Skip to main content

Speed up to slow down

ASICS Fujitrail kollektionen

Hastigheten låter oss slappna av. När dina fötter ökar tempot slutar huvudet att rusa. Upptäck den nya Fujitrail-kollektionen. Inspirerad av berget Fuji och ASICS japanska historia.

En snabb trailrunda för att rensa huvudet – nothing feels better.

Vill du veta vilka trailskor som passar dig bäst eller vilka kläder och utrustning du behöver? Vår köpguide finns för att hjälpa dig välja de bästa produkterna så att du kan möta alla utmaningar.

Se köpguide

ASICS Fuji
Speed 
2

ASICS Fuji Speed ​​​​2 är ett utmärkt val för löpning och tempoträning i terräng. Förutom att vara en framgångsrik tävlingssko med kolfiber är Fujispeed 2 också perfekt för längre löpturer i högre tempo.

ASICS Fuji
Lite 
4

För de som föredrar lätta trailskor med bra dämpning finns Fuji Lite 4. Ovandelen på Fuji Lite 4 är lätt och slitstarka material har använts. Detta gör skon väldigt lämplig för kort traillöpning eller i lite högre tempo.

Aerodynamiska kläder

Inom traillöpning får man ofta tackla olika förhållanden och det är viktigt att man är väl förberedd för detta. Dessutom vill du bära så lite vikt som möjligt när du erövrar olika höjder. ASICS trailkläder andas, har många alternativ för att bära saker, är lätta och skyddar dig mot vind och regn.

Shoppa ASICS Fujitrail kollektionen

Trail damer

Trail herrar