Skip to main content

Den 20:e i varje månad tar vi en närmare titt på kommande månads alla lanseringar. Vilka skor, prylar, specialkollektioner och klädserier väntar på dig? Med vår lanseringsradar håller du dig ständigt uppdaterad. Och inte nog med det: I vår 21RUN Launch Radar får du dessutom veta vilka produkter vi kommer testa mer utförligt under den kommande månaden. Därmed är du alltid optimalt informerad – helt i linje med vårt motto “Vi guidar, hjälper och motiverar dig”.

Saucony Endorphin Shift

SAUCONY ENDORPHIN EDGE

Sauconys Endorphin-kollektion har varit en stor framgång med modeller som Endorphin Shift, Speed och Pro. Alla dessa skor är utrustade med modern teknik som Speedroll-teknik, och Endorphin Pro är även utrustade med en kolfiberplatta för att öka hastigheten ytterligare. Nu lägger Saucony till en trailversion till denna kollektion. Detta blir Sauconys första trailsko någonsin med kolfiber och deras superfoam, nämligen PWRRUN PB. Ska du springa snabbt eller länge? Med den här skon kan du göra allt.

Release date: september 2022
Löpartyp:
Neutral
Skotyp Trailsko

Nike Pegasus Trail 4 GTX

NIKE PEGASUS TRAIL 4 GTX

Redan i juni månad lanserades Nike Pegasus Trail 4. Den här lanseringen fick oss att le, eftersom skon innehöll några trevliga uppdateringar. Nike React-skummet kändes fastare och greppet var också mycket bättre tack vare en förnyad dubbprofil. Nike Pegasus Trail 4 GTX är Gore-Tex-versionen där överdelen är helt vattentät. På insidan finns ett extra lager som håller fötterna torra, vilket är praktiskt med tanke på att hösten snart är här. Du kan fortfarande ge dig ut i alla förhållanden.

Release date: september 2022
Löpartyp:
Neutral
Skotyp: Trailsko

adidas Prime X

adidas Prime X 2 Strung

Varumärket adidas har tagit fram alla tänkbara lösningar med den nya utgåvan adidas Prime X 2 Strung. Den här neutrala tävlingsskon är utformad för snabba tider på halv- och helmaraton. Detta är adidas mest dämpade tävlingssko genom tiderna. Med tre lager LightstrikePRO, en kolfiberplatta, kolfiberstänger och en 50 mm tjock sula ger den här skon den ultimata snabba känslan under träning och lopp. Visste du att den här skon är förbjuden för topplöpare? Det beror på att sulan är för tjock enligt friidrottsförbundets regler (de tillåter som högst 40 mm tjocklek på sulan). Amatörlöpare kan naturligtvis använda Prime X 2 Strung som tävlingssko.

Release date: 1 september 2022
Löpartyp: Neutral
Skotyp: Tävlingssko

Saucony endorphin shift

Saucony Endorphin Shift 3

Endorphin Shift 3 är en unik sko på många sätt. Den här allroundskon för den neutrala löparen har en mellansula av PWRRUN-skum, en utmärkt hälkonstruktion och en drop på 4 mm. Detta gör den här skon mycket lämplig för mellan- och framfotslöpare. Shift 3 är utformad för att springa långa sträckor i ett långsamt till måttligt tempo. Och vilka uppdateringar har den? Mellansulan är 2 mm tjockare, det finns en hälkappa i plast på utsidan av skon och överdelen känns lättare och mjukare runt fötterna. Spring dina mil som om det inte kostade någon energi.

Release date: 13 september 2022
Löpartyp: Neutral
Skotyp: Allround-löparsko

ASCIS novablast

ASICS Novablast 3

”En trampolineffekt” för dina fötter. Den här lätta löparskon för vardagsbruk är nu 30 gram lättare, har ett 4-5 mm tjockare FF BLAST PLUS-skum och har blivit mer slitstark. Överdelen är tillverkad av 75 % återvunnet material. Långa distanser, snabba träningspass, korta återhämtningspass och vardagsträning är inga problem för Novablast. Letar du efter en sko som passar till allt? Välj i så fall Novablast 3.

Release date: 13 september 2022
Löpartyp: Neutral
Skotyp: Allround-löparsko

Keep in touch!

Nike

Nike Maximum Momentum

Berlin maraton har i flera år varit det snabbaste maratonloppet i världen. Flera världsrekord har slagits. Haile Gebrselassie och Eliud Kipchoge, bland andra, har satt nya rekord som har förbluffat världen. Den 25 september blir det en spännande kamp mellan den dubbla olympiska mästaren Eliud Kipchoge och Guye Adola som vann Berlin Marathon förra året. Nike lanserar Nike Maximum Momentum Pack i september månad, som är tillägnat detta maraton. Denna lansering omfattar färguppdateringar och specialutgåvor av Vaporfly och Alphafly. Snart kommer du att slå dina egna personliga rekord.

Release date: september 2022
Löpartyp: Neutral
Skotyp: Allround-löparsko + Tävlingssko + spikes

Hoka

HOKA MARBLED, OMNI OCH ROAD ZEST PACK

HOKA släpper nya färguppdateringar den här månaden för HOKA Clifton, Kawana och Rocket X. Vilka färger kan du förvänta dig? Massor av oranga, blå och gula färger som kommer att få många löpare att glänsa. Clifton är HOKA:s allroundsko, som kan användas för både långa löprundor och tempoträning. Är du snarare en löpare som ibland deltar i bootcamps eller tränar styrketräning? Då är Kawana en perfekt sko, eftersom den har gott om dämpning och stabilitet genom en något bredare sula. Eller siktar du på snabba tider på 5 och 10 km? Då är Rocket X din ultimata tävlingssko.

Release date: september 2022
Löpartyp: Neutral
Skotyp: Allround-löparsko + Tävlingssko