Skip to main content

Den 20:e i varje månad tar vi en närmare titt på kommande månads alla lanseringar. Vilka skor, prylar, specialkollektioner och klädserier väntar på dig? Med vår lanseringsradar håller du dig ständigt uppdaterad. Och inte nog med det: I vår 21RUN Launch Radar får du dessutom veta vilka produkter vi kommer testa mer utförligt under den kommande månaden. Därmed är du alltid optimalt informerad – helt i linje med vårt motto “Vi guidar, hjälper och motiverar dig”.

HOKA Speedgoat 5

Historien bakom den här skon är lite gullig. Traillöparen Karl Meltzer var den första idrottaren någonsin som blev sponsrad av HOKA. Han har vunnit rekordmånga ultradistanslopp på 100 mile och innehar även hastighetsrekordet på den 3 531 km långa Appalachian Trail. Karl fick smeknamnet Speedgoat. HOKA Speedgoat är en alltså en hyllning till denna ultradistanslöpare. Den senaste versionen av Speedgoat har fått en rejäl uppdatering. Överdelen av återvunnen Jacquard mesh omsluter foten bekvämt samtidigt som den nya CMEVA-mellansulan ger hög komfort när du springer längre sträckor. Tack vare 5 mm Vibram MegaGrip-dubbarna får du garanterat ett bra grepp oavsett väder och underlag.

Släpps: oktober 2022
Löpartyp:
Neutrala löpare
Skotyp: Trailskor

HOKA Zinal

Lättvikt, snabb och oerhört smidig – så kan man beskriva HOKA Zinal. Den här trailskon är gjord för korta sträckor och har Vibram Litebase-gummi, ett material som ger utmärkt grepp på obelagda ytor. HOKA Zinal är också hållbar på mer än ett sätt. Överdelen är till exempel gjord av 100% veganskt återvunnet garn. Du behöver heller inte vara rädd att slå emot tårna eftersom framdelen av skon har ett stabilt tåskydd. Älskar du snabb traillöpning? Då är Zinal din nya löparkompis.

Släpps: oktober 2022
Löpartyp:
Neutrala löpare
Skotyp: Trailskor

Saucony Echelon 9

Är du en lite tyngre löpare med neutralt nedslag av foten? Då bör du definitivt ta en titt på Saucony Echelon 9 som är en allroundlöparsko för vardagsträning. Echelon 9 har en uppdaterad överdel med aningen större utrymme i framfoten och en hälkappa som ger bättre stöd åt fotleden än den tidigare versionen. PWRRUN-mellansulan och en extra mjuk innersula gör Echelon bekväm redan från den första kilometern. Flexskåror längst fram i yttersulan underlättar för tårnas rörlighet. Saucony Echelon 9 särskiljer sig genom en något bredare sula som ger massor av stabilitet för varje steg du tar.

Släpps: 18 oktober 2022
Löpartyp:
Neutrala löpare
Skotyp: Allroundlöparskor

Saucony Omni 21

Saucony har haft några spännande lanseringar i år. Vi har till exempel sett nya innovationer och tekniker i bland annat Tempus, Ride och Guide som gör löpningen mycket bekvämare. Även Saucony Omni har fått en rejäl ansiktslyftning. Omni 21 har uppdaterats med välkända tekniker som Speedroll samtidigt som de har kvar sitt PWRRUN-skum. Denna dämpning fanns också i den förra upplagan. Speedroll-teknologin innebär flexibilitet i framfoten och har också en geometriskt och slitstark yttersula. Detta ger känslan av framåtdriv när du springer. Denna allroundlöparsko lämpar sig för överpronerande löpare som vill ha mycket stöd.

Släpps: 4 oktober 2022
Löpartyp:
Neutrala löpare
Skotyp: Allroundlöparskor

Keep in touch!

4t2 Run

Ett nytt varumärke hos All4running! 4t2 Run är en anspelning på maratondistansen (42 km), växlingsområdet T2 i triathlon, men också en förkortning för 4 trails (för traillöpning). Med andra ord lanserar det här varumärket skor för maraton, triathlon och traillöpning. Den första skon från 4t2 är 4t2 Weekdays, en allroundlöparsko för neutrala löpare. Den här skon har en mellansula som består av två skummaterial, ett drop på 6 mm och en rundad sula som gör fotens rörelse naturlig. Vi är väldigt nyfikna på det här nya märket.

Släpps: oktober 2022
Löpartyp:
Neutrala löpare
Skotyp: Trailskor