Skip to main content

ASICS Nimbus har i årevis været ASICS’ flagship model. De bedste teknologier er brugt i denne løbesko til den neutrale løber. ASICS Gel-Nimbus 24 er den hidtil mest bløde og lette Nimbus-version. Vil du vide mere om, hvorfor dette er? Vi fortæller dig alt om denne all-round løbesko og dens opdateringer.

Køb ASICS Gel-Nimbus 24

ASICS Gel Nimbus 24 i detaljer

Oplev de unikke egenskaber ved denne løbesko

Ny dæmpning i form af Flytefoam Blast Plus (FF Blast +) gennem hele sålen. Dette materiale er 15% lettere, og giver 15% mere dæmpning sammenlignet med ASICS novablast-kollektionen.
TRUSSTIC-systemet er integreret i mellemsålen (og ikke længere i ydersålen). Dette sikrer en mere jævn overgang fra hæl til forfod.
Tyndere og længere skoskude, som giver en bedre omslutning omkring fodleddet, og en bedre pasform.
ASICS Lite Rubber i slidsålen. Dette materiale er 15-20% lettere end i ASICS Nimbus 23, men har samme holdbarhed som de tidligere Nimbus-versioner.

Den letteste og blødeste version nogensinde

ASICS har gjort store fremskridt med bl.a. deres ASICS Novablast-kollektion. Novablast er lidt lettere, men også en all-round løbesko fra ASICS.De nyeste teknologier fra denne sko, findes også i ASICS Nimbus 24.

Dæmpningen i ASICS Gel-Nimbus er gennemgående blevet fornyet med tilføjelsen af FF Blast +. Det er første gang, at ASICS benytter denne dæmpning i deres løbesko. Materialet er 15% lettere og 15% mere dæmpende end ASICS Novablast. Desuden er det berømte TRUSSTIC-system (en plastikplade mellem hæl og forfod, der bidrager til stabiliteten) for første gang blevet anvendt i sålen. Systemet sikrer en mere jævn overgang fra hæl til forfod. ASICS Nimbus er derfor velegnet til både korte og lange distancer.

Køb ASICS Gel-Nimbus 24

Smal pasform

Løbesko fra ASICS har altid haft en noget strammere og smallere pasform end løbesko fra andre mærker. Dette er også tilfældet med ASICS Nimbus 24. Det skyldes, at ASICS er et asiatisk mærke, og at de fleste asiatiske fødder er relativt smalle i forhold til europæiske og amerikanske fødder. Hælkappen er forstærket indvendigt, hvilket giver ekstra stabilitet omkring anklen. Midterst på skoen er den lidt strammere, og i forfoden er der lidt mere plads til, at foden kan udvide sig.

Pasformen omkring foden er også forbedret med en tyndere, elastisk overdel.
Løbeskoen er også blevet udstyret med flere ventilationshuller for bedre åndbarhed.

Holdbarhed

I ASICS Nimbus 24 finder vi det nye ASICS Lite Rubber, som er et 15-20% lettere gummimateriale end det vi så i ASICS Nimbus 23, men den holdbarhed, som vi kender fra de tidligere Nimbus-versioner, er bevaret. Ydersålen er for første gang udvidet til at dække hele sålen, hvilket giver en bedre kontakt til underlaget, og bedre greb.

Finish

ASICS Nimbus 24 er den letteste Nimbus-version nogensinde, takket være tilføjelsen af FF Blast + i sålen. Pasformen er forbedret med den nye og tyndere overdel. Sidst men ikke mindst, er Nimbus 24 meget mere fleksibel, da TRUSSTIC-systemet for første gang er integreret i sålen.

Nybegyndere og hæl-landere

Nimbus 24 er den idelle løbesko til nybegyndere, og løbere, der lander på deres hæle.
Men hvorfor? Som nybegynder skal du opbygge og vedligeholde dit løb og distancer langsomt. Denne løbesko er perfekt til formålet. Mange nybegyndere får ofte problemer med læg- og akillessenerne. Denne løbesko kan forebygge disse problemer. ASICS Nimbus er kendt for sit høje heeldrop, som reducerer trykket på læggene og akillessenen. Derudover har denne sko et gel-lag i hælen, som giver ekstra dæmpning og komfort. GEL-teknologien får dig virkelig til at føle, at du nærmest løber på skyer.

Køb ASICS Gel-Nimbus 24
Tekniske specifikationer ASICS Gel-Nimbus 23
Offset
10mm herre / 13mm dame
Vægt herre-model
309 gram
Vægt dame-model
261 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
All-round løbesko
Dæmpningstype
Flytefoam + FF Propel
Tekniske specifikationer ASICS Gel-Nimbus 24
Offset
10mm herre / 13mm dame
Vægt herre-model
289 gram
Vægt dame-model
253 gram
Løbertype
Neutral løber
Skotype
All-round løbesko
Dæmpningstype
Flytefoam + FF Blast+

Shop

ASICS Gel-Nimbus 24 til mænd

ASICS Gel-Nimbus 24 til mænd

Shop

ASICS Gel-Nimbus 24 til kvinder

ASICS Gel-Nimbus 24 til kvinder

Shop

ASICS samling

Alle fra ASICS