Skip to main content

Saucony Endorphin Kollektionen

UFATTELIGT HURTIG. UENDELIGT POTENTIALE.

DIN FORKANT I KONKURRENCEN

Saucony Endorphin Pro 2 er designet til at hjælpe dig med at forbedre din hastighed trin for trin. Disse lette konkurrencesko har mere hælstøtte end de første Endorphin Pro-sko. Takket være dette får du et stabilt løb, og kan holde dit fokus på målstregen. Desuden hjælper PWRRUN PB-skum og carbon-pladen dig med at nå målstregen hurtigere end nogensinde før!

RUL OVER I EN NY PERSONLIG REKORD

SpeedRoll-teknologien giver fremragende greb og støtter en jævn overgang fra hæl og tå. Sammen med carbon-pladen driver Speedroll-teknologien dig virkelig fremad under dine løbeture.

HURTIGST OVER MÅLSTREGEN

Skummet er lige så vigtigt som carbon-pladen. Pro 2 er produceret med Saucony’s PWRRUN-PB-skum. Dette skum giver mere dæmpning og er meget lettere i vægt end andre skum fra Saucony – og dette gør, at du kan løbe fuldstændig ubesværet.

FORNYET, FANTASTISK PASFORM

Overdelen er inspireret af spikes-sko, og er tynd og let i vægt. Den forbedrede hælstøtte og det fornyede snøresystem giver en endnu bedre pasform.

Saucony Endorphin Speed 2

DIN GO TO-SKO, ALTID.

Denne sæson lancerer Saucony igen en komplet Endorphin-kollektion. Endorphin-kollektionen indeholder en sko til hver eneste løber. Endorphin Speed and shift kommer i en forbedret udgave. Endorphin Speed 2 med den ultralette PWRRUN-PB-dæmpning og den responsive nylonplade kan klare alt: Lige fra tempoløb til de lange distancer. Fra træning til løb – Endorphin Speed 2 er der for dig.

FORSKELLEN

Så hvad er forskellen mellem Endorphin Pro 2 og Speed 2? Den største forskel er pladerne i mellemsålen. Pro 2 har en indbygget carbon-plade, hvor Speed 2 har en nylonplade. Dette gør Pro 2 mere lydhør og derfor mere velegnet som en racing-sko. Speed 2 er mere velegnet til hurtige, korte distanceløb, og kan bruges som træningssko.

HØJ HASTIGHED OG KOMFORT. DEN ULTIMATIVE KOMBINATION.

Er du på udkig efter en sko, der er velegnet til dine daglige løbeture? Så kan Endorphin Shift 2 være den bedste løbesko model til dig. Denne løbesko kombinerer en høj fodseng med PWRRUN-dæmpning og den samme Speedroll-teknologi som Pro-modellen. Denne teknologi driver dig fremad, og giver dig mulighed for at få mest muligt ud af hvert eneste skridt.

Endorphin Pro 2

Køb nu

Endorphin Speed 2

Køb nu

Endorphin Shift 2

Kommer Snart!