Skip to main content

Sommaren närmar sig med stormsteg. Lagom till sommaren lanserar New Balance Fresh Foam 1080v12 med fräscht utseende och nya funktioner. Den här förstklassiga löparskon är perfekt för dina dagliga löprundor. Med denna flaggskeppssko från New Balance Fresh Foam X-kollektionen kommer du springa många bekväma mil i sommar.

Köp New Balance Fresh Foam 1080v12

New Balance Fresh Foam 1080v12

Upptäck de unika egenskaperna hos den här löparskon

Ultra Heel-konstruktion som omsluter hälen.
Mellansulan av Fresh Foam X ger bättre dämpning & ökad energiåtergivning.
Sulan är tillverkad av slitstarkt blown rubber-material
Den nya formen på framfoten erbjuder mer flexibilitet & dämpning.
Hypoknit-materialet är andningsbart & stretchigt.

DAG IN OCH DAG UT

Precis som sin föregångare är New Balance Fresh Foam 1080v12 en förstklassig löparsko som erbjuder komfort under dina dagliga löprundor. Den passar perfekt för medellånga och längre sträckor. Denna allroundsko är utformad för ett regelbundet tempo vilket gör den till den perfekta kompanjonen under alla dina träningspass. Du kan också lita på skon när det gäller medellånga tävlingsdistanser. Mjuk dämpning i varje steg – mil efter mil.

HÅLLBARHET

1080v12 uppfyller New Balances Green Leaf-standard. Det innebär att minst 50% av materialen i överdelen kommer från miljövänliga källor. Dessutom är minst en sorts material i mellansulan cirka 3 procent biobaserad eller 5 procent återvunnen. Med New Balance Fresh Foam 1080v12 bidrar du till en bättre och renare miljö varje gång du springer.

FLAGGSKEPP

New Balance 1080v12 kan med rätta kallas flaggskeppet i Fresh Foam X-serien. Den nya modellen har fått en del uppdateringar. Det nya Fresh Foam-materialet känns lättare och mjukare. Under framfoten hittar vi Blown Rubber-material som ger ännu bättre grepp. Precis som 860v12 och 880v12 har hälen på 1080v12 New Balance Ultra Heel-design. Därmed blir hälen ordentligt och behagligt omsluten utan att det behövs några andra material samtidigt som risken för blåsor minskar.

FLER MIL

“Alltför bra för en prototyp” – det är mottot bakom Fresh Foam-skor. 2013 utvecklade det amerikanska företaget New Balance fem par nya spikskor för den olympiska friidrottaren Kim Conley. Tack vare de här skorna lyckades hon kvalificera sig till VM. Hon hade redan tränat med spikskorna i flera månader, och uppgav sedan att hon ville använda dem även under tävlingarna. Eftersom skon egentligen var utformad för enbart några få träningspass blev tillverkaren positivt överraskad. New Balance formgivare började omgående tillämpa samma teknik på sina löparskor för landsvägar och spår. Den unika dämpningen “Fresh Foam” hade tagit sin början.

Se alla Fresh Foam-modeller

TILL PUNKT OCH PRICKA

New Balance 1080v12 är en förstklassig löparsko som passar för dina dagliga löprundor. De neutrala löparskorna kan användas av alla löpare, oavsett nivå, och är därför oerhört uppskattade av många. Hypoknit-materialet i överdelen är andningsbart och stretchigt. Med sin mellansula av Fresh Foam X och yttersula av Blown Rubber ger skon inte bara en riktigt mjuk löparkänsla utan dessutom bättre energiåtergivning. Kort sagt: Fresh Foam 1080v12 är en bra och miljövänlig löparsko med Green Leaf-märkning.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER FÖR FRESH FOAM 1080V12
Drop
8 mm
Vikt Dam
ca. 238 gram
Vikt Herr
ca. 269 gram
Typ av löpare
Neutrala löpare
Skotyp
Allround löparsko
Typ av dämpning
Fresh Foam X

Shop

New Balance för dam

Handla dammodeller

Shop

New Balance för herr

Handla herrmodeller

Shop

New Balance-kollektionen

Köp New Balance