Skip to main content

We guide, support and motivate you

Nyårslöften

Nytt år, nya möjligheter! Vill du börja springa? Eller har du siktat in dig på att sätta en nytt personbästa på 10 km? Oavsett dina mål, finns vi här för dig! Upptäck våra kostnadsfria träningsplaner nu och hitta den plan som bäst passar dina önskemål och beslut.

Upptäck träningsplan

Kicking it!

För att nå ditt löpmål är bra löparskor avgörande. På vår online butik hittar du ett stort utbud av skomodeller och märken – oavsett om det gäller löpning på gator, en trevlig joggingtur eller ett spännande trailäventyr. Hitta den sko som passar dig och dina planer bäst.

Köp dammodellerKöp herrmodeller

Hitta rätt sko

En speciell fördel med löpning är att allt du behöver göra är att öppna ytterdörren och börja springa. Detta nästan alltid och överallt. Till skillnad från gym, är din löparbana alltid öppen! Som med alla andra sporter är det viktigt att ha den perfekta utrustningen. Framför allt ska dina löparskor sitta bra för att undvika skador och för att optimalt stödja dig i att nå dina mål. Testa vår nya Sko-Finder – Online Shoe Advisor – och ta reda på vilka skor som passar dig bäst. Naturligtvis finns även vår kundtjänst vid din sida med råd och handledning.

Testa Online Shoe Advisor

BÖRJA SMÅTT

Okej, du har rätt löparskor. Check! Och nu? Som nybörjarlöpare bör du börja smått och inte sikta för högt. Din kropp måste ju vänja sig vid träningen (igen). Det är bäst att inte koncentrera sig för mycket på hastighet, stegfrekvens eller distanslöpning i början – på så sätt kan inte eventuella besvikelser hindra din motivation.

LÖPNING BÖRJAR MED DIG

Att träffa andra löpare på gatan kan vara motiverande. Det är också frestande att jämföra sig med dem. Vårt tips: Koncentrera dig helt och hållet på dig själv, speciellt som nybörjarlöpare, med din egen väg och mål eftersom löpning börjar med dig!

HÄNG MED?

Medan vissa löpare föredrar att göra sina rundor ensamma, uppskattar andra sällskap. Att springa tillsammans kan vara en riktig motivationsboost. En löparpartner kan övertyga dig att fortsätta springa, speciellt om ditt svagare jag gör sig högljutt eller du funderar på att ge upp.

SKÄM BORT DIG SJÄLV MED EN NY OUTFIT

En ny löparoutfit stimulerar din motivation och hjälper dig att förverkliga dina nyårslöften. Hos 21RUN hittar du löparkläder från olika märken och för varje smak och stil. Den enda nackdelen är att valet är enormt. Oavsett om det är klassiska eller färgglada mönster, skjortor med långa eller korta ärmar, så kan du vara säker på att hitta det du letar efter hos oss.

Köp damkläderKöp herrkläder

Säker på vägen

Även i början av året är dagarna fortfarande korta och det blir mörkt tidigt. Joggar du efter jobbet? Då rekommenderar vi att du använder löparljus. Detta gör dig mer synlig för andra löpare och trafikanter.

Köp belysning

Träningsplan

Vi har tagit fram träningsplaner gratis för dig, med vilka du kan träna för ett specifikt mål. Vill du ha fler tips eller har du frågor? Kontakta då gärna vår kundtjänst. Vårt team av passionerade löpare hjälper dig snabbt med professionella tips.

Se träningsplan

Håll ett öga på framstegen

Du kan använda din sportklocka och anna appartur för att följa din träning och se om dina nyårslöften var framgångsrika. Planera din träning från A till Ö och hålla alltid ett öga på din framgång med högkvalitativa sportklockor och smartklockor från populära märken som Garmin, Polar och Suunto.

Köp sportklockor