Skip to main content

logo asics

ASICS Novablast 4

Add bounce to every step

Shoppa damShoppa herr

From average to energised

Letar du efter en allround löparsko med snabbhets karaktär? Då är ASICS Novablast 4 rätt val. Tack vare den nya ovandelen och FF Blast Plus Eco Foam är Novablast 4 mycket smidigare, mer dämpande och energiåtergivande. Dessutom ser löparskornas geometri till att du drivs framåt. Perfekt för de som vill springa snabbare löprundor.

Energisk dämpning

Den energiska FF Blast Plus Eco-dämpningen har extra flexibilitet, med ett lägre CO2-fotavtryck. Tillverkad av i genomsnitt 20 % biobaserade material från hållbara källor.

Ny geometri

En trampolininspirerad yttersula samt extra grepp ger maximal spänst med varje steg. Mellansulans geometri, där hälen är något upphöjd, säkrar en smidig stegavveckling.

Mjuk pasvorm

Ovandeln i Engineered Woven material är lätt och tillverkad i ett stycke. Detta gör den helt sömlös och har bra töjbarhet för optimal komfort.

Move your mind with ASICS

ASICS NOVABLAST 4 – ENERGISK OCH KRAFTFULL FÖR VAJE LÖPTRÄNING

Varje år väntar löpare ivrigt på den senaste Novablasten och nu är den här. Novablast är en populär temposko eftersom den är lätt och ger dig känslan av att du springer på en studsmatta. Vill du veta mer, vad våra experter tycker om den senaste Novablast?

Läs testrapport
ASICS Novablast 4

Dam

Shoppa nu
ASICS Novablast 4

Herr

Shoppa nu