Skip to main content

Præcis som i livet er mange også på udkig efter pålidelighed og stabilitet, når de gælder løbevaner og -udstyr. Med en trofast partner ved din side – eller rettere sagt, på dine fødder – er det simpelthen nemmere og mere sikkert at løbe. Et godt match til dem, der ønsker mere stabilitet, er New Balance Fresh Foam X 880v12. En behagelig all-rounder til neutrale løbere. En solid løbesko, der beviser sit værd dag efter dag. New Balance 880v12 fås i mange spændende farver, og fås også i forskellige bredder.

Shop New Balance Fresh Foam 880v12

New Balance Fresh Foam 880v12

Se de unikke egenskaber ved denne løbesko

Nyt “Ultra Heel Design” giver en blød pasform omkring hælen
Fresh Foam X-mellemsålen giver god dæmpning og respons
Blown Rubber-ydersålen giver skoen god holdbarhed
Den opdaterede forfod giver mere fleksibilitet og en blød landing
Overdelen i Engineered Hypoknit omslutter foden med en god pasform

All-rounder

New Balance 880v12 er en ægte all-rounder. Uanset om du tager afsted på en kort eller en længere løbetur, så passer denne sko til dig og dine personlige mål. Hvis du støder på grus eller græs på din vej? New Balance vender ikke snuden væk. Den robuste Blown Rubber-ydersål sikrer, at skoene altid kan performe, kilometer efter kilometer, dag efter dag. Skoen sørger for, at din fod får præcis den støtte, den har brug for. En trofast partner.

Fresh Foam-familien

New Balance 880 har siden sidste år været en del af Fresh Foam-X-familien. Fresh Foam-X-kollektionen fik sit navn efter det nye New Balance-skum. Sålerne er udviklet baseret på data fra tusindvis af forskellige løbere. Fresh Foam-X-mellemsålen er lasergraveret for at holde vægten så lav som muligt. Sålen giver forskellig, målrettet dæmpning og støtte i forskellige områder af skoen. Den unikt udviklede og formede sål sikrer, at alle sko i Fresh Foam-familien er behagelige, og giver dig den helt rette støtte. 

Et ikon

New Balance 880 er en ikonisk New Balance-model til den neutrale løber. Skoen blev lanceret første gang i 2011. Siden da er vi nået til version 12. I løbet af de sidste 11 år har New Balance lyttet godt til brugernes feedback, og inkorporeret innovation efter innovation. Et godt eksempel er “Ultra Heel”-designet, der blev fjernet fra v11 og erstattet med et blødere design. Denne opdatering mindsker risikoen for vabler. Kort sagt er det en sko, som New Balance-kollektionen ikke kunne være foruden.

More Miles.

”Lidt for gode prototyper” – sådan begyndte historien om Fresh Foam. I 2013 udviklede New Balance 5 nye par pigsko til Kim Conley, olympisk atlet i Track and Field. Efter hendes kvalifikation til VM, fortalte hun, at hun ville bruge de par sko, som hun havde trænet i til mesterskaberne gennem flere måneder. Designerne af skoene var positivt overraskede. Skoene var kun udviklet til at holde til få træningspas. Og dette blev den afgørende beslutning for ingeniørerne hos New Balance, til også at anvende deres nye udviklingmetode på deres løbesko betegnet til vej og terræn. Fresh Foam-æraen var hermed begyndt.

Se alle Fresh Foam-modeller

SLUTSPURT

New Balance 880v12 er en relativt let (298g i herre-modellen og 236g i dame-modellen), men robust løbesko til hverdagstræning. Det bløde for i overdelen giver ’360-graders komfort’. Fresh Foam-X-teknologien giver en god balance mellem dæmpning og returnering af energi. Skoen er yderst velegnet til den neutrale løber, og et suverænt valg til løberen, der blot er på udkig efter en komfortabel og pålidelig løbesko. Fordi skoen kan fås i forskellige bredder, kan New Balance Fresh Foam 880v12 virkelig tilpasses, så du og dine fødder er i front.

Tekniske specifikationer Fresh Foam 880v12
Offset
10 mm
Vægt dame-model
a. 236 gram
Vægt herre-model
ca. 298 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
Allround løbesko
Dæmpningstype
Fresh Foam X

Shop

New Balance Fresh Foam 880v12 til kvinder

Køb nu

Shop

New Balance Fresh Foam 880v12 til mænd

Køb nu

Shop

New Balance
kollektionen

Shop New Balance