Skip to main content

SÄG HEJ TILL OTROLIG ENERGIÅTERGIVNING

adidas Ultraboost 21

out now!

The Ultraboost Feel!

Energi var bara energi, sedan släpptes Ultraboost 21. Adidas Ultraboost 21 är neutrala, allround löparskor som är perfekta för dina dagliga löprundor.

Primeknit+

Primeknit+ överdel är gjord av adidas Primeblue-material. Primeblue består till 90% av återvunnet material och är en del av adidas vision om att minska den inverkan deras produktion har på miljön. High Performance-överdelen är gjord i ett enda stycke utan sömmar, och tack vare detta är skorna väldigt bekväma.

Mer Boost, mer energi

Mellansulan har 6% mer Boost-material vilket ger dig en till och med ännu större känsla av lyhördhet än tidigare. I framfoten har man lagt till Linear Energy Push-systemet. Detta nya tillägg i Ultraboost 21 ökar stadgan i fram- och mellanfoten vilket frigör extra energi för varje steg du tar.

FANTASTISKT GREPP

Yttersulan är gjord av gummi från däckjätten Continental. Tillsammans med StretchWeb-tekniken blir yttersulan mycket slitstark och greppvänlig. Genom att använda Primeblue-material och Continental-gummi minskar adidas sin miljöpåverkan. De här skorna är inte bara bekväma för dig under dina löpningar, de hjälper dig också att bidra till en bättre miljö.

Tech-talk

Säg hej till Ultraboost 21

Ultraboost 21 är uppbyggda av sju huvudsakliga delar vilka ligger till grund för skons framgång. Nyfiken på vilka tekniker det handlar om? Ta då en titt på videon här nedan!

Play Video

Läs mer me!

a life on high energy

adidas gav sig ut för att leta efter en sko som erbjöd den perfekta balansen mellan vikt, dämpning och lyhördhet. Tack vare sitt extra Boost-dämpningsmaterial vid hälen ger Ultraboost 21 ökad energiåtervinning vid häl till tå-övergången och avstampet. Det nyligen tillagda Linear Energy Push-systemet ökar stadgan vid mellan- och framfoten vilket är gynnsamt när du ökar hastigheten något under dina dagliga löpturer.

Läs mer i vår blogg
Shop

adidas Ultraboost 21

Köp nu
Outfit

Finish your look

Köp nu