Skip to main content

100 smiles per hour

Saucony Triumph 22

The Feeling of A Better Foam

Shoppa damShoppa herr

Upptäck Saucony Triumph 22

Saucony Triumph 22 är det senaste tillskottet till Sauconys otroligt populära Triumph-kollektion. Triumph 22 är en sko med maximal dämpning som använder PWRRUN PB superfoam. PWRRUN PB-skum är det lättaste skum som Saucony någonsin har tillverkat. Välj en helt ny löpupplevelse med dessa bekväma och ytterst mjuka allround löparskor.

Fantastisk komfort

Triumph 22 är perfekt balanserad och erbjuder bättre stabilitet eftersom den har en bredare plattform. Tack vare det innovativa PWRRUN PB-skummet kan du springa dina kilometer på ett bekvämt och behagligt sätt.

Responsiv löpkänsla

Upplev en reaktiv löparsko som ger dig allt mer energi med varje löpsteg. PWRRUN PB-skummet i sulan ger maximal energiåtergivning och utmärkt spänst. Dessutom erbjuder Triumph extra komfort med PWRRUN+ innersulan, som lägger till ett extra lager av dämpning.

Daglig löpkomfort

Oavsett om du ska ut på en 5 km runda eller något längre distanslöpning; Triumph 22 klarar av allt. Den moderna designen och bekväma passformen gör Triumph 22 från Saucony till den perfekta skon för din dagliga löpning.

Nyfiken på om Saucony Triumph 22 passar dig?

Triumph 22 är Sauconys senaste träningssko. Detta är den ultimata långdistansskon, eftersom PWRRUN PB superfoam har mycket dämpning och energiåtergivning. Det gör att du kan springa lätt och får med mindre trötta ben efteråt. Få ut det mesta av varje löpsteg med denna allround löparsko. Våra produktexperter har testat Triumph 22 åt dig och vi delar gärna med oss den nya modellens alla detaljer. Genom att läsa vår testrapport kommer du att vara säker på om den senaste Triumph passar dig och din löpstil.

Läs vår testrapport om Triumph 22
Saucony Triumph 22

Dam

Shoppa nu
Saucony Triumph 22

Herr

Shoppa nu