Skip to main content

YOUR BEST IS YET TO RUN.

Saucony Endorphin Elite

Shop dameShop herre

Pushing yourself takes courage

Gør dig klar til at flytte dine grænser – disse sko er skabt til at bryde alle barrierer. Endorphin Elite er en løbesko med ægte turbo i; med den nyudviklede superfoam og carbonplade får skoen dig ubesværet hurtigere gennem enhver distance.

Saucony Endorphin Elite

RIDICULOUS REBOUND

Det nye superfoam kaldet PWRRUN HG giver mere rebound og et kraftigere afsæt end nogensinde før. Dette superskum er eksklusivt designet af Saucony til Endorphin Elite. Kombineret med den unikke carbonplade, som indeholder fire indhak for mere jævne overgange, giver disse sko det mest energireturnerende afsæt i Endorphin-kollektionen.

Saucony Endorphin Elite

SPEEDROLL

Ligesom de andre Endorphin-modeller anvender Endorphin Elite selvfølgelig også SPEEDROLL-teknologien. Dette omfatter bøjeligheden i forfoden kombineret med den geometriske ydersål. Dette giver dig et godt greb og fremmer afviklingen af foden. Resultatet er en følelse af at blive drevet fremad.

Saucony Endorphin Elite

A FIRST TIMER

For første gang arbejder Saucony med en overdel, der består af en kombination af mesh og strik. Materialet er åndbart, let og former sig om dine fødder som en sok. Omkring mellemfoden er der et fast bånd, der fortsætter ned under carbonpladen. Dette giver en god fastlåsning, så din fod ikke glider i skoen.

Saucony Endorphin Elite

Et skud endorfiner

Saucony Endorphin-kollektionen er en samling af løbesko, der fokuserer på høj ydeevne og hastighed. Skoene er designet til at hjælpe atleterne med at løbe hurtigere og effektivisere deres løbestil. Hver eneste model i Endorphin-kollektionen har unikke funktioner og teknologier. Saucony Endorphin Pro 3 og Elite er konkurrencesko med carbonplade, mens Endorphin Speed 3 er en temposko med nylonplade. Men der er meget mere at vælge mellem. Planlægger du et afslappet udholdenhedsløb? Så bør du overveje at vælge Saucony Endorphin Shift 3 med ekstra meget PWRRUN-skum.

Læs mere
Saucony Endorphin Elite

Dame

Køb nu!
Saucony Endorphin Elite

Herre

Køb nu!