Skip to main content

HOKA Skyward X

Extreme cushion meets carbon

Big moves

HOKA Skyward X tar flexibilitet och komfort till det absolut bästa. Den revolutionerande dämpningen komprimerar och ger tillbaka energi med varje steg. Det flexibla och mycket motståndskraftiga PEBA-skummet har placerats så nära foten som möjligt. Tillsammans med kolfiberplattan säkrar detta att varje steg känns responsivt och livligt. Dessutom säkrar den superkritisk EVA-dämpningen stabilitet, så att du kan erövra mil efter mil med otrolig lätthet.

Best for: road running

Med kolfiber

För att göra dina löpturer så bekväma som möjligt har HOKA lagt till super critical EVA-foam. Detta skum har enormt mycket dämpning och ger effektivt skydd under dina löpturer. Materialet är därför väldigt reaktivt och ger mycket komfort. EVA-innersulan ger extra stöd vid behov och säkrar en flexibel passform. Kolfiberplattan i hela längden ger dig extra stabilitet när du springer och plattan driver dig även framåt.

Flexibel

Skyward X har en ovandel i jacquardmesh som andas väl. Detta material har texturerat tråd som gör att fukt kan ta sig ut, vilket håller fötterna svala. Eftersom meshet följer varje fotsteg ger det komfort och stöd. Hälens underkant är förstärkt medan överdelen på hälkappan förblir flexibel, mjuk och bekväm. Fördelen med detta är att det inte trycker på ditt hälben.

Effektivt löpsteg

Yttersulan är gjord av durabrasionsgummi och har en grov profil för bra grepp på alla typer av underlag. Zoner av slitstarkt gummi har lagts till vid hälen och framfoten för förbättrad hållbarhet. Yttersulans geometri är designad för att säkra stabilitet och ett effektivt steg. Börja löpturen med HOKA Skyward X och sträv efter dina mål!

Kolfibersko för daglig löpning

Den superbekväma HOKA Skyward X är din pålitliga kolfibersko för daglig träning. Denna nya medlem i HOKA-familjen ger en ny löpupplevelse när du springer långa distanser. Två innovativa dämpningsmaterial och en unikt designad kolfiberplatta driver dig framåt med varje träningspass. Vi testade den och var imponerade.

Läs vår testrapport
HOKA Skyward X

Dam

Shoppa nu
HOKA Skyward X

Herr

Shoppa nu