Skip to main content

Off-road, on speed

Saucony Peregrine 11

Køb nu

EN NY KOLLEKTION MED TERRÆNLØBESKO

Off-road fart: Prøv en af de tre modeller fra den nye Saucony Peregrine-kollektion, og bliv den hurtigste løber i off-road terræn. Peregrine 11, Peregrine 11 ST og Peregrine 11 GTX får dig til at flyve hen over stier uden at miste grebet i underlaget. Saucony Peregrine terrænsko er alsidige, og har alt det du behøver for at overvinde ujævnt terræn.

MAKSIMALT GREB

Ydersålen på Saucony Peregrine 11 har både PWRTRAC-gummi og aggressive pigge. Denne kombination giver en følelse af sikkerhed og maksimalt greb på ujævnt underlag.

RESPONSIV FØLELSE

PWRRUN-laget i mellemsålen på Saucony Peregrine 11 giver skoen støddæmpning. PWRRUN er responsiv, hvilket hjælper dig når du skal løbe op ad bakke, og giver støddæmpning, når du løber ned igen.

FORNYET OVERDEL

Saucony Peregrine 11 har fået nogle forbedringer i overdelen. To lag mesh giver ekstra beskyttelse mod jord og skidt, men er samtidig let og åndbart. Det indvendige for tørrer hurtigt og holder dine fødder kølige.

TERRÆNSKO TIL DE USÆDVANLIGE FORHOLD

Ud over den almindelige udgave af Saucony Peregrine 11 finder du en ST-version og en GTX-version som en del af den nye Peregrine-kollektion. Hvis du vil sikre dig, at dine fødder forbliver tørre under løb, skal du vælge Saucony Peregrine 11 GTX. Overdelen, der er lavet af vandtæt GORE-TEX-materiale, holder vand ude uden at få skoene til at føles tunge eller stive. Hvis du løber i terræn i særligt mudrede områder, tilbyder Saucony Peregrine 11 ST ekstra greb grundet den mere aggressive profil. Derudover har denne model en forstærket overdel, der er smudsafvisende, så du slipper for mudder i skoene.

Saucony Peregrine 11

Dame

Køb nu
Saucony Peregrine 11

Herre

Køb nu