Skip to main content

LØB ÅRET RUNDT MED FUSION

Fusion løbetøj er designet til at holde længe. Gennem årene har verdensklasse atleter sat adskillige rekorder i tøj fra Fusion. Tøjet bruges også til den daglige træning og konkurrencer. Tag et kig på Fusion, hvis du er på udkig efter sportstøj af høj kvalitet og ønsker noget, der lige kan lidt mere.

Fusion til kvinderFusion til mænd

Fusion har valgt at holde produktionen i EU, og sikrer dermed gode løn- og arbejdsvilkår, og de sørger også for, at alle underleverandører er omfattet af EU-lovgivning. Derfor kan man ligefrem sige, at alle Fusion-produkter nærmest er fremstillet i deres egen systue.

Alle Fusions produkter og materialer til løbeudstyr er Øko-TEX-certificerede. ØkoTex er et stempel, der garanterer din sundhed. Fusion løbetøj har høje standarder og insisterer på, at deres produkter er helt fri for skadelige stoffer.

Fusion indkøber, producerer og sælger på grundlag af data og algoritmer, de har udarbejdet over mange år. Det betyder, at der ikke produceres flere produkter, end der sælges. Desuden anvendes de samme råmaterialer i mange af produkterne, så der er stort set intet materialespild.

Fusion

Fusion singlets

Se singlets
Fusion

Fusion toppe

Se toppe
Fusion

Fusion toppe

Se toppe
Fusion

Fusion Jakker

Se jakker
Fusion

Fusion toppe

Se toppe
Fusion

Fusion Jakker

Se jakker

HVILKE TIGHTS VÆLGER DU?

Fusion tights er perfekte til ethvert løbemål. Løbetights har mange fordele, blandt andet den komplette bevægelsesfrihed, de giver dig. Alle Fusion-tights har to lommer ved lårene, som er super praktiske til at opbevare sportsernæring, nøgler eller telefon.

Se alle Fusion tights

SVÆRT VED AT FINDE TIGHTS, DER ER LANGE NOK? INTET PROBLEM!

Det er et velkendt problem for en del. Til løbere med lange ben er der kun få tights, der er lange nok. Fusion har en løsning på dette problem: De har forskellige tights i deres sortiment, der også fås i en X-Long version.

Ved at tilføje 4 cm til de almindelige modeller, kan løbere med lange ben også få det ideelle par tights. C3 Tight til unisex fås i X-Long, men også C3+ Ladies Tight og Recharge Pants fås i X-Long.

Shop X-Long tights

Fusion C3 Long
Tights

Fusion
Udført i Comp3-materiale, der stimulerer blodcirkulationen
Linning med snørebånd
Se lange tights

Fusion C3 Short
Tights

Fusion
Lavt skåret design
Comp3-stretchmateriale tilpasser sig kroppens form
Se korte tights

Fusion C3+ Recharge
Pants

Fusion
To lommer med lynlås
Smallere pasform omkring anklerne
Se joggingbukser