Skip to main content

Precis som i verkliga livet är vi många som vill ha tillförlitlighet och stabilitet också när det gäller löpning. Med en pålitlig partner vid din sida – eller snarare på dina fötter – blir det helt enkelt enklare och säkrare att springa. En utmärkt matchning för den som önskar mer stabilitet är New Balance Fresh Foam 880v12. En bekväm allroundsko för neutrala löpare. En stabil och stadig löparsko som står emot vardagens prövningar. New Balance Fresh Foam 880v12 finns inte bara i flera olika färger utan även i olika bredd.

Köp New Balance Fresh Foam 880v12

New Balance Fresh Foam 880v12

Upptäck de unika egenskaperna hos den här löparskon

Ny “Ultra Heel Design” som behagligt och mjukt omsluter hälen
Lätt mellansula av Fresh Foam X för bra dämpning och respons
Blown Rubber-yttersula i framfoten för ökad flexibilitet och ett mjukt nedslag
Den omarbetade framdelen ger ökad flexibilitet och ett mjukare nedtramp
Hypoknit i överdelen gerr bra passform runt foten

Allroundsko

New Balance Fresh Foam 880v12 är en riktig allroundsko. Oavsett om du är ute på kortare eller längre löprundor får du allt du behöver av den här skon. Om du springer på grus och gräs är det ingen fara, skon klarar detta utan problem. Tack vare den robusta yttersulan av Blown Rubber kan du vara säker på att skorna alltid lever upp till dina förväntningar. Steg efter steg. Mil efter mil. Den här skon ser till att du får exakt det stöd du behöver. Kort sagt, en pålitlig partner.

Fresh Foam-familjen

New Balance Fresh Foam 880 blev en del av Fresh Foam-X-familjen förra året. Kollektionen Fresh Foam-X har fått sitt namn efter det nya New Balance-skummet. Sulorna imponerar med en sin formgivning baserad på löpare, vilket innebär att de utarbetats med hjälp av olika löparuppgifter. Mellansulan i Fresh Foam-X är lasergraverad för att hålla vikten till ett minimum. Sulan ger olika riktad dämpning och stöd för olika områden. Den unika sulan ser till att alla skor i Fresh Foam-familjen erbjuder skön komfort och rätt stöd.

Ikonisk

New Balance 880 är en legendarisk New Balance-modell för den neutrala löparen. Skon lanserades för första gången 2011. Nu firar skon sin 12:e upplaga. Under de senaste 11 åren har New Balance fortlöpande tagit emot feedback från sina användare och genomfört alltfler innovationer. Ett bra exempel: “Ultra Heel”-designen togs bort från version 11 och ersattes med en mjukare design. Den här uppdateringen minskar risken för skavsår. Med tanke på de många positiva egenskaperna är det omöjligt att föreställa sig New Balance-kollektionen utan den här skon.

More Miles.

“Alltför bra för en prototyp” – det är så berättelsen om Fresh Foam börjar. 2013 utvecklade det amerikanska företaget New Balance fem par nya spikskor för den olympiska friidrottaren Kim Conley. Tack vare de här skorna lyckades hon kvalificera sig till VM. Hon hade redan tränat med spikskorna i flera månader, och uppgav sedan att hon ville använda dem även under tävlingarna. Eftersom skon egentligen var utformad för enbart några få träningspass blev tillverkaren positivt överraskad. New Balance formgivare började omgående tillämpa samma teknik på sina löparskor för landsvägar och spår. Den unika dämpningen “Fresh Foam” hade tagit sin början.

Upptäck Fresh Foam-kollektionen

Till punkt och pricka

New Balance 880v12 är en ganska lätt men hållbar löparsko för daglig användning (ca 298 g för herr, 236 g för dam). Överdelen med sin mjuka insida innebär komfort i 360 graders. Med Fresh Foam-X-tekniken får du balans mellan dämpning och energiåtergivning. Skon är perfekt för överpronerande löpare. Dessutom är skon också en trogen följeslagare för alla löpare som bara är ute efter en bekväm och pålitlig löparsko. Eftersom skon släpps i olika bredder kan New Balance Fresh Foam 880v12 passa många löpare, med dig och dina fötter i fokus.

Tekniska specifikation Fresh Foam 880v12
Drop
10 mm
Vikt dam
ca. 236 gram
Vikt herr
ca. 298 gram
Typ av löpare
Neutrala löpare
Skotyp
Allround löparsko
Typ av dämpning
Fresh Foam X

Shop

New Balance 880v12 Dam

Köp nu

Shop

New Balance 880v12 Herr

Köp nu

Shop

Se alla skor från New Balance

Upptäck alla skor från New Balance