Skip to main content

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Og lige i tide lancerer New Balance deres Fresh Foam 1080v12 med et nyt, friskt look og nye funktioner. Denne eksklusive løbesko er ideel til dine daglige løbeture. Med denne topmodel fra New Balance Fresh Foam-X-kollektionen kan du lægge utallige kilometer bag dig i komfort denne sommer.

Shop New Balance Fresh Foam 1080v12

New Balance Fresh Foam 1080v12

Udforsk de unikke egenskaber ved denne løbesko

Ultra Heel-designet slutter tæt om hælen.
Fresh Foam X-mellemsålen giver mere dæmpning og returner energi.
Sålen er udført i slidstærkt Blown-Rubber-materiale.
Den nye form på forfoden giver endnu mere fleksibilitet og dæmpning.
Hypoknit-materialet er åndbart og elastisk.

DAG UD, DAG IND

Ligesom sine forgængere er New Balance Fresh Foam 1080v12 en premium løbesko, der giver dig mulighed for at komme gennem de daglige løbeture komfortabelt. Perfekt til mellemlange og de længere distancer. All-rounderen er designet til et konstant tempo, hvilket gør den til en perfekt makker til alle træningspas. Du kan også bære skoen til de mellemlange konkurrencedistancer. Blød dæmpning ved hvert eneste skridt – kilometer efter kilometer.

BÆREDYGTIGHED

1080v12 opfylder New Balance’s Green Leaf-standard. Det betyder, at mindst 50% af materialerne i overdelen kommer fra miljøvenlige ressourcer. Desuden er mindst én type materiale i mellemsålen ca. 3% biobaseret eller 5% genanvendt. Med New Balance Fresh Foam 1080v12 bidrager du til et bedre og renere miljø med hver eneste løbetur.

FLAGSHIP

New Balance 1080v12 kan med al rimelighed kaldes for Fresh Foam X-seriens Flagship-model. Den nye version har fået nogle opdateringer: Det nye Fresh Foam-materiale føles lettere og blødere. Under forfoden findes Blown Rubber-materialet, som giver endnu mere greb. Hælkappen på 1080v12 har det samme New Balance Ultra Heel-design som på 860v12 og 880v12. Det betyder, at hælen er godt og blødt omsluttet, uden behov for at integrere yderligere materiale. Dette mindsker sandsynligheden for irritation ved gnidning eller vabler.

More Miles

“For god til at være en prototype” – det er mottoet bag Fresh Foam løbeskoene. I 2013 udviklede det amerikanske firma New Balance fem par nye pigsko til den olympiske atlet Kim Conley. Med disse sko kunne hun kvalificere sig til verdensmesterskaberne. Selv om hun allerede havde trænet med disse sko i månedsvis, meddelte atleten, at hun også ville have pigskoene på til mesterskaberne. Da skoen egentlig kun var designet til et par træningssessioner, blev producenten naturligvis positivt overrasket. Designerne hos New Balance begyndte straks at anvende teknologien i deres løbesko til landevejs- og terrænløb. Æraen med det unikke “Fresh Foam”-dæmpningsmateriale begyndte her.

Se alle Fresh Foam modeller

TO THE POINT

New Balance 1080v12 er en eksklusiv løbesko til dine daglige løbeture. Denne neutrale løbesko er velegnet til løbere på mange forskellige niveauer, og har derfor en stor skare af fans. Hypoknit-materialet giver overdelen åndbare og elastiske egenskaber. Fresh Foam X-mellemsålen og ydersålen i Blown Rubber-materialet sikrer, at skoen ikke kun giver en særlig blød løbefornemmelse, men også returnerer mere energi under løbeturen. Kort sagt: Fresh Foam 1080v12 er en god og miljøvenlig løbesko med Green Leaf-mærket.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER FRESH FOAM 1080V12
Offset
8 mm
Vægt dame-model
ca. 238 gram
Vægt herre-model
ca. 269 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype A
Allround-løbesko
Dæmningstype
Fresh Foam X

Shop

New Balance Fresh Foam 1080v12 til kvinder

Shop modeller til kvinder

Shop

New Balance Fresh Foam 1080v12 til mænd

Shop modeller til mænd

Shop

New Balance kollektionen

Shop New Balance