Skip to main content
On Cloudsurfer running shoes
Hoka Rocket X 2 competition shoes

Test

On Cloudsurfer

Möt den senaste On Cloudsurfer, inspirerad av surfarnas flexibilitet och hastighet. Denna sko är designad för att ge dig känslan att du springer över vågor, även om du bara löper på vägen. Med den senaste CloudTec Phase-teknologin och Helion-skum erbjuder denna löparsko utmärkt dämpning och komfort. Oavsett om du tränar för ett halvmaraton eller springer ett daglig träningspass, är den här skon perfekt för dig. Så vad väntar du på?

Köp modeller för damerKöp modeller för herrar
On Cloudsurfer running shoe grey / white

3anledningar varför On Cloudsurfer passar just dig

Opsommingicoon 1

Du springer främst distanser från 5 km upp till och med halvmaran

Den senaste On Cloudsurfer har mycket dämpning och komfort tack vare den innovativa CloudTec Phase-teknologin. Designen på Cloud-elementen har justerats, så att du upplever en lättare löparsko med en extremt mjuk övergång från häl till framfot.

Opsommingicoon 2

Hållbarhet är viktigt för dig när du köper den bästa löparskon

Väljer du On Cloudsurfer gör du ett miljömedvetet val. Ovandelen är gjord av 100 % återvunnen polyester och använder 95 % mindre vatten än normalt under färgningsprocessen av löparskorna. Det ekologiska fotavtrycket för On Cloudsurfer är också lägre, eftersom CO2-utsläppen har sparats med 12 % tack vare effektivare produktion.

Opsommingicoon 3

Du vill ha en löparsko utan platta

För att spara på vikten designades On Cloudsurfer utan Speedboard. I alla On löparskor hittar vi en Speedboard av plast för att förbättra fotens stabilitet och övergång. Eftersom Cloudsurfer inte har någon platta känns skon mycket smidigare och tack vare Helion-skummet upplever du en “studsande” dämpning under fötterna.

On Cloudsurfer running shoes
On Cloudsurfer running shoes green
Hoka Rocket X 2 running shoes
Cloudsurfern är den första On-löparskon med CloudTec-Phase-teknologi. Detta kommer att totalt förändra hela On-kollektionen.

Daan Glorie – Produktexpert

Visste du att?

Den första versionen av On Cloudsurfer var inspirerad av surfing, där du bokstavligen måste fånga rätt våg för att få fart. Cloudsurfern blev därför en löparsko med extremt mjuk övergång, som om du skulle surfa. Samma känsla ger nu den innovativa CloudTec Phase-teknologin.

On Cloudsurfer i detalj

On Cloudsurfer green
Engineered mesh ovandel

av 100 % återvunnen polyester för lätt stöd och bra andningsförmåga.

CloudTec Phase

tillverkad av Helion Foam för supermjuka landningar och övergångar.

Lättviktsdesign

utan Speedboard och med stängd yttersula.

Vad gör On Cloudsurfer så unik?

On har använt sig av vetenskapliga insiker för att skapa en bättre och smidigare löpupplevelse. För att uppnå detta har On använt avancerade teknologier som FEA (Finite Element Analysis). Denna teknologi används också i designen av Formula 1 bilar för att analysera värmeöverföring, vätskeånga och elektromagnetiska flöden. Detta har lett till en ny design (CloudTec Phase) av Cloud-elementen som nu pekar diagonalt framåt och skapar en förstklassig dämpningskänsla. On Cloudsurfer har heller ingen Speedboard, vilket gör att skon är extremt lätt.

3wichtige Merkmale des On Cloudsurfer

Opsommingicoon 1

Engineered mesh ovandel

Engineered mesh-överdelen ger bra andningsförmåga samt håller dina fötter torra och bekväma. Ovandelen är gjord av 100 % återvunnen polyester och On har lyckats spara 95 % vatten under färgningsprocessen. Ovandelen ger lätt stöd på strategiska platser och hälkappan har ett mjukt foder så att du får en bra, men också bekväm låsning av hälen.

Opsommingicoon 2

CloudTec Phase-teknologi och Helion-foam

CloudTec Phase-teknologin är den nya designen av Cloud-elementen i mellansulan. Denna nya innovativa teknik gör häl-till-tå övergången amycket lättare. Komforten ökas av Helion-skummet. Detta dämpningsmaterial är 57 % energiåtergivande och ger mest komfort i On-skokollektionen. Detta skum finns bland annat i Cloudmonstret och Cloudrunner.

Opsommingicoon 3

Hållbarhet

Cloudsurfern är en sann pionjär inom hållbarhetsområdet. Vid varje aspekt har man tänkt på att minska det ekologiska fotavtrycket. Totalt har 12 % CO2-utsläpp sparats under färgnings- och andra affärsprocesser. Hela skon är gjord av 30% återvunnet material. Ovandelen består av 100 % återvunnen polyester. Slutligen har 95 % vatten sparats i färgningsprocessen i jämförelse med konventionella färgningsprocesser.

On Cloudsurfer i test

Våra skor är testade av våra egna experter. Den här gången provade Daan Glorie On Cloudsurfer åt dig.

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktexpert

Daan Glorie 21run

Daan Glorie

Produktexpert

Tekniska specifikationer On Cloudsurfer

Drop
10 mm
Vikt herrsko
Ca. 245 gram
Vikt damsko
Ca. 205 Gramm
Typ av löpare
Neutrala löpare
Typ av sko
Allround löparsko

Passform

“När du tar på dig den här nya versionen känner du direkt att komforten är utmärkt. Ovandelen omsluter foten väl från häl till tå, utan betydande tryckpunkter och ger även bra stöd för en trygg känsla. Mesh, som ventilerar väl och är elastiskt, ser till att foten kan andas bra och att tårna har gott om utrymme. Den tunna, hålmönstrade plösen är mjuk, andas och håller sig på plats, med snören som ger bra stöd åt mellanfoten. Hälkappan ger stöd och känns samtidigt mjuk. Cloudsurfern är lämplig för både smala så väl som bredare fötter och storleken stämmer väl överens med andra löparskor.”

On Cloudsurfer fit

Steg

”Redan från första stegen så kände jag att skon är bekväm. Jag kände varken obehag eller friktion. Stegavvecklingen känns flexibel och speciellt dämpningen är väldigt närvarande och mjuk samt väldigt energiåtergivande. Löpningen förblir därför naturlig, flytande och dynamisk på en och samma gång.

Den breda sulan i framfoten ger ett säkert och effektivt stöd, även i svängar och blött underlag. Stabiliteten upprätthålls också av formen på yttersulan, med sicksacklinjer från häl till tå.”

On Cloudsurfer Stride

Komfort

“Cloudsystemet är ganska imponerande och effektivt: den aktuella dämpningen i kombination med kraftfull energiåtergivning ger utmärkt framåtdriv.

Cloudsurfern passar för alla typer av träning, från jogging till snabbhetspass och även tävlingar för löpare som uppskattar en lyhörd sko med bra komfort. På grund av sin låga vikt är denna sko bäst lämpad för korta och medelstora distanser (10 km, halvmaraton). Löpare, oavsett vikt kommer att älska den här skon.

Om du letar efter en ännu lättare och snabbare löparsko för korta distanser eller snabba tempolöpningar, välj då Clouldflow.”

On Cloudsurfer comfort

On löparsko kollektionen

Är du osäker på vilka On-löparskor du ska välja? Vi tydliggör det för dig med vår skomatris. I denna matris kan du direkt se vilken On-löparsko som ger dig det bästa stödet och dämpningen du behöver.

Cloudgo är en perfekt löparsko för neutrala löpare som vanligtvis springer 5 km till 10 km sträckor. Denna modell är lätt och lämpar sig för daglig träning över olika distanser. Är du ett fan av längre distanser som (halv)maraton? Välj då On Cloudmonster som din träningspartner, eftersom denna sko har ett tjockt Helion-skumlager och de största Cloud-elementen för riktigt mjuk absorption. Om du är en löpare som behöver lite mer stöd rekommenderar vi On Cloudflyer 4. Denna löparsko har en något bredare Speedboard för optimalt stöd under varje steg.

Slutspurt

Det senaste året har On lanserat många nya skor som möter löparmarknadens trender. De kom fram till en maximal dämpningssko (On ​​Cloudmonster) och en allround trailsko (On ​​Cloudvista). Även om On Cloudsurfer inte är en ny modell, tar denna löparsko ett nytt steg vad gäller innovation och hållbarhet. CloudTec Phase-teknologin gör oss glada eftersom den gör skon mer flexibel, lättare och dessutom bekvämare än någonsin. Detta lovande för On:s framtid, eftersom de fortfarande kan förbättras avsevärt vad gäller skum. On Cloudsurfer är mindre lämplig för löpare som behöver stöd.

Blev du lika intresserad som vi? Se då On Cloudsurfer i vår webbshop. Har du några frågor? Kontakta gärna någon av våra produktexperter via vår kundtjänst.