Skip to main content

I vores preview af Saucony Ride 15 håbede vi på at se en lettere sko med innovationer og inspirationer fra Endorphin-kollektionen. Vores håb og ønsker blev opfyldt. Nu, samtidig med den officielle lancering af skoen, har vi også fået øje på opdateringer, som vi ikke havde forudset. Den nye Saucony Ride er blevet redesignet fuldstændigt, og har fået omkring 8 store opdateringer. I bloggen her tager vi et nærmere kig på allround løbeskoen til neutrale løbere.

Shop Saucony Ride 15

Saucony Ride 15

Udforsk de unikke egenskaber ved denne løbesko

Opdatering af PWRRUN-dæmpningen, som nu er endnu mere blød og let – for en mere ”fjedrende oplevelse“
Blød PWRRUN+-indersål for mere komfort under foden
Mere fleksibilitet ved forfoden takket være flexrillerne i ydersålen
FORMFIT-overdel for en custom pasform

Opdateringer med bevægelse

Den nye Saucony Ride har ikke kun fået et nyt udseende. Pasform, dæmpning og løbefornemmelse er også helt nyt.
Lad os se nærmere på disse ændringer fra overdelen til sålen: Når du hopper i et par Ride 15, føles de lidt blødere – takket være PWRRUN+-materialet i indersålen. Din fod ligger ikke oven på sålen, men er behageligt indlejret i den. På denne måde er foden omgivet af PWRRUN-dæmpning. Denne teknologi giver ekstra stabilitet. FORMFIT-overdelen er også blevet opdateret. Der er nu integreret en ekstra snørebåndslukning for at skoen sidder bedre om mellemfoden og vristen. Det holder din fod sikkert på plads og forhindrer, at den glider i skoen.

Blødere, lettere og endnu mere komfortabel

Der er to store opdateringer til mellemsålen: PWRRUN-skummet fra den tidligere version er blevet ændret og er nu lettere, blødere og mere reaktivt. Sålen er blevet 3 mm tykkere, og giver dermed en mere behagelig løbeoplevelse. Derudover er sålen lidt mere rund i forhold til forgængeren. Et design, der stimulerer til en rullende overgang.

Tag blot et enkelt kig på ydersålen … og det er næsten som om du står med en helt anden sko i hænderne. Ydersålen ligner sålen på Saucony Endorphin Shift. Forfodsområdet er blevet bredere for ekstra stabilitet. Ride 15 har en stor flexrille gennem hele skoen, og mindre flexriller ved forfoden. Sammen med det afrundede design får du en nærmest rullende løbeoplevelse.

Alle disse innovationer resulterer i en vægtreduktion på lige omkring 30 gram. Et ret godt resultat, når man tænker på, at skoen har fået en tykkere sål og mere dæmpning.

Who is in for a ride?

Saucony Ride har i årevis været en klassiker i kategorien ”Daily Trainers”. Den scorer højt med sine stabile egenskaber, er alsidig og helt fri for overflødige og ikke-funktionelle detaljer. Ride 15 er den ideelle løbesko til neutrale løbere (og begyndere), der løber distancer på mellem 5 og 21 km. Denne løbesko er blevet mærkbart mere stabil takket være den bredere sål – kombineret med den bløde, men yderst reaktive PWRRUN-dæmpning. Ride er en letvægtssko med et offset på 8 mm. Alt sammen egenskaber, der gør den til den ideelle sko til midtfods- og forfodsløbere. Det lavere offset gør det lettere at lande på midt- og forfoden.

Er du en lidt tungere løber, eller har du bredere fødder? Så er denne løbesko nok ikke din optimale træningsmakker. Et godt alternativ er Saucony Echelon, som har en bredere sål og forfod, og er endnu mere stabil end Ride. Er dit mål at løbe et maraton i år? Så anbefaler vi Saucony Triumph 19. Sammenlignet med Saucony Ride har denne model en endnu blødere dæmpning, hvilket er særligt brugbart og komfortabelt på de længere distancer.

Let’s go for a ride

Da vi testede Saucony Ride 15, var vi især imponerede over den væsentligt lavere vægt (ca. 30 gram lettere end forgængeren). Den forbedrede PWRRUN-dæmpning er også blevet væsentligt blødere. Takket være det rundere design på sålen og det større tåspring, får du nu et endnu mere komfortabelt løb, samt et mere jævnt og lettere afsæt. Du får også en følelse af et godt skub fremad. Til sammenligning føltes Ride 14 lidt “fladere” og mindre lydhør.

En allround-stjerne

Leder du efter en allround løbesko, der er god til hverdagsbrug? Vil du have en sko, som du kan løbe dine første 5 km med, så komfortabelt som muligt? Eller er du på udkig efter en sko til din intervaltræning? Selv hvis du har et ønske om at bruge den samme sko til dine forskelligartede træningspas, er Saucony Ride et rigtigt godt valg. Den opdaterede PWRRUN-dæmpning gør Ride 15 til en meget pålidelig og stabil løbesko for mange forskellige typer af løbere. En god ting at vide: Saucony Ride 15 er primært lavet til løb på asfalterede veje og stier, men du kan selvfølgelig også bruge skoen på grønne arealer, i skoven eller på atletikbanen.

Vil du vide mere? Eller har du stadig spørgsmål om Saucony Ride 15? Så kontakt endelig vores løbeeksperter i kundeservice.

Tekniske specifikationer Saucony Ride 15
Offset
8 mm
Vægt dame-model
ca. 221 gram
Vægt herre-model
ca. 249 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround-løbesko
Dæmpningstype
PWRRUN (Update)

Shop

Saucony Ride 15 til Kvinder

Udforsk nu

Shop

Saucony Ride 15 til Mænd

Udforsk nu

Shop

Alle fra Saucony

Saucony Logo
Udforsk nu