Skip to main content

De bästa presenterna

för löpare

PRESENTTIPS FÖR VARENDA LÖPARE

Letar du efter julklappar till någon som älskar löpning? Eller tycker du själv om att springa och kämpar med att få ihop en önskelista? Ta ett djupt andetag! Vi har satt ihop en samling härliga löparpresenter åt dig. Allt från träningstillbehör till löparskor och sportklockor. Tack vare de fyra olika priskategorierna kan du vara säker på att hitta de bästa presenterna som passar din budget. Ha det så kul med att ge bort och få dina presenter!

PRESENTER FÖR LÖPARE: UPP TILL 250 kr

Accessoarer som ser till att du syns bättre, håller dig varm och hjälper dig medan du tränar: du hittar garanterat det du letar efter i prisintervallet upp till 250 kr. Utmärkta löparpresenter i den här priskategorin är exempelvis färgglada löparstrumpor, funktions-t-shirts, praktiska smartphone-hållare och delikat sportnäring.

Presentidéer för upp till 250 kr

SPECIALTIPS:

Slå in en färgglad paket med olika sportgels och sportbars. Du hittar allt för ditt paket här.

PRESENTER FÖR LÖPARE: FRÅN 250 kr TILL 500 kr

Många önskningar kan uppfyllas med en budget på mellan 250 och 500 kronor. Vad sägs till exempel om en nytt klockarmband, ett praktiskt vinterset bestående av vantar och mössa och en termisk funktionstopp? Vill du har fler tips? I det här prisintervallet hittar du även ljus, dryckesbälten och kompressionsstrumpor – och givetvis massor av löparkläder.

Presentidéeer från 250 kr TILL 500 kr

SPECIALTIPS:

Det är inte bara julgranar som lyser upp med sina fina ljus. Gati västar med USB-ljus och Orbiloc-lampor, som du kan köpa här är särskilt populära under julhelgen.

PRESENTER FÖR LÖPARE: FRÅN 500 kr TILL 1000 kr

Om du vill lägga mellan 500 och 1000 kronor på en present till din absoluta favoritlöpare finns det mängder med produkter att välja mellan. Tänk dig bara ett par nya spikskor, en pulsmätare eller en funktionell ryggsäck. De där riktiga måste-ha-sakerna för löpare är givetvis tights och löpartoppar. Och alla som gillar att lyssna på musik kommer bli överförtjusta om de får löpar-hörlurar.

Presentidéeer från 500 kr TILL 1000 kr

SPECIALTIPS:

Om du vill överaska en löpare med skor bör du tänka på annat än just storleken. Modellerna som finns i vår presentavdelning är bara till för att ge inspiration. Läs här om vad som är viktigt när du köper löparskor.

PRESENTER FÖR LÖPARE: FRÅN 1000 kr

Till och med ännu fler alternativ! På 21RUN hittar du givetvis ett stort urval med löparskor, men även ett flertal olika sportklockor från märken som Garmin, Polar och Suunto. Andra populära presenter i det här prisintervallet är: vattentäta löparjackor, ryggsäckar för trail running och förstklassiga hörlurar. Tips: Naturligtvis kan du också släppa loss fantasin och sätta ihop ett paket med specialtema, t. ex. ett startpaket för nybörjaren som just börjat springa eller ett motivationspaket med kläder, accessoarer och sportnäring.

Presentidéeer från 1000 kr

SPECIALTIPS:

Överraska löparen du älskar allra mest med en högkvalitativ sportklocka. Ta en titt på vår kollektion av sportklockor här.