Skip to main content

Street to summit

HOKA Challenger ATR 7

Köp dammodellerKöp herrmodeller

Pålitlig komfort överallt

HOKA Challenger ATR-modellerna är kända för sin mjuka mellansula. Utmärkt för alla löpare som vill uppleva den fjädrande känslan i kombination med en bekväm passform. Oavsett om du springer på asfalt, bergig terräng eller skogsstigar, så är Challenger ATR 7 den perfekta partnern för nästan alla underlag.

hoka challenger
hoka challenger
hoka challenger

Från asfalt till terräng

Jämfört med sin föregångare har HOKA Challenger ATR 7 blivit lite lättare och har ändå ännu mer dämpning. Tack vare de återvunna materialen är den nya modellen också ett hållbart val. Trots de många fantastiska uppdateringarna har Challenger ATR 7 bibehållit sin allround trailskokaraktär.

Se vår testrapport
hoka challenger

Återvunnet material

Engineered Mesh-överdelen har en lätt känsla, är gjord av minst 30 % återvunnet material och inkluderar strategiskt placerade förstärkningar för traillöpning. Den förnyade hälkappan ger bra stöd för fotleden och säkerställer samtidigt enkel av- och påtagning.

hoka challenger

Mer skum

Den omgjorda CMEVA-mellansulan är 2 mm tjockare och erbjuder mer dämpning än sin föregångare. På så sätt löper du bekvämt även längre sträckor. Challenger ATR 7 är utmärkt för att springa långa terrängsträckor men även ett halv- eller ett helt Maratonlopp.

hoka challenger

Oändliga kilometer

Det uppdaterade dubbmönstret har 4 mm dubbar som ger bra grepp när du springer terränglöpning, oavsett om du väljer ett mjukt eller något hårdare underlag, utan att tappa greppet på oasfalterade vägar. Dessutom har mer gummi lagts till vilket gör skon ännu mer hållbar – i oändliga kilometer!

HOKA Challenger ATR 7

Damer

Handla nu!

HOKA Challenger ATR 7

Herrar

Handla nu!