Skip to main content

Light up

your run!

Med rätt utrustning håller du dig optimalt synlig och kan lugnt ge dig ut och springa i mörkret.

Köp löparlampor

LÖPARLAMPOR

Träning under mörka morgnar och kvällar – det är bara en del av den normala tillvaron för de som ger sig ut och springer under hösten och vintern. Tyvärr är inte alla löpspår och vägar tillräckligt upplysta och dessutom finns det andra på vägen som inte alltid är förberedda på ett möte med oss löpare. Därför är det smart att i förväg kontrollera så att du verkligen syns. En lampa lyser upp vägen framför dig ordentligt, och det andra ljuset gör att du snabbt upptäcks av bilister, cyklister och andra joggare. När du väljer löparlampor bör du tänka på att du ska vara synlig i 360 grader (att du syns framifrån, bakifrån och från sidorna). Låt oss på 21RUN kasta lite ljus på vår kollektion av löparlampor: i vårt breda sortiment av löparbelysning hittar du snabbt den sorts belysning som passar både dig och omständigheterna bäst!

Västar

Armband

Pannlampor

SE OCH BLI SEDD

Belysning för löpare finns en mängd olika typer och storlekar. Löparlamporna i vår 21RUN-butik kan delas in i två huvudsakliga kategorier: 1.) Belysning som gör det lättare för dig att se i mörker och 2.) Belysning och tillbehör som gör att andra ser dig.

För din egen säkerhet är det otroligt viktigt att andra vägtrafikanter snabbt och enkelt kan upptäcka dig. Några av de produkter som underlättar för detta är exempelvis en reflexväst, LED-armband och en löparväst med väl integrerade lyktor eller lampor. Givetvis är det också väldigt viktigt att du kan upptäcka hinder i mörkret och undvika att snubbla på trädrötter och stenar. För detta kan en pannlampa vara till stor hjälp.

GATO SPORTVÄST MED LYSDIODER

Den här västen kan du enkelt bära utanpå dina vanliga löparkläder. De elastiska, bekväma remmarna är helt anpassningsbara. Med den här säkerhetsvästen från Gato syns du från alla håll. Västen har fyra vita lysdioder framtill och fyra röda lysdioder baktill.

Köp nu

GATO ARMBAND MED NEONFÄRGADE DIODER

Lysdioderna passar bra att bära på överarmen. Du kan snabbt och enkelt justera passformen med hjälp av kardborreband. Ljuset klarar också att stå emot en plötslig regnskur och har dessutom två olika ljuslägen.

Köp nu

GATO HIGH-VIX BRÖSTBELYSNING

High-Vix Bröstbelysning har tagits fram särskilt med tanke på löpare. Tack vare det laddningsbara batteriet är lampan mer hållbar än lampor som går på batterier som inte går att ladda upp. Med det röda och vita ljuset kan andra vägtrafikanter avgöra i vilken riktning du rör dig.

Köp nu

GATO PANNLAMPA

Tack vare den kompakta och lätta utformningen är den här pannlampan mycket bekväm att bära. Med den här lampan kan du vara säker på att inte bara själv se i mörkret utan dessutom att andra ser dig i god tid. Tack vare rörelsesensorn kan du tända och släcka lampan med en enda handrörelse.

Köp nu

Att ladda eller inte ladda

Skillnaden mellan de här två västarna är inget man ser direkt. För att lösa gåtan: en av västarna kommer med ett laddningsbart batteri och den andra används med vanliga batterier (knappcellsbatterier). Den laddningsbara västen är därmed mer hållbar och har den fördelen att du inte behöver byta och köpa nya batterier. En USB-kabel som du enkelt kan ladda med medföljer produkten. För den batteridrivna västen medföljer passande batterier. Oavsett vilken modell du väljer är det viktigt att du syns tydligt och håller dig säker på vägen.

Laddningsbara västarEj laddningsbara västar