Skip to main content

Balance is the key!

Salomon

Sonic 4 Balance

Køb Nu

DIN NYE TRÆNINGSPARTNER TIL DINE HVERDAGSLØB

Med Salomon Sonic 4 Balance mærker du den rette kombination af komfort, støtte og lydhørhed. Skoene er så lette at de driver dig fremad, og giver samtidig den støtte, du har brug for, når du er ude på løb af længere afstande. Salomon Sonic 4 Balance er en trofast træningspartner til neutrale løbere.

FULD FART FREM

Salomon Sonic 4 Balance er bygget med en rille langs med ydersålen. Denne rille er placeret på en måde, så den støtter dine fødder gennem hæl-til-tå-overgangen. Takket være denne struktur er du velbalanceret under løbet uden selv at skulle yde ekstra. Den bløde overdel i mesh med forstærkede paneler sikrer, at fødderne forbliver på plads i skoen. Ydersålen i gummi giver godt greb på vejen.

NEDSAT MUSKELØMHED

Det støddæmpende materiale i Salomon Sonic 4 Balance sigter mod at reducere ømme muskler. Optivibe skum absorberer så meget stød som muligt uden at tage fra skoens lydhørhed. Som resultat heraf tager skoen fra din landing, og giver en kraftig start til hvert skridt, du tager. Så kan du løbe længere, og takket være følingen i skoen, også øge tempoet.

GREB PÅ VEJEN

Salomon er kendt for at lave terrænsko, og har derfor en masse ekspertise inden for robuste såler, der giver sikkert greb. Præcis som du er vant til fra Salomon, har Sonic 4 Balance også en ydersål udført i gummi med Contragrip-teknologi. Dette sikrer, at du har greb på veje i både vådt og tørt vejr.

Salomon Sonic 4 Balance

Kvinder

Køb Nu
Salomon Sonic 4 Balance

Maend

Køb Nu