Skip to main content

“Hvad er din yndlingsløbesko?” Der er stor sandsynlighed for, at svaret er “Nike Air Zoom Pegasus!” Dette er en af de mest populære løbesko gennem tiderne med en begivenhedsrig fortid. Mange løbere har haft glæde af det høje niveau af komfort i denne allround løbesko til den neutrale løber. Nike Air Zoom Pegasus 39 er nu lanceret, og hvem ved, måske bliver det din nye favorit? 

Shop Nike Pegasus 39

Nike Air Zoom Pegasus 39

Se de unikke egenskaber ved denne løbesko

Den ekstra polstring ved skotungen og i kanten gør skoen ekstra komfortabel
Nike Air-element til særlig blød hældæmpning
Nike React-mellemsål giver en blød og responsiv løbeoplevelse
Mesh-overdel der er ekstra stærk og fleksibel giver en let og åndbar følelse
Nike Zoom Air-enhed i forfoden for en lydhør fornemmelse

Stærkere og mere ventilerende

Komfortabel fra første skridt. Sådan kan pasformen beskrives på den nyeste Nike Pegasus. Pegasus 39 er udstyret med Flywire-snøresystemet. Flywire består af tråd i Vectran, et materiale der er tyndere end menneskehår, samt nylon, udviklet af Nike for at minimere vægten og for maksimal støtte. Vectra anvendes også af NASA i rumdragter, og er fem gange stærkere end metal, og ti gange stærkere end aluminium.

Flywire-snøresystemet giver løberen en helt personlig pasform. Hælkappen og sko-tungen er udstyret med ekstra polstring for endnu mere komfort. På denne måde undgås friktion øverst på vristen og i hæl-regionen. Endelig har Nike brugt et nyt Mesh-materiale til overdelen. Dette nye Mesh er stærkere end det almindelige Mesh, og har ekstra god ventilation.

Shop Nike Pegasus 39

“Keep your feet up in the air”

I cykelsport er lufttryk ekstremt vigtigt – ved cykling på stranden, skal du have et lavt dæktryk for at opnå optimalt vejgreb, og når du cykler på asfalt, skal du have et ekstremt højt dæktryk. Inden for løb bruges denne viden om lufttryk endnu ikke i så høj grad, men Nike gør. Nike Pegasus er siden version 37 udstyret med en responsiv Air Unit i forfoden. Denne Air Unit giver fjedring ved landing, og springer tilbage ved afsæt. I den nyeste Nike Pegasus 39 er denne Air Unit ikke kun i forfoden, men nu også i hælen. Disse to “luftlommer” har samme lufttryk, og arbejder sammen med Nike React-skummet for at sikre en jævn og energisk hæl-til-tå-overgang. Air Units giver ikke kun en blød dæmpning, men returnerer også en enorm mængde energi. Gundet disse funktioner kan du bruge Nike Pegasus til et hurtigt 5 km-løb, eller en rolig og lang distance på 21 km.

Historisk slidsål

Nike blev kendt for deres “Waffle Sole” i 1974. Den amerikanske atletiktræner og medgrundlægger af Nike eksperimenterede med gummisåler, som han fremstillede med sin kones vaffeljern. Mønsteret giver et bedre greb og holdbarhed end nogen anden løbesko på markedet. Nike Pegasus 39 er udstyret med denne historiske slidsål, og har derfor optimalt greb under både våde og tørre underlags- og vejrforhold. Den største ændring af sålen findes i forfoden. Her er nu tre flexriller for at sikre en jævn overgang. I hælen og på ydersiden af skoen er gummiet blevet tykkere for ekstra holdbarhed.

Pick your pair

I Nikes udvalg er Pegasus en solid all-rounder med medium dæmpning og stabilitet. Leder du efter en løbesko fra Nike med mere dæmpning? Så tag et kig på Nike Air Zoom Vomero eller Nike ZoomX Invincible Run Flyknit. Begge modeller har ZoomX i stedet for React-foam, og denne slags dæmpning anvendes også i de velkendte Nike-konkurrencesko Vaporfly og Alphafly. ZoomX-dæmpningen er lettere og blødere end Nike React, men lidt mindre holdbar. Nike Air Zoom Pegasus 39 er ikke egnet til overpronation eller tungere løbere. Falder du ind under en af disse kategorier, bør du vælge den mere stabile Nike Structure eller Nike Infinity, som giver bedre støtte til ankel og fod.

Pegasus 39 føles energisk, og du nyder godt af mere energiudbytte end sin forgænger!”

Daan Glorie21RUN produktekspert | maratonløber

„En af Nikes ekspertise ligger i at skabe den ideelle pasform. Det er ikke uden grund, at Pegasus også bruges afslappet eller i fritiden. Når du glider ind i Nike Pegasus 39, er du sikker på straks at føle en behagelig pasform. Så behageligt, at du ikke engang gider tage dine sko af. Skoen sidder lidt strammere i mellemfodsområdet, og der er lidt mere plads til dine tæer i forfodsområdet. Pegasus 39 føles meget energisk, og du nyder godt af mere energiudbytte end sin forgænger. Især dæmpningen i hælområdet er blevet meget blødere takket være integrationen af ​​et Zoom Air-element. Nike Pegasus 39 er god til et udholdenhedsløb, men også til din farttræning på gaden eller banen.”

Slutspurten

Den helt nye Nike Pegasus 39 giver en mere energisk fornemmelse under fødderne end forgængeren. Dette skyldes de to Zoom Air units, som er placeret ved hæl og forfod. Det nye Mesh-materiale i overdelen af skoen er stærkere og ventilerer bedre. Fordi skoen fortsat er en vaskeægte allrounder, forventer vi, at Pegasus 39 enten vil forblive eller blive til en ny favorit for mange løbere.

Nysgerrig? Du kan nu shoppe Nike Air Zoom Pegasus 39 i 21RUN webshoppen. Har du stadig spørgsmål om denne sko eller andre Nike-modeller? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores team af passionerede løbere vil med glæde hjælpe dig!

Shop Nike Pegasus 39
Tekniske specifikationer Nike Air Zoom Pegasus 38
Offset
10 mm
Vægt herre-model
ca. 261 gram (US 9)
Vægt dame-model
ca. 252 gram (US 8)
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko
Dæmpningstype
Nike React / Air Zoom
Tekniske specifikationer Nike Air Zoom Pegasus 39
Offset
10 mm
Vægt herre-model
ca. 261 gram (US 9)
Vægt dame-model
ca. 252 gram (US 8)
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko
Dæmpningstype
Nike React / AIr Zoom
Coming Soon

Nike Pegasus 39 Damen til kvinder

Køb nu
Shop

Nike Pegasus 39 til mænd

Køb nu
Shop

Alt fra
Nike

Oplev mere fra Nike