Skip to main content

MOVE YOUR MIND WITH ASICS

ASICS Fujitrail kollektionen

Hastighet låter oss slappna av. När dina fötter ökar tempot slutar ditt sinne att sprinta. Upptäck den nya Fujitrail-kollektionen. Inspirerad av Mount Fuji och ASICS japanska historia.

Upptäck den nya Fujitrail kollektionen

Låt dig inspireras av den senaste ASICS Fujitrail-kollektionen. Med de senaste modellerna av löparskor, kläder och tillbehör kan du börja varje äventyr med självförtroende. Traillöpning är en sport där äventyr och innovation möts. Upptäck hur de avancerade teknologierna i ASICS Fujitrail-kollektionen kan stödja dig i vilken terräng som helst.

 

Se ASICS Fujitrail-kollektionen

ASICS Fuji
Lite 
5

För den som älskar en lätt trailsko med bra dämpning finns Fuji Lite 5. Med en lätt vikt och responsiv dämpning erbjuder denna sko maximal hastighet och komfort på alla underlag. Detta gör skon väldigt lämplig för kort traillöpning eller traillöpning i något högre tempo.

ASICS Fuji
Speed 
3

Upplev den ultimata löpupplevelsen med ASICS Fuji Speed ​​​​3. Dessa innovativa löparskor är speciellt designade för snabbhet och komfort i vilken terräng som helst. Med maximal dämpning och utmärkt grepp är de perfekta för löpning på både asfalt och skogstigar.

ASICS Metafuji

Möt den nya ASICS Metafuji, den ultimata löparskon för trail- och terrängäventyr. Denna banbrytande sko erbjuder oöverträffad stabilitet och grepp, även i den tuffaste terrängen. Metafuji är designad för löpare som vill tänja på gränser och utmana all terräng.

En snabb löprunda för att rensa huvudet – nothing feels better.

Vill du veta vilken trailsko som passar dig bäst eller vilka kläder du verkligen behöver? Denna köpguide finns för att hjälpa dig välja de bästa varorna så att du kan möta alla trailutmaningar.

Se köpguide

AAerodynamiska kläder

Med traillöpning måste du ofta hantera omväxlande väder samt olika omständigheter och det är viktigt att du är väl förberedd på dem. Dessutom vill du ha med dig så lite (vikt) som möjligt när du erövrar olika terräng. ASICS trailkläder andas väl, har många alternativ för att ta med sig olika saker, är lätta och skyddar dig mot vind och regn.

Shoppa ASICS Fujitrail-kollektionen

Trail Dam

Trail Herr