Skip to main content
New Balance Fresh 880V13
Nw Balance Fresh Foam N880v13

Test

New Balance Fresh Foam X 880v13

Batman hat Robin, Mario hat Luigi, Asterix hat Obelix! Und ab jetzt hat der neutrale Läufer den New Balance Fresh Foam X 880v13. Mit diesem treuen Partner an deinen Füßen kannst du die schönsten Lauf-Abenteuer erleben. Dieser komfortable Allround-Laufschuh unterstützt dich bei deinen täglichen Trainingseinheiten. In diesem Blog erfährst du alles, was du über den neuen Fresh Foam X 880v13 wissen musst.

Köp modeller för damerKöp modeller för herrar
New Balance 880v13

3skäl varför New Balance Fresh Foam X 880v13 passar just dig

Opsommingicoon 1

Du letar efter en sko som klarar allt

Fresh Foam X 880v13 har tillräcklig med dämpning för att du bekvämt kan klara av dina långa löpturer, men skon kommer också till rätta under tempoträning. På grund av den dubbla mellansulan är skon extra lyhörd i framfoten.

Opsommingicoon 2

Du springer många mil och letar efter en sko som klarar det

Tack vare det tjocka lagret av Blown Rubber under hälen är du säker på att du kan springa många kilometer innan den blir utsliten. Fresh Foam X-materialet ger dig också tillräckligt skydd under dina längre löpturer.

Opsommingicoon 3

Du är en neutral löpare men du behöver lite stöd

På grund av sulans relativt platta form får du mycket markkontakt. Trycket sprids därför mer över din fot och detta säkerställer en stabil känsla.

NB FF 880v13
New Balance Fresh Foam 880 v13
New Balance Fresh Foam 880 v13
I långsammare tempo, där jag landar lite mer på hälen, ger skon tillräcklig dämpning på hälen. Får jag upp tempot lite mer och landar mer mot mellanfoten känns skon lite mer reaktiv och den gör det utan större ansträngning.

Menno Munster – Produktexpert

Visste du att..

..New Balance uppstod efter att grundaren William Riley inspirerades av att titta på kycklingar i sin bakgård? Han såg att kycklingarna var så stabila på sina tre tår att han bestämde sig för att börja arbeta med skor där löpare kunde stå lika stabilt som hans kycklingar.

New Balance Fresh Foam X 880v13 i detalj

New Balance Fresh Foam 880v13
NDurance Rubber yttersula

För extra hållbarhet på strategiska platser.

Fresh Foam X mellansula

Med 3% Bio-baserat material.

Engineered Mesh ovandel

Sömlös och välsittande för extra komfort.

3egenskaper i New Balance Fresh Foam X 880v13

Opsommingicoon 1

Fresh Foam X mellansula

Detta skum består av cirka 3 % biologiskt material och säkrar en behaglig komfort. Detta material är tillverkat av förnybara resurser för att minska koldioxidavfall.

Opsommingicoon 2

Engineered Mesh ovandel

Denna sömlösa ovandel ger en elegant och modern känsla för optimal passform och komfort. Snörena kan justeras på så sätt att skon ger dig en fast känsla.

Opsommingicoon 3

Slitstark yttersula

Sulan på New Balance Fresh Foam X 880v13 består av ett tjockt lager Blown Rubber. På ställen där det normalt är mycket slitage har man nu även använt NDurance Rubber så att sulan håller ännu längre.

New Balance Fresh Foam 880v13 i test

Våra skor är testade av våra egna experter. Denna gång har Menno Munster testat New Balance Fresh Foam X 880v13 åt dig.

Menno Munster 21run

Menno Munster

Produktexpert

Menno Munster 21run

Menno Munster

Produktexpert

Specifikationer New balance Fresh Foam X 880v13

Drop
10 mm
Vikt Herrsko
Ca. 300 gram
Vikt Damsko
Ca. 236 gram
Typ av löpare
Neutral löpare
Skotyp
Allround löparsko

Passform

Ovandelen på 880v13 känns väldigt mjuk på min fot. Plösen är lite tjockare än hos de flesta skor och det känns fint. Hälkappan omsluter hälen ordentligt och jag kan även fästa skon bra på mittfoten. Det som också märks direkt är att det är mycket utrymme i bredden i framfoten. Vad gäller skolängden så är den lite kortare än vanligt.

New Balance Fresh Foam 880v13 Fit

Steg

880v13 är enligt mig en riktigt fin allroundsko. I långsammare tempo, då jag landar lite mer på hälen, ger skon tillräcklig dämpning på hälen. Då jag ökar tempot och landar något mer mot mellanfoten så känns skon lite mer reaktiv och det gör den utan större ansträngning. Fresh Foam X-materialet ger mig tillräckligt med skydd, men också en livlig känsla. För tävling är den lite för tunga enligt mig, men jag kan använda skorna till både ett återhämtningslopp och en tempoträning.

New Balance Fresh Foam 880v13 Stuide

Komfort

Även när jag springer längre sträckor fortsätter 880v13 att kännas bekväm. Det kanske inte är den mjukaste skon i kollektionen, men för mig ger den tillräckligt med dämpning för att springa mina kilometer. Dessutom har sulan tillräckligt med gummi för att hålla länge.

New Balance Fresh Foam 880v13 Stride

Välkommen till New Balance Fresh Foam X familjen

New Balance Fresh Foam X 880v13 är en del av Fresh Foam X-familjen. Fresh Foam-X-kollektionen har fått sitt namn från det nya skummaterialet från New Balance. Sulorna är utvecklade utifrån data från tusentals löpare. Fresh Foam-X mellansulan är lasergraverad för att minska vikten. Sulan ger olika typer av dämpning och stöd i olika delar av skon. Den unikt utvecklade och designade sulan ser till att alla skor i Fresh Foam-familjen har en bekväm “känsla” och ger rätt stöd.

Slutspurt

New Balance Fresh Foam X 880v13 är fortfarande en perfekt träningspartner. Skon är mycket bekväm, har tillräcklig med dämpning för lugna löprundor och är tillräckligt lyhörd för att köra tempolopp. 880v13 är också ett bra alternativ för nybörjare eller tyngre löpare tack vare skons stabilitet. 880v13 kan jämföras med Asics Gel Cumulus 24 som också är stabil neutral sko med vilken du kan springa många kilometer.

Blev du lika intresserad som vi? Se då New Balance Fresh Foam X 880v13 i vår webbshop. Har du några frågor? Kontakta gärna någon av våra produktexperter via vår kundtjänst.