Skip to main content

Hvad gør du, når du ser et monster? Løber væk? Det vil de fleste gøre. Men det vi skal se på i dag, er et monster, som ingen behøver at frygte. Tværtimod: Dette monster kan blive din nye løbemakker. On introducerer den nye On Cloudmonster: En løbesko med ekstra dæmpning og komfort til træning. Så tag et par On Cloudmonster på, og tag afsted på et monstrøst eventyr!

Shop On Cloudmonster

On Cloudmonster

Se de unikke egenskaber ved denne løbesko

Max CloudTec, de største Cloud-elementer til en blød landing
Overdel fremstillet af 50% genanvendt polyester-materiale
Mellemsål i ekstra tyk Heilion Superfoam for ekstrem dæmpning
Speedboard: En syntetisk plade for at opnå et eksplosivt afsæt, der driver dig fremad

Get weird

Løbesko fra On har et helt unikt look, som tiltaler nogle løbere, men som måske ikke falder i alles smag. Bag den vilde sål ligger filosofien om bogstaveligt talt at give løbere et forspring. Skyerne i sålen kan trække sig sammen og udvide sig både lodret og vandret. Dette giver dig som løber ikke kun dæmpning fra lodrette kræfter, men også dæmpning vandret. On Cloudmonster er udstyret med Max CloudTec, de største Cloud-elementer nogensinde. Max CloudTec er kombineret med en mellemsål af ekstra tyk Helion Superfoam.

Kombinationen af disse teknikker giver skoen mere dæmpning end On’s andre allround løbesko. Løb med On Cloudmonster-skoen kan føles meget anderledes i starten, da du vil opleve en helt anden dæmpning, end du er vant til. Sålen er væsentligt tykkere end de andre On-modeller, hvilket resulterer i mindre kontakt med underlaget. Men på de længere distancer vil du sætte stor pris på den bløde sål. Skoen opfordrer os til at løbe længere end planlagt.

Shop On Cloudmonster

Ingen hård korrigering, kun understøttelse

Det schweiziske mærke On fremstiller ikke klassiske stabilitetssko. Designerne hos On tror ikke på effekten af hårde korrektionsblokke under fodsvangen, eller på effekten af ekstra stive mellemsåler. On benytter i stedet et speedboard, der ikke korrigerer foden, men i stedet understøtter den. Speedboardet er placeret mellem Helion Superfoam-mellemsålen og Cloud-elementerne. Plastpladen, der løber fra hæl til forfod, giver stabilitet og fremdrift. Under løb føles On Cloudmonster yderst stabil, selv under løb på grusveje. Denne “maximum cushioning”-sko giver foden en komfortabel, rullende følelse, nærmest som om du løber kontinuerligt ned ad bakke.

Maximum dæmpning, minimalt fodaftryk

On Cloudmonster er på mange måder en bæredygtig sko. Overdelen er f.eks. fremstillet af 50% genanvendt polyester. Hele skoen består af 30% genbrugsmaterialer. I fremtiden vil sålen også blive gjort mere bæredygtig. Dette er en større udfordring, da der ofte er flere forskellige kemiske processer involveret i produktionen af dæmpende såler.

Speedboardet vinder også point på bæredygtige egenskaber. Pladen er fremstillet af polypropylen, som ofte bruges til at fremstille brødkasser og drikkekopper, og som er relativt let at genanvende sammenlignet med andre plasttyper.

“Velkommen til Fat Soles Show”

Tidligere skulle løbesko være så lette som muligt. Flere løbesko-brands bragte sko med tyndere og tyndere såler på markedet. Ideen var, at jo lettere skoen er, desto lettere og mere behagelig er løbeoplevelsen. Dette koncept har dog også ulemper, fordi leddene belastes mere, og fordi restitutionsfasen efter et langt udholdenhedsløb også kan ende med at vare længere. I dag er der mange mærker på markedet med deres egen version af “ekstremt tykke såler”: Blandt andet Hoka Bondi, Nike Invincible og adidas Ultraboost. Og nu melder On sig også ind i kategorien “maksimal dæmpning” med den nye Cloudmonster. Ultimativ komfort til nærmest endeløse løbeture med mindre belastning af kroppen.

" En sko, som jeg har savnet i On-kollektionen - ihvertfald indtil nu."

Jim Kruiverproduktekspert

Vores test af On Cloudmonster

WVi fik lov til at teste On Cloudmonster i Merksplas i Belgien. Vores kollega Jim testede Ons seneste sko med den tidligere topløber Edwin de Vries. Hvad syntes den passionerede løber om denne sko? Tilbyder denne sko virkelig den monstrøse dæmpning, som On lover?

“I begyndelsen føltes Cloudmonster en anelse ustabil. Men så snart du kommer i gang med løbet, føles det behageligt blødt. Jo længere du har skoen på, desto bedre føles den. Pasformen er også god, fordi materialet i den øvre del tilpasser sig perfekt rundt om foden. En sko, som jeg har savnet i On-kollektionen – ihvertfald indtil nu.”

Dream On

On Cloudmonster er en sko, der både imponerer fødderne og øjnene. Denne løbesko, der er i all-round-kategorien, har meget mere dæmpning end de andre On-modeller. Det er en yderst positiv udvikling, for der er efterhånden mange mærker med deres egen version af en løbesko med maksimal dæmpning. Hvis du drømmer om at løbe et halvmaraton eller et maraton, er denne On sko helt sikkert noget for dig.

Shop On Cloudmonster
Tekniske specifikationer On Cloudmonster
Offset
6 mm
Vægt herre-model
ca. 275 gram
Vægt dame-model
ca. 230 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
All-round løbesko
Dæmpningstype
Helion superfoam + MaxCloudTec
Shop

On Cloudmonster til kvinder

Køb nu
Shop

On Cloudmonster til mænd

Køb nu
Shop

Alt fra
On

Oplev mere fra On