Skip to main content

NÄR VÄGEN FÖRVANDLAS TILL ETT MOLN…

On Cloudswift

Köp nu

ALDRIG HAR DET KÄNTS SÅ LÄTT ATT SPRINGA PÅ ASFALT. DEN MJUKA DÄMPNINGEN HOS ON CLOUDSWIFT MILDRAR NEDSLAGET OCH GER DIG DÄRMED EN BEHAGLIG OCH JÄMN LÖPNING. DEN HÄR MODELLEN ÄR PERFEKT FÖR KORTA OCH MEDELLÅNGA DISTANSER.

UTFORMAD FÖR LÖPNING I STADSMILJÖ

On Cloudswift är utformad för att ge en mjuk känsla när du springer på hårda underlag. Detta tack vare CloudTec-tekniken. En teknik som anpassar dämpningen så att varje löpare får precis så mycket dämpning de behöver. Helion dämpningsmaterial har placerats lite annorlunda i Cloudswift-skon. Den ger förbättrad dämpning längre fram i foten samtidigt som större områden vid hälen dämpar nedslaget när foten träffar marken.

Speedboard-materialet – också en del av CloudTec-tekniken – gynnar en jämn och naturlig förflyttning. Överdelens återvunna mesh-material håller foten på plats genom hela löprundan. Och, de nya gummiförstärkningarna ger ökat grepp, till och med på blöta asfaltsvägar.

ON:s FILOSOFI

Varumärket On utmärker sig på två sätt jämfört med de flesta andra tillverkare av löparskor. För det första gör On Running inte skillnad på neutrala skor och stabilitetsskor. On-skor anpassas istället efter den egna löparstilen, allt tack vare CloudTec-tekniken.För det andra har On inga nummer för sina olika versioner av skomodellerna. Andra tillverkare förser sina skomodeller med olika nummer, men On håller fast vid modellnamnet även när upplagorna förnyas och uppdateras. Om det till exempel släpps en ny version av Cloudswift fortsätter den att vara Cloudswift och kallas inte Cloudswift 2. Följ länken nedan för att ta reda på mer om On och deras olika modeller på löparskor.

Mer om On
On Cloudswift

Kvinnor

Köp nu
On Cloudswift

Män

Köp nu