Skip to main content

Supercomfort. Supernova.

adidas Supernova

Shoppa damShoppa herr

Rätt komponenter, byggt på 75 års design-kompetens av löpning, för 5-stjärnig komfort.

Vi vet att om dina skor inte är tillräckligt bekväma riskerar du inte bara skador, utan begränsar även att du kan njuta av dina löpturer. Som result av expertkunskap, sammanför adidas Supernova teknologier som möjliggör en fullständig bekväm löpupplevelse, oavsett löptur.

Upptäck den nya Supernova kollektionen

Supernova Rise

Den pålitliga och lätta löparskon som sammanför komfort och stöd, både vad gäller dämpning och passform.

Shoppa Supernova Rise

Supernova Solution

Balanserar åter igen komfort och stöd, skräddarsydd för dem som njuter av extra stabilitet under sina dagliga löpturer.

Shoppa Supernova Solution

Supernova Stride

Ger enkelt komfort och stöd, framhäver häl-till-tå övergången samtidigt som den behåller den perfekta passformen vid varje steg.

Shoppa Supernova Stride

Dreamstrike+

Ett 20 % biobaserat superskum tillverkat av en skräddarsydd formula för daglig löpning. Superskum som ger oöverträffad komfort och dämpning under dina dagliga löpturer.

Support Rod System

Ett innovativt stödsystem integrerat i yttersulan för att ge stabilitet och harmoniserat stöd och övergång under dagliga löpturer.

Say hello to unparalleled comfort

Den helt nya adidas Supernova-kollektionen består av tre modeller av allround löparskor gjorda för dagliga löpning på asfalt. Designad för löpare som springer regelbundet, i sin egen takt, men inte är fokuserade på tempo. Tillhör du denna grupp av löpare och vill du veta mer om dessa löparskor för daglig löpning? Vi berättar allt om adidas Supernova löparskokollektion och hjälper dig välja den sko som passar dig bäst!

adidas Supernova Rise

Dam

Shoppa nu
adidas Supernova Rise

Herr

Shoppa nu