Skip to main content

DREAM ON.

The On mission:
To ignite the human spirit through movement.

flow state

Hos On tror man att det händer något otroligt i kroppen när människor rör på sig. Att röra på sig påverkar det undermedvetna där inspirationen finns. Det kallas flow-tillståndet: Ett sinnestillstånd där handling och medvetenhet smälter ihop och gör att vi är helt närvarande i ögonblicket. Ett trick för sinnet som hjälper oss att drömma större och bättre.

Se On till damSe On till herr
NYASTE PRODUKT

Designed by athletes for athletes

Cloudmonster Hyper

Road Running
Max Cushioning

Den lättaste skon i Cloudmonster-familjen, med en tvåfärgad mellansula som dämpar och ger maximal spänst.

Cloudmonster Hyper har det ultramjuka Helion HyperFoam tillverkat av Pebax. Även när din löptur blir tuffare, är Helion™ HyperFoam väldigt energiåtergivande, så att du kan fortsätta springa i högt tempo. I kombination med Max CloudTec-teknik sker en ny dimension av mjuk dämpning och sömlös viktöverföring för extra komfort. Dessa är de största Cloud-elementen någonsin och viker sig diagonalt för varje steg, så att du inte saktas ner när du springer.

Allround löparskor spotlight

Cloudmonster 2

En löparsko designad med en aggressiv rocker som driver dig framåt. Med On Cloudmonster 2 kan du förvänta dig mjuka landningar och maximal spänst.
Förutom Helion SuperFoam fördelar Max CloudTec-tekniken trycket som skapas under nedstampet vid landning. Max CloudTec har de största CloudTec-elementen som On någonsin har skapat.

Shoppa damShoppa herr

Cloudmonster Hyper

Vad får du när du kombinerar extrem CloudTec med Helion HF hyperfoam? Energiåtergivning som du aldrig har upplevt tidigare. Den tvåfärgade mellansula hos Cloudmonster Hyper maxar dämpningen, medan Helion HF i framfoten absorberar stötar för en spänstig känsla som ger varje steg energi. Det är samma skum som används i top race modeller som Cloudboom Echo 3.

Shoppa damShoppa herr

Cloudsurfer

Sväva över asfalt med denna ultramjuka löparsko. Finite Element Analysis (FEM) användes för att simulera hur varje del av prototypen reagerar under löpning. Med denna metod har den optimala mellansulan skapats för sömlös viktöverföring från häl till tå. Den heter CloudTec Phase och introducerar en ny era av dämpning.

Shoppa damShoppa herr

Tävlingsskor spotlight

Cloudboom Echo 3

Get ready to outrun your echo. Genom att kombinera en Speedboard i kolfiber med en extrem rockerform får du extra kraft med varje löpsteg. Silikon på snören och innersulan säkrar att dina fötter sitter bekvämt på plats. Lägg till anpassad dämpning för en race-specifik passform och du är redo att slå rekord. Lätt i vikt, stor i prestation. Cloudboom Echo 3 är utvecklad med de snabbaste löparna och lättaste elementen och väger maximalt 215g.

Shoppa damShoppa herr

Cloudspikes

World Athletics-godkända racespikes (spikskor) designade för snabb långdistanslöpning på banan. Cloudspike 1500 och Cloudspike 10000 har utvecklats med OAC-atleter för att minska stötarna när dina rundor hopar sig. Den unika Speedboard i full längd är en glasfiber-nylonblandning som för dig framåt. Integrerad mellan Cloud-elementen i framfoten gör den dig redo för ett kraftfullt frånskjut. Minimal vikt för maximal effektivitet.

Shoppa damShoppa herr

Expertvideo

Våra produktexperter förklarar dessa produkters tekniska aspekter

RunningJunkies

Löpning är mer än att bara springa

Löpning för människor samman och Amsterdams löparcommunity RunningJunkies bevisar detta. Från att springa tillsammans till att äta tillsammans. Motiverar för att ta sig ut genom dörren, men också att finnas där för varandra när det blir tufft.