Skip to main content

Saucony

Guide 14

Køb nu

KOMFORTABEL STØTTE

Kender du allerede Saucony Ride 14? Så er det tid til at møde Ride’s lillebror: Saucony Guide 14. Saucony Guide 14 er designet til løbere med pronation, og er en perfekt sko til de længere distancer. Den 14. udgave er lettere end forgængerne. For at give dig behagelig støtte har de også den samme velkendte PWRRUN-dæmpning som findes i Guide 13.

Hold dig opdateret! Tilmeld vores nyhedsbrev nu, så du ikke kommer til at gå glip af eksklusive kampagner, produktlanceringer og de seneste nyheder.

EN BLØD FØLELSE

I mellemsålen er Saucony’s PWRRUN-materiale indbygget. Dette materiale giver effektiv dæmpning og fordeler trykket jævnt over fødderne. PWRRUN sikrer en god balance mellem dæmpning, beskyttelse og lydhørhed.

SELVTILLID I HVERT ENESTE SKRIDT

På indersiden af sålen findes en TPU Guidance Frame. Denne ramme forhindrer fødderne i at kollapse indad under løb. 3D-Engineered overlays i den øvre del tilføjer noget ekstra stabilitet til skoen.

PERFEKT PASFORM

Som i mange andre Saucony-modeller, har Guide 14 også en indbygget FORMFIT-overdel. Teknologien sørger for, at skoen former sig efter fødderne, og giver dermed en individualiseret og personlig pasform. Herudover er pasformen omkring hælen også blevet forbedret i den 14. udgave af Guide-skoen.

LØB, HELT LIGETIL

Komfort kommer i første række hos Saucony. Guide 14 er ingen undtagelse fra denne regel. En anden Saucony-sko, der ligner meget Guide 14, er Ride 14. Den store forskel mellem de to er, at Guide korrigerer fødderne gennem overgangsfasen, og denne funktion har Ride ikke. Dette gør Ride bedre egnet til neutrale løbere, og Guide bedst egnet til pronationsløbere. Takket være den behagelige og bløde følelse i disse to sko, kan du let lægge kilometer efter kilometer bag dig.

Køb Sacuony Ride 14
Køb Saucony Guide 14

Kvinder

Køb nu
Køb Saucony Guide 14

Maend

Køb nu