Skip to main content

Kig op! Er det en fugl? Er det en flyver? Nej, det er stjernen fra SAYSKY! Et ægte supermærke. Med dette skandinaviske løbemærke vil du ikke kun flyve gennem dine kilometer, men også redde verden. Og se super godt ud alt imens. En kollektion, du ikke må gå glip af her hos 21RUN. Derfor præsenterer vi det danske mærke og viser dig, hvad der gør SAYSKY så specielt.

SAYSKY shoppen

SAY … WHAT?

SAYSKY; ikke et hverdagsnavn. Hvordan udtales det? Har du mon forsøgt at udtale det, men været i tvivl? Hvis vi følger den fonetiske ordborg, skal det udtales: | seɪ | + | skʌɪ |. Men hvor meget hjælper det med fonetiske tegn? Heldigvis gør SAYSKY det nemt for os – du er helt fritstillet, og kan udtale det, præcis som du vil. Så længe du skriver det rigtigt, selvfølgelig – med STORE bogstaver!

Be your own (rising) star

‘Look up in the sky and be a star’ – det er, hvad SAYSKY står for. Styrke og taknemmelighed er fundamentet, som tøjkollektionerne er bygget på. SAYSKY’s budskab til verden: Vær modig, og vær din egen stjerne. Du behøver ikke være den bedste til noget bestemt, du skal blot være den bedste udgave af dig selv: Hvad er vigtigt for dig? Hvem ønsker du at være? Har du en drøm om at gennemføre et maraton mens du synger, eller vil du krydse målstregen med en saltomortale? Go for it!

Styrken i innovationen og kreativiteten til at designe egne, unikke produkter synes at være mindre og mindre udbredt hos de små mærker som SAYSKY. De tilbyder unikke kollektioner, som ikke kan sammenlignes med andre mærker. Det danske mærke leverer ikke kun sportstøj i yderst høj kvalitet, som du kan præstere dit bedste i, men takket være de cool prints og twists vil alle blikke vende mod dig på din løbetur. Uanset om du træner for at få ro fra tankemylderet, for at have det sjovt med din løbemakker, eller for at yde dit bedste og føle dig uovervindelig, vil SAYSKY’s tøj og udstyr hjælpe dig med at nå dine personlige mål.

Hip and Happening

Hos SAYSKY har de helt styr på, hvad folk tænker på, og hvad der motiverer folk til at blive ved. Med København som base har mærket begge ben solidt plantet i bybilledet, og det afspejles ikke kun i SAYSKY’s hippe kollektion. Vidste du for eksempel, at mærket bryggede sin egen IPA-øl sidste år? En forfriskende øl fyldt med elektrolytter, som hjælper restitutionen efter en hård indsats. Perfekt til efter træning og løb. Med en så lækker belønning i vente, er det nemmere at holde motivationen for at træne.

Men ud over motivation, forsøger SAYSKY også at fortælle en anden historie. En historie, som efter to lange år med corona måske er mere relevant end nogensinde før. Løb (og livet for den sags skyld) handler ikke kun om præstation, det sociale aspekt af sporten er endnu vigtigere. Så tag ud med venner, kolleger eller familie, nyd selskabet, og bagefter kan du måske belønne dig selv lidt.

Running in the right direction

SAYSKY er naturligvis også opmærksomme på ansvarlig og bæredygtig virksomhed. De tager udfordringen op som var det et maraton, og ikke et sprint. Bæredygtighed er ikke noget kortvarigt og midlertidigt, det er et valg, der skal tages og opretholdes på længere sigt. Noget, der i særdeleshed kræver udholdenhed. SAYSKY overvejer for hvert eneste skridt de tager, om det passer ind i det bæredygtige fremtidsperspektiv. Med henblik på denne bæredygtige tilgang, har mærket udviklet Responsible Collection. Her finder du produkter, der enten er helt eller minimum 40% fremstillet af genbrugte eller bæredygtige materialer.

En anden måde, hvorpå SAYSKY viser, at de sætter bæredygtighed i højsædet, er ved at have en stor basiskollektion. Denne kollektion er ikke sæsonbestemt, og fås i farver, der altid er in. På den måde skaber SAYSKY et mere stabilt marked, og der ender betydeligt mindre affald og overskudsprodukter på lossepladserne.

Men som forbruger kan du også gøre en stor forskel. SAYSKY giver os helt konkrete råd til, hvordan vi bedst kan passe på vores tøj fra SAYSKY. Ligesom en atlet passer godt på sin krop, er det også vigtigt at passe godt på sit tøj. Det eneste, vi skal gøre, er at omsætte disse råd til praksis. Kan det næsten være nemmere?

Collections

Superhelte bærer kapper, men superatleter bærer tøj fra SAYSKY! Uanset om du vælger Pace-, Combat- eller Splinter-kollektionen, kan du med SAYSKY tage kampen op mod alt og alle derude.

Alle kollektioner
Pace-kollektioner shoppen

Pace

Pace-kollektionen hjælper dig med at holde tempoet oppe, året rundt. Produkterne i denne kollektion kan bruges til alle årstider, til alle niveauer. Pace-tøjet er komfortabelt, let og ideelt til multi-layer-outfittet.

Combat-kollektioner shoppen

Combat

Combat-kollektionen er skabt til at tage kampen op! Produkterne i denne kollektion er som skabt til træning med høj intensitet, og når du skal præstere under konkurrencer. Combat-tøjet er et pragteksemplar i den store SAYSKY-kollektion.

Splinter-kollektioner shoppen

Splinter

Splinter-kollektionen er specielt lavet til forårs- og sommersæsonen 2022. Kollektionen har en bordeaux-rød farve. De jordnære farver ånder natur og frihed. En fantastisk smuk kollektion til den nye sæson.

This is just the beginning

Er du stadig ikke helt sikker på, hvorfor du skal vælge SAYSKY? SAYSKY er mere end blot et stykke tøj – det er en forlængelse af din personlighed. Det viser, hvem du er, og hvad du står for! Vælger du også at gå din egen vej, og at være din egen helt? Så bliv en del af SAYSKY Worldwide Running Tribe. Vis, hvad det betyder for dig, at være en stjerne.

Fra nu af kan du finde et stort udvalg af SAYSKY-kollektionen hos 21RUN. Vi er inspireret af det moderne danske mærke og håber, at vi kan inspirere dig til at holde din træning ved lige. Find den unikke SAYSKY-kollektion online i vores webshop.

Neu

SAYSKY

Herre

SAYSKY for herre
Neu

SAYSKY

Dame

Saysky for dame
Se her

SAYSKY

Oversigt

SAYSKY