Skip to main content

Salomon S/Lab är för traillöpare som vill få ut det mesta av sin löpning. Du vill uppnå en ultimat toppprestation eller förbättra ett personbästa. Se bortom dina nuvarande prestationer och uppnå ännu mer. Det är vad Salomon S/Lab står för. Att töja på gränser och det kan bara uppnås med de bästa produkterna. Hos 21RUN hittar du trailskor, löparkläder och olika tillbehör från S/Lab. Du kan läsa allt om vad S/Lab exakt innebär och hur det kom till i den här bloggen. Vi kan stolt säga att 21 RUN är en av butikerna som säljer Salomon S/Lab.

Köp S/Lab kollektionen

Salomon S/Lab kollektion är perfekt för de tekniska trailspåren i Sverige. Olika skogsvägar tillsammans med höst- och vintertväder, ger perfekta terrängförhållanden. Så planerar du att köra mer terränglöpning? Då är Salomon S/Lab-kollektionen ett utmärkt komplettering till din löparoutfit!

S/Labs inflytande på produkter

Salomon S/Lab Phantasm CF Unisex
Energy Blade

i sulan för ett kraftfullt frånskjut.

Matryx ovandel

för extra komfort och stöd där du behöver det.

Road Contragrip yttersula

för extra grepp på vägen.

Vad gör S/Lab speciellt?

Målet med S/Lab är att nå det extrema och utveckla skor, kläder eller tillbehör av högsta kvalitet. S/Lab är inte en teknologi, utan ett sätt att förbättra teknologier genom kunskapsdelning. Salomon S/Lab bildades genom att olika grenar från andra sporter möttes inom Salomon för att utveckla de bästa produkterna. Dela teknologin och bygg en bättre samling tillsammans.

 

Sloganen för Salomon S/Lab-produkterna är därför “Future to Play”. Genom att låta alpina skidåkare och traillöpare arbeta tillsammans kommer idrottare och utvecklare fram till olika insikter och idéer.

Salomon S/Lab shorts
Salomon S/Lab

S/LAB I DETALJ

Vad är S/Labs inflytande på produkterna? Idrottare är enormt engagerade i utvecklingen av trailskor och kläder. Detta överförs till produkter som ofta är lätta i vikt, enormt släta och har utvecklande innovativa teknologier. På 21RUN säljer vi olika produkter från S/Lab-kollektionen, det vill säga: trailskor, träningskläder och olika tillbehör.

 

Salomon har även utökat S/Lab-kollektionen med ett antal löparskor för väglöpning. Även hos dessa skor kommer prestation först. Hos Salomon S/Lab Phantasm CF har mer uppmärksamhet ägnats åt mellansulan. S/Lab handlar om att lägga till detaljer. I dessa tävlingsskor används en kolfiberplatta för ett fjädrande frånskjut och starkt framåt driv. Tack vare Reverse Camber-teknologin känns det som att du svävar över marken.

Time to play

“S/Lab är inte en teknologi utan en metod som förbättrar teknologier genom kunskapsdelning.”

Play Video

Titta på: The Vision of Salomon S/Lab

Med ett andetag

S/Lab är utvecklat av de bästa idrottarna, utvecklarna och designerna med syftet att förbättra nuvarande produkter och teknologier, så att målen uppnås tidigare. S/Lab är ett exklusivt samarbete mellan olika idrottsgrenar och toppidrottare. 21RUN är en av försäljarna av denna exklusiva kollektion.

Nyfiken på Salomon S/Lab-kollektion? Handla denna unika kollektion från S/Lab direkt i webshopen och upplev samma kvalitet som toppatleter. Vill du veta mer om S/Lab? Kontakta då vår kundtjänst. De ger dig gärna råd och hjälper dig på vägen.

Ny

Salomon S/LabPhantasm CF

Carbon tävling löparskor

Se S/Lab Phantasm CF

Ny

SalomonS/Lab
Sense 8

Lätt trailsko

Se S/Lab Sense 8

Också intressant

Alla
S/Lab-artiklar

Översikt

Se Salomon S/Lab