Skip to main content

Den 20. i hver måned ser vi nærmere på alle de nye udgivelser for den kommende måned. Hvilke sko, gadgets, specielle løbetøjskollektioner venter forude? Med vores Launch-Radar er du altid opdateret med de seneste nyheder. I vores 21RUN Launch-Radar kan du også finde ud af, hvilke produkter vi planlægger at teste i den kommende måned. Så er du altid godt informeret – vi holder os til vores motto “Vi vejleder, støtter og motiverer dig”.

Hoka Bondi 8

HOKA Bondi 8

HOKA Bondi er en fast model i HOKA kollektionen. Denne måned udkommer HOKA Bondi 8, den ideelle løbesko til løbere, der foretrækker maksimal dæmpning, eller løbere, der blot ønsker en yderst stabil og neutral sko. Den ikoniske tykke sål har nu et forlænget hælstykke og en forbedret slidsål for en endnu jævnere overgang fra hæl til forfod. Er du på udkig efter en all-round sko til de lidt mere afslappede løbeture? Så er HOKA Bondi 8 et oplagt valg. Det er rart at se, at Bondi igen i år er tilgængelig i både en bred og ekstra bred version.

Release Date: Juli 2022
Løbertype:
Neutral
Skotype: Konkurrencesko

Saucony Triumph 20

Saucony Triumph 20

Er det tid til at holde en fest? Ja, det er! Saucony fejrer 20-års jubilæet for Saucony Triumph. Triumph er den luksuriøse all-round løbesko til den neutrale løber. PWRRUN+ er blevet optimeret for at give 5% mere dæmpning, og 5% mere energiudbytte. Triumph er bedst egnet til restitutionstræning og de lidt længere udholdenhedsløb. Ud over den optimerede sål har Triumph 20 fået en helt ny overdel og slidssål. Forlæng dine lange udholdenhedsløb og løb som på skyer med Saucony Triumph 20.

Release Date: august
Løbertype: Neutral
Skotype: Allround-løbesko

Neutrale Pronation

Hvad er neutral pronation?

Også kaldet neutral fodstilling – her lander foden på ydersiden af hælen, og ruller derefter indad. Dette dæmper stød og absorberer kropsvægten. Anklen forbliver lige over hælen. Dette er kendetegnene for en neutral løber. Denne type løber har typisk ikke brug for ekstra støtte. De løbesko, der passer godt til en neutral løber, er dem vi kalder for neutrale løbesko.

Shop neutrale løbesko

Hvad er overpronation?

Foden lander på ydersiden af hælen og ruller derefter for langt indad. Der er stor belastning på indersiden af foden. Anklen synker indad mod midtlinjen af kroppen. Dette er kendetegnene for en fodstilling i overpronation. Denne type løber har brug for ekstra støtte ved indersiden af foden. Graden af støtte varierer fra skomodel til skomodel. Pronationssko er den type løbesko, der er mest velegnede til pronationsløbere.

Shop stabilitet løbesko

Hvad er supination?

Også kaldet underpronation – her lander foden på ydersiden af hælen og ruller slet ikke eller kun lidt indad. Der er et stort pres på ydersiden af foden. Anklen synker udad, væk fra kroppens midtlinje. Dette er kendetegnene for en supinationsløber. Denne type løber har ikke brug for ekstra støtte, men har brug for sko med høj rotationsstivhed. Dette mindsker sandsynligheden for, at man ender med at løbe på ydersiden af fødderne. Her er første valg er altid et par neutrale løbesko.

Shop neutrale løbesko
adidas Solarcontrol

adidas Solarcontrol

Denne sko er efterfølgeren til adidas Solarglide ST-kollektionen. Solarcontrol er en all-round løbesko, der er skabt til løbere med overpronation. Flere af innovationerne fra ST-versionen findes også i Solarcontrol, navnligt: LEP2.0 (plastikplade for øget stabilitet), BOOST-skum og Continental-gummi. Takket være den nye tilføjelse af et lag EVA-skum er Solarcontrol både blevet ekstra stabil, og samtidig særdeles behagelig. Giv dig selv et ordentligt boost med den nye Solarcontrol.

Release Date: august 2022
Løbertype: Overpronation
Skotype: Allround-løbesko

ASICS Kayano 29

ASICS GEL-Kayano 29

Her er den så, ASICS GEL-Kayano 29. Ifølge ASICS er Kayano 29 den letteste og mest dæmpende ASICS GEL-Kayano til dato. Dette er en komfortabel all-round løbesko til pronationsløberen. Den nyeste version af denne ikoniske model er 10 gram lettere end den forrige model, og indeholder for første gang FF BLAST+ skum, som vi kender fra ASICS GEL-Nimbus 24. Skoen giver utrolig komfort og støtte, så du kan løbe længere og mere behageligt. LITETRUSS-korrektionen på indersiden af sålen giver dig støtte, når du har brug for det. En sko, der skal prøves.

Release Date: august 2022
Løbertype: Overpronation
Skotype: Allround-løbesko

Keep in touch!

Nike ZoomX Zegma

Nike ZoomX Zegama

Med ZoomX Zegama lancerer Nike en ny terrænsko. Skoen er inspireret af de høje bjerge i Baskerlandet i Pyrenæerne og det berømte spanske bjergløb, der afholdes her. Zegama-Aizkorri bjergmaratonløbet er et af de hårdeste terrænløb i verden med en højde på hele 5472 meter. I år vandt den hollandske Nike-atlet Nienke Brinkman løbet. Nike ZoomX Zegama er en terrænsko, der indeholder det berømte ZoomX-skum, og er derfor velegnet til hurtige og lange terrænløb. Hidtil har Nike Pegasus Trail 4 været den model med mest dæmpning til terrænløb, men Zegama overgår nu denne sko når det gælder dæmpning.

Release Date: august 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Trailsko

HOKA Mafate Speed 4

HOKA Mafate Speed 4

Lige om hjørnet venter en sommer fuld af sjove løbeture og nye eventyr. Har du planer om at løbe et terrænløb snart? Så bør du helt sikkert tage et kig på, og overveje at købe Mafate Speed 4. Denne terrænsko er baseret på den velkendte HOKA Bondi-sko. Du kan regne med masser af dæmpning og komfort til lange terrænløb. HOKA Mafate Speed 4 er også velegnet til den lidt tungere løber, samt nybegyndere, grundet den stabile og brede sål. Takket være Vibram-profilen har du også et suverænt greb under hele løbeturen.

Release Date: august 2022
Løbertype: Neutral
Skotype: Trailsko

Saucony Elite Collection

Baseret på høj fart, skabt til optimal performance på konkurrencedage. Saucony Elite Pack er lagdelt, åndbart og komfortabelt på samme tid. De forskellige stykker tøj resulterer i en kombination, der er skabt til vinderen. Saucony Elite Pack indeholder tights, singlets, toppe med lange ærmer, korte tights, korte shorts og armærmer. Materialet holder dig kølig under hele turen, selv når løbet er på sit højdepunkt. Uanset hvilket løbeoutfit du vælger, så gør dig klar til at blive sendt til skyerne!

Release Date: august 2022
Løbertype: Diverse
Tøjtype: Konkurrencesko

Er du klar til det varme vejr? Se her, hvordan du klæder dig bedst på til de varme temperaturer.