde i tankerne med denne sko.”

ASICS’ kollektion af neutrale sko

Vil du vælge den bedste ASICS løbesko? Så bør du først finde ud af, om du er en neutral eller overpronerende løber. Det kan du gøre meget nemmere via vores Online Shoe Advisor. ASICS har forskellige typer løbesko til den neutrale løber. Cumulus og Nimbus er f.eks. bedst egnet til nybegyndere eller løbere, der kan lide at løbe lange distancer. ASICS Novablast og Superblast fokuserer lidt mere på tempotræning, og er en del af ASICS’ “Run Faster”-kategori. Sæt dine mål, og vælg den passende ASICS løbesko til hver træning.

Product family ASICS EN
ASICS GEL-Nimbus 25 womens running shoe

ASICS GEL-Nimbus 25

ASICS GEL-Nimbus 25 er en all-round løbesko til den neutrale løber. Nimbus er en populær løbesko, især blandt langdistanceløbere. Den 25. version har fået en make-over med nye skummaterialer, der giver dig mulighed for at løbe endnu blødere og mere jævnt.

Shop ASICS GEL-Nimbus 25

ASICS GEL-Cumulus 24

ASICS GEL-Cumulus 24 er en neutral løbesko. Denne løbesko er lillebror til Nimbus og har lidt mindre dæmpning. Flytefoam-dæmpningen gør denne sko velegnet til både korte og lange distancer.
Shop ASICS GEL-Cumulus 24

ASICS Novablast 3

ASICS Novablast 3 er en komfortabel all-round løbesko til den neutrale løber. Denne sko er en del af ASICS’ “Run Faster”-kategori og har en fuld Flyefoam Blast-mellemsål. Dette gør også skoen særdeles velegnet til tempo- og interval-træning.
Shop ASICS Novablast 3

ASICS Superblast

ASICS Superblast er en all-round løbesko til den neutrale løber. Denne sko er velegnet til lange distancer, tempoløb og hurtige træningspas. Mellemsålen består af Flytefoam Blast Turbo og Flyefoam Blast Plus, der giver en nærmest fjedrende løbeoplevelse.
Shop ASICS Superblast

Slutspurten

ASICS har taget alle nye teknikker og innovationer i brug i udviklingen af den 25. udgave af GEL-Nimbus. ASICS Gel-Nimbus 25 har mere dæmpning end nogensinde før, er fremstillet af genbrugsmaterialer og giver en helt ny løbeoplevelse. Nimbus er nærmest ikke til at kende igen, men følelsen er den samme. Løb korte og lange distancer i høj komfort, og nå dine mål. Denne løbesko er mindre velegnet til løbere, der foretrækker en mere direkte kontakt med underlaget. I så fald er ASICS Cumulus 24 et oplagt valg.

Er du lige så begejstret som os? Så tag et kig på ASICS Nimbus 25 i vores webshop. Sidder du tilbage med flere spørgsmål? Så kontakt en af vores produkteksperter via vores kundeservice.