Skip to main content

exclusiva

Black Friday deals

på 21RUN

Dessa erbjudanden gäller från den 24 till och med den 27 november

Rabatt på löparskor

Nu är det dags att unna dig ett par nya löparskor. Hos 21RUN kan du shoppa den största kollektionen av löparskor från märken som adidas, Salomon, Nike, On och HOKA med en tillfällig rabatt på minst 15%.

Löparskor för damerLöparskor för herrar

15% extra rabatt på ASICS

Utnyttja detta unika erbjudande! Under Black Friday får du 15 % extra rabatt på utvalda ASICS-produkter. Denna rabatt gäller i din kundvagn när du anger följande kod:

BF2023

Shoppa ASICS med rabatt

New running outfit!

Under helgen 24 till 27 november kan du shoppa det största utbudet av tights, skjortor och jackor med olika rabatter.

Shoppa löparkläder för damerShoppa löparkläder för herrar

Tillbehör

Varmklädd under vintermånaderna och alltid synlig i mörkret. Nu från 24 november till 27 november, minst 15% rabatt på tillbehör.

Shoppa tillbehör med rabatt

Sportunderkläder

Träna i kläder som transporterar bort svett bra. Eller så kanske du är redo för en ny sport-bh. Nu minst 15% rabatt på sportunderkläder.

Shoppa sportunderkläder med rabatt

Elektronik erbjudanden

En ny sportklocka eller hörlurar kan vara en stor kostnad. Så ta din chans nu och utnyttja exklusiva förmåner på olika klockor och hörlurar!

Sportklockor

Förbättra din löpprestation med de bästa sportklockorna. En sportklocka är ett effektivt verktyg för att få ut det mesta av din prestation. Klockan mäter alla typer av aktiviteter under en löprunda och ger real-time information via displayen.

Shoppa sportklockor

Shokz

Musik kan ge din löprunda ett lyft. Hos 21RUN hittar du ett antal AfterShokz hörlurar med nedsatt pris. Dessa trådlösa hörlurar med benledningsteknik bärs inte i örat utan framför örat, vilket gör det väldigt säkert att springa med dessa hörlurar.

Shoppa Shokz Deals

Miiego

Det danska märket Miiego har en passande lösning för varje löpare: oavsett om du föredrar något på örat eller i örat, vill ha lång batteritid eller behöver vattentäta öronproppar.

Shoppa Miiego Deals