Skip to main content

SPRING ÅRET RUNT MED FUSION KLÄDER

Löparkläder från Fusion är gjorda för att användas och hålla länge. Under årens lopp har flera toppidrottare runtom i världen slagit rekord i kläder från Fusion. Kläderna används också för daglig träning och tävling. Fusion är alltså helt rätt om du är ute efter träningskläder av hög kvalitet och vill ha det här lilla extra.

Fusion för henneFusion för honom

Genom att tillverkningen sker inom EU säkerställer Fusion att det råder bra löne- och arbetsvillkor och att alla underleverantörer omfattas av EU:s lagstiftning. Man kan alltså säga att alla produkter från Fusion tillverkas i deras egen syateljé.

Alla löparkläder och material från Fusion är Oeko-TEX-certifierade. OekoTex är en märkning som ger garantier för hälsan. Fusion har höga krav och försäkrar att deras produkter är fria från skadliga ämnen.

Fusion köper, tillverkar och säljer enligt data och algoritmer som byggts upp under årens lopp. Det innebär att det inte tillverkas fler produkter än vad som säljs. Dessutom används samma råmaterial i flera av produkterna, så det förekommer praktiskt taget inget svinn.

Fusion

Fusion Linnen

Se linnen
Fusion

Fusion Tröjor

Se tröjor
Fusion

Fusion Tröjor

Se tröjor
Fusion

Fusion Jackor

Se jackor & västar
Fusion

Fusion Tröjor

Se tröjor
Fusion

Fusion Jackor

Se jackor & västar

VILKA FUSION TIGHTS VÄLJER DU?

Oavsett vilka mål du har med din löpning kan du hitta ett par lämpliga tights från Fusion. De här löpartightsen kommer med flera fördelar, bland annat stor rörelsefrihet. Alla Fusion-tights har två fickor högst upp på benet, ett stort plus om du har med dig sportnäring, nycklar eller mobil.

Se alla Fusion-tights

ÄR TIGHTSEN FÖR KORTA? INGA PROBLEM!

Det här problemet känner många igen. För löpare med långa ben finns det helt enkelt väldigt få tights att välja mellan. På Fusion har man hittat en lösning för detta. Deras olika tights finns nämligen även i X-Long.

Genom att lägga till 4 cm till de vanliga modellerna blir tightsen perfekta för långbenta löpare. Unisex C3-tights, till exempel, finns i X-Long, liksom C3+ tights för dam och Recharge Pants.

Köp tights X-long

Fusion C3 Long
Tights

Fusion
Framställd av Comp3-material som främjar blodcirkulationen
Midjeband med dragsko
Se långa tights

Fusion C3 Short
Tights

Fusion
Låg skärning
Comp3-stretchmaterial som formar sig efter kroppen
Se korta tights

Fusion C3+ Recharge
Pants

Fusion
Har två dragkedjefickor
Smalare passform vid fotleden
Se träningsbyxor