Skip to main content

Saucony Hurricane 24

The Feeling of A Better Foam

Shop dameShop herre

Max Foam. Max Cushioning.

Saucony Hurricane 24 er den seneste tilføjelse til Sauconys populære Hurricane-lineup. Hurricane er designet specielt til den (over)pronerende løber og er en sko, der giver maksimal komfort og beskyttelse. Få en helt ny løbeoplevelse med disse komfortable og ultimativt bløde allround-stabilitetssko.

Shop Saucony Hurricane 24

Overlegen komfort

Hurricane 24 indeholder af ikke blot én, men hele to mellemsåler. Takket være PWRRUN PB-skummet af høj kvalitet og PWRRUN-skummet vil du opleve endnu mere komfort og stabilitet under din daglige træning. Med Hurricane 24 kan du løbe dine daglige kilometer på komfortabel og behagelig vis.

Ultimativ støtte

Hurricane 24 er en pronationssko til hverdagsbrug, som giver dig den rette støtte under løb. Takket være CenterPath-teknologien får du ekstra stabilitet, hvilket giver en overlegen støttende fornemmelse. Hurricane 24 er klar til at støtte dig på ethvert løbeeventyr.

Holdbar ydersål

Uanset om du skal ud på en tur på 5 km eller en lidt længere udholdenhedstur, så kan Hurricane 24 fra Saucony klare det hele. Hurricane 24-ydersålen er lavet af slidstærkt XT900-gummi, der er anvendt på de mest strategiske steder, så du kan løbe kilometervis med stabilitet, effektivitet og masser af greb.

Er du nysgerrig på, om Saucony Hurricane 24 passer til dig?

Hurricane 24 er Sauconys nyeste stabilitetssko. Hurricane-løbeskoene har maksimal støddæmpning og er udstyret med det meget responsive PWRUN PB-skum af høj kvalitet. Vores produkteksperter har testet Hurricane 24-løbeskoen for dig og fortæller dig alt om alle detaljerne i modellen. Vil du vide mere om denne sko? Så læs med i denne anmeldelse.

Læs produktanmeldensen af Hurricane 24
Saucony Hurricane 24

Dame

Køb nu
Saucony Hurricane 24

Herre

Køb nu